- 31 Aralık 2019
- 31
- 56
- 38
- 33
- Konu Sahibi kahveyokmu
-
Allah tez zamanda nasip etsin diyim.Merhabalar 2018 Ocak Ayında Medical park Tayfun Alpere tüp bebek yaptırmıştım malesef olumsuz oldu ve sonuçtan öte bu süreç çok olumsuz geçti buradaki yazılanların tamamı doğru. Sürekli ayaküstü hocadan bilgi almak zorunda kalmak. Doktor dışında sürekli hemşirelerle muhatap olmak. Bu süreç ile ilgili açıklayıcı bilgi verilmediği için tamamen bu süreci sosyal mecralardan öğrenmek çok zor ve zorlu süreçti.
İstanbul Şişli Memorial Semra hanım öncülüğünde tedavi düşünürken Medicana Şafak bey önerisi geldi bana da . En kısa zamanda umarım olumlu düşüncelerimi paylaşırım bende sizlerle
İşin içine girince meblağ artıyo.2018 yılında hatırladığım kadarı ile Medicalpark 8bin,ilaçlar 4 bin şeklindeydi sanırım. Medicalparkın önündeki eczanelerin hepsini gezmenizi öneririm hepsi çok farklı fiyat veriyor.
Şuanda güncel Medicana fiyatı hastane 9 bin, ilaçların 5 bin kadar tutacağı söylendi . Haricen hastanede kan testi gibi teslerin listesi verildi fiyatı verildi istersek bunları devlette yaptırabileceğimiz söylendi . bu da güzel bir artı Medicalde böyle bir seçenek yoktu. Dondurma işlemi ise 2 bin tl dendi. Güncel fiyatlar bu şekilde.
Şafak Beyle tedaviye başladınız mı?Merhabalar 2018 Ocak Ayında Medical park Tayfun Alpere tüp bebek yaptırmıştım malesef olumsuz oldu ve sonuçtan öte bu süreç çok olumsuz geçti buradaki yazılanların tamamı doğru. Sürekli ayaküstü hocadan bilgi almak zorunda kalmak. Doktor dışında sürekli hemşirelerle muhatap olmak. Bu süreç ile ilgili açıklayıcı bilgi verilmediği için tamamen bu süreci sosyal mecralardan öğrenmek çok zor ve zorlu süreçti.
İstanbul Şişli Memorial Semra hanım öncülüğünde tedavi düşünürken Medicana Şafak bey önerisi geldi bana da . En kısa zamanda umarım olumlu düşüncelerimi paylaşırım bende sizlerl
Neden 1 yumurta çıktı sizde. Yaşınız kaç. Benim FSH im yüksekti.O yüzden az yumurtam vardı bu hoca ile ilgili değil ki kaç taneyse o ben olsam transfer yaptırırım. Benimde 2 yumurtam çıktı. Biri döllendi. Transfer edildi ve olumlu sonuç aldım. Sizi okuyunca şaşırdım. Tayfun Alper hocayı biliyorum. Çok iyi biri. Hem çok da ilgili. Hatta çok uzun süre anlatıyor zaman ayırıyor. Güleryüzlü. Hocam konuşabilir miyiz dediğimde hep beni karşısına alıp saatlerce anlattı.Amin ellerine düşme yeterki.
Yumurta rezervim çok kötü.
1 tane donduruldu.
Şimdi ben burda toplatmaya devam etsemmi yoksa o bi tane garibanı transfermi yaptırsam her iki türlüde param boşa gidecek böyle düşünüyorum. Çünkü tedaviden memnun değilim.
Kimseye tavsiye etmiyorum arkadaşlar medical parkı
Merhaba bende 1,5 yıl önce normal yolla hamile kaldım ve 22 haftalık iken kaybettimBende 1 yıl önce normal yolla dusuk yaşadım ve tekrar hamile kalamadım 34 yaşındayım tüp bebek yaptırmaya karar verdim ancak Şafak bey mi yoksa Mehmet Bilge Çetinkaya mi kararsızım
Bende çok araştırdım covid olmasa sehirdisina gitmeyi planlıyordum ama ne olacak belli değil tedavinin yarıda kalmasını istemem. Bende Şafak hocaya gidenlerden aynı şeyi duyuyorum bir arkadaşımın da aynı şekilde oldu tüp bebek icin gitti ufak bir dokunuşla doğal yoldan hamile kaldı. Benimde kafam karıştı Mehmet hocaya birkaç kez gittim normal kontrole hiç kan falan bakmadı yumurtlaman iyi dedi birkaç ay daha dene dedi her seferinde en son da karar verirsen tüp Bebek’e adetin ikinci günü direk gel dedi yani şimdi kanıma rahim filmime vs hiç bakılmadan direk tüp bebek mi başlayacak anlamadım bende çok zor işlermiş insan başına gelmeden anlamıyor. Sizin adınıza çok sevindim Allah tamamına erdirsin insallah.Merhaba bende 1,5 yıl önce normal yolla hamile kaldım ve 22 haftalık iken kaybettim
Şu an 35 yaşındayım
Amh ım düşük tsh ım yüksek
Bana normal yolla olması zor dediler
Şafak Beye gittim Ekim ayında femara+ovitrella kullandım
Bugün adet tarihimdi normalde adeti hep zamanında olurum ben
Geçen gün İdrarda çift çizgiyi gördüm
Sabah kan tahlili verdim yarın çıkacak sonuç
Ben Şafak Bey e tüp bebek tedavisine başlarım diye gitmiştim
İsterseniz ilaçlada deneyebiliriz dedi
Mehmet Bilge Çetinkaya için de çok güzel yorumlar var
İnşallah hakkımızda hayırlısı olur
Ben bu durumu doktora bağlamadımki dikkatli okursanız. Ordaki yoğunluk ilgisizlikten şikayet ettim. İlgi alaka sıfır bilgi bile verilmiyoNeden 1 yumurta çıktı sizde. Yaşınız kaç. Benim FSH im yüksekti.O yüzden az yumurtam vardı bu hoca ile ilgili değil ki kaç taneyse o ben olsam transfer yaptırırım. Benimde 2 yumurtam çıktı. Biri döllendi. Transfer edildi ve olumlu sonuç aldım. Sizi okuyunca şaşırdım. Tayfun Alper hocayı biliyorum. Çok iyi biri. Hem çok da ilgili. Hatta çok uzun süre anlatıyor zaman ayırıyor. Güleryüzlü. Hocam konuşabilir miyiz dediğimde hep beni karşısına alıp saatlerce anlattı.
Bende ikisi arasında kararsızım siz naptınız acaba?Bende 1 yıl önce normal yolla dusuk yaşadım ve tekrar hamile kalamadım 34 yaşındayım tüp bebek yaptırmaya karar verdim ancak Şafak bey mi yoksa Mehmet Bilge Çetinkaya mi kararsızım
Ben Şafak hocaya gittim bana şimdiye kadar hiç hsg çekilmemişti ve eşime bakılmamıştı. Ayrıntılı olarak baktı inceledi hiç bir sorun yok dedi. Sene basında bir kez kendiliğimden hamile kalabildiğim için şimdilik birsey yapmayalım sen biraz bekle olur sizin dedi. Bende pandemi nedeniyle çok hastanede git gel yapmak istemedim beklemedeyim. Ama medicalparka gittiğimde de direk adetin ikinci günü gel başlayalım tüp Bebek’e demişlerdi yani hiçbir tetkik istemeden direk başlayacaklardı. Şafak hoca bana daha sıcak geldi açıkçası ve Babacan. Ama o da çok yoğun. Ben nisan gibi hala olmadıysa açıkçası kalkıp İstanbul’a gideceğim iyi bir merkeze.Bende ikisi arasında kararsızım siz naptınız acaba?
İnşallah gerek kalmadan hayırlısıyla hamile kalırsınız. Bende Şafak beye gitmeyi düşünüyorum ilk önce bakalım.Ben Şafak hocaya gittim bana şimdiye kadar hiç hsg çekilmemişti ve eşime bakılmamıştı. Ayrıntılı olarak baktı inceledi hiç bir sorun yok dedi. Sene basında bir kez kendiliğimden hamile kalabildiğim için şimdilik birsey yapmayalım sen biraz bekle olur sizin dedi. Bende pandemi nedeniyle çok hastanede git gel yapmak istemedim beklemedeyim. Ama medicalparka gittiğimde de direk adetin ikinci günü gel başlayalım tüp Bebek’e demişlerdi yani hiçbir tetkik istemeden direk başlayacaklardı. Şafak hoca bana daha sıcak geldi açıkçası ve Babacan. Ama o da çok yoğun. Ben nisan gibi hala olmadıysa açıkçası kalkıp İstanbul’a gideceğim iyi bir merkeze.
Mehmet beyi kesinlikle tavsiye etmiyorumBende ikisi arasında kararsızım siz naptınız acaba?
Bende Şafak beyle başladim bu serüvene hayırlısı bakalım.
gellişmeniz var mı ?Bende Mart ayında Şafak Beyle tüp bebeğe başlayacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?