Samsun Medical Parkta TÜP BEBEK YAPTIRANLAR

Gözün aydın allah tamamına erdirsin.
Bizede dua et rabbim bizede yaşatsın.
Nerde oldun tedavini doktorun kim?
İlk bebişinmi olcak nasipse
Çok sağol Allah isteyen herkese nasip etsin. Samsun'da Medical Park prof.dr. Mehmet Bilge Çetinkaya. Nasip olursa ilk gebelik ilk çocuğum olacak

Çok sağol Allah isteyen herkese nasip etsin. Samsun'da Medical Park prof.dr. Mehmet Bilge Çetinkaya. Nasip olursa ilk gebelik ilk çocuğum olacak
Doktorun ilgi alakası bilgi vermesi nasıldı?
Tedavi sürecinden memnun kaldınmı?
Ben doktorumdan asla memnun değilim öylesine yapılıyo bazı şeyler.
Mesela kan alınıyomu hormonlarına bakılıyomu?
Bana bir kez bakıldı okadar çok tuhaflar herşeyede bakılmadı yani.
Yumurta geliştirmek için sana ne verildi

Benim doktorum bunların hiçbiriyle ilgilenmiyo çok enterasan bi adam.
Çok pişmanım tayfun alperi seçtiğime
Cnm rahim filmi cok onemli ben samsun livhospitalde tolgabeye gidiyorum uyuz biri ama doktorluğu iyi bende bebek icin gittum bana siraylayaklasti ilac tedavi rahimfilmi eğer buda olmasaydi asilama vs devam edecekti

Merkez olarak çok yogunlar ama doktorum gayet ilgili, eski kan sonuçlarimi götürmüştüm ama detaylı bakmadılar. Gonal_f ve cetrotide iğne kullanmıştım. Genel olarak memnunum. Transfer anı çok canım yandı idrara çok sıkışmışım doktorum çok anlayışliydi, sen rahat ol kızım iyi olunca devam ederiz dedi çok rahatlattı beni. Siz nereye gidiyorsunuz ve doktorunuz kim

Medicalpark tayfun alper malesef.
Hiç memnun değilim çok pişmanım umutlarım param gitti öyle görüyorum şuan.

Cnm rahim filmi cok onemli ben samsun livhospitalde tolgabeye gidiyorum uyuz biri ama doktorluğu iyi bende bebek icin gittum bana siraylayaklasti ilac tedavi rahimfilmi eğer buda olmasaydi asilama vs devam edecekti
Tolga beue bir kez başka sebepten gittim tavırları çok saçma ne dediği belli değil inan bir cümlesini anladım sadece.Banamı denk geldi bilmiyorum.
Şuan tayfun bey önemsiz olduğunu söylüyo ben onlar çeker diye düşünmüştüm.

hmm tolga huysuz ama bayagi ilgilendi benle
Sizin de hakkinizda hayırlısı olsun

Medical parkta genelde mehmet bilgeyi öneriyorlar ama ben olsam medicana da safakbey var onu tercih ederdim genelde çok insanioldugu ve önemsediklerini söylüyorlar

Tayfun beyden çok memnun olanda var. Ama bende çok begenmedim
Adamın gerçekten hiçbirşey umrunda değil.
İlgi alaka açıklama diye bişey yok.
Sorduğun soruya cvp yok.
Muayneden kalkıp karşısında oturuyoruz açıklama yapacak diye o watsapta mj laşıyosun sürekli.
Tedavi kararını hemşireye bırakıyo daha ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…