- Konu Sahibi kahveyokmu
-
Evet bilgisi vs iyidir ama insanlara vakitte ayırmak lazım.aman allah dusurmesin demek heesy ticaret olmus ben mehmet beyi buradn duydum annemide polip varmis rahminde zamaninda samsunda tek o alabilmis eskiden beri iyi diyorlar
Tedavi gören varmı tanıdığın şafak beyeArkadaşlar kesinlikle medicana Şafak bey diyorum pişman olmazsınız
haklisin rabbim firsat vermesinEvet bilgisi vs iyidir ama insanlara vakitte ayırmak lazım.
Bilgilendirmek lazım. Bilmek istiyoruz içinde bulunduğumuz durumu.
Tüp bebek insanların duygularının sömürüldüğü çok hassas bi konu. Umudumuzu paramızı zamanımızı sağlığımızı sömürüyolar ben bunu anladım tamamen ticaret.
Amin ellerine düşme yeterki.haklisin rabbim firsat vermesin
başka yere gitmeye gucun varmi cnmAmin ellerine düşme yeterki.
Yumurta rezervim çok kötü.
1 tane donduruldu.
Şimdi ben burda toplatmaya devam etsemmi yoksa o bi tane garibanı transfermi yaptırsam her iki türlüde param boşa gidecek böyle düşünüyorum. Çünkü tedaviden memnun değilim.
Kimseye tavsiye etmiyorum arkadaşlar medical parkı
Ben kendim Şafak beyin hastasıyım. 5 yıllık bebek sürecimde ki medikal parkta başladık bu serüvene aşılama tüp bebek olarak olmadı sonrasında liv be en son Şafak bey de dermanı bulduk çük şükürTedavi gören varmı tanıdığın şafak beye
Medicali bırakıp başka yere başlamak istiyorum lanet olsun nasıl bir doktora denk geldim.başka yere gitmeye gucun varmi cnm
Ankara felan
Medicalden sende memnun kalmadın dimi.Ben kendim Şafak beyin hastasıyım. 5 yıllık bebek sürecimde ki medikal parkta başladık bu serüvene aşılama tüp bebek olarak olmadı sonrasında liv be en son Şafak bey de dermanı bulduk çük şükür
Benim rahmim kalp şeklindeydi 5 yıldır aşılaması tüp bebeği derken bir kere hamile kaldım 5. Haftada keseyi göremeden düştü. Doktorun ilgisizliği beni benden aldı. Şafak bey önerildi. Adetin ilk günü randevu alıp gittim. Zaten bu tedavilerin içinde olunca direk başlarız diye düşündüm. Senin tüp bebeklik durumun yok rahmini düzeltirsek her şey normal dedi. Benim 5 yıldık teşhisimi koyan doktor bile önemsememişti. İnanmadım ilk Şafak beye. Ama öyle bir ikna etti ki 1 hafta sonra ameliyat maşasındaydım. Operasyon çok güzel geçti. Ben yine gelecek ay tüp bebek için geleceğim dedim o da 1 sene bekle dedi. Beklerdim beklemezdim doktorla pazarlığa oturdum resmen:) Şafak bey tüp bebeğe vereceğin parayla tatile git kocanla dedi bir de :) güldük Ve sonunda orta yolu bulduk. Ben 3 ay bekleyecektim eğer hamile kalmazsam söz verdi itiraz etmeden tüp bebek yapacaktı. Zaten 3 ay içinde yüzde 80 dedi. Ocak 18 tarihim randevumu aldım 1 hafta öncesinden. Para biriktirdik o Arada yine. Ocak 15 de lekelenme gibi peçeteuw gelen devamı olmayan kan oldu. Adetim erken başladı randevu alamadım telaşına düştüm. DevAm etmeyince kanamam 8-9 saat sonra idrar testinde pozitifi gördüm. Takiplerimi Şafak bey yapıyor hala. Hala özenli ve hala ilgili.şimdi bu doktora ne kadar dua etsem az diğer doktorlar gibi ayakta gezen para gözüyle bakmadı.Medicalden sende memnun kalmadın dimi.
Sorun ne sizde
İlk doktorun kimdi ilgisiz olan.Benim rahmim kalp şeklindeydi 5 yıldır aşılaması tüp bebeği derken bir kere hamile kaldım 5. Haftada keseyi göremeden düştü. Doktorun ilgisizliği beni benden aldı. Şafak bey önerildi. Adetin ilk günü randevu alıp gittim. Zaten bu tedavilerin içinde olunca direk başlarız diye düşündüm. Senin tüp bebeklik durumun yok rahmini düzeltirsek her şey normal dedi. Benim 5 yıldık teşhisimi koyan doktor bile önemsememişti. İnanmadım ilk Şafak beye. Ama öyle bir ikna etti ki 1 hafta sonra ameliyat maşasındaydım. Operasyon çok güzel geçti. Ben yine gelecek ay tüp bebek için geleceğim dedim o da 1 sene bekle dedi. Beklerdim beklemezdim doktorla pazarlığa oturdum resmen:) Şafak bey tüp bebeğe vereceğin parayla tatile git kocanla dedi bir de :) güldük Ve sonunda orta yolu bulduk. Ben 3 ay bekleyecektim eğer hamile kalmazsam söz verdi itiraz etmeden tüp bebek yapacaktı. Zaten 3 ay içinde yüzde 80 dedi. Ocak 18 tarihim randevumu aldım 1 hafta öncesinden. Para biriktirdik o Arada yine. Ocak 15 de lekelenme gibi peçeteuw gelen devamı olmayan kan oldu. Adetim erken başladı randevu alamadım telaşına düştüm. DevAm etmeyince kanamam 8-9 saat sonra idrar testinde pozitifi gördüm. Takiplerimi Şafak bey yapıyor hala. Hala özenli ve hala ilgili.şimdi bu doktora ne kadar dua etsem az diğer doktorlar gibi ayakta gezen para gözüyle bakmadı.
Ne açıdan yıldızınız barışmadı?Medikal park ta naziye hocaydı doktorum benim. Çok başarılı bir hekimdir muhakkak ama bu süreçte bizim yıldıZımız barışmadı. Onun öncesinde Farklı illerde oldu doktorum
Yani ilgisi bana yetmedi demek daha güzel olur. Hep çekinerek gittim yanına bir tuhaflık vardı öğretmenimden korkar gibi gittim ha şimdi kızar ha şimdi Kızacak diye. Düşük yaparken de aramaları açmadı mesajlara cevap vermedi bebeği de kaybettim zaten. İlgiden söz ettiğim buydu aslında en zor anda bi yol göstermesini isterdim. İl dışından gidiyordum ben onun yanına. Yumurta takibi yapılırken başlangıçta çok yıprandım. Yumurtan oluşmuyor dedi meğer ilaç dozlarını az kullanıp erken çağırıyormuş beni sonraki ay keşfetti bunu. Bir ay ben yumurtam olmuyor diye heder ettim kendimi. Şafak beye kadar bana da herkes tüp bebek demişti :) doğal yolla şükür 17. Haftadayım şimdiNe açıdan yıldızınız barışmadı?
Benim normal yolla olmuyo tüp bebek önerildi
Gözün aydın allah tamamına erdirsin darısı bize.Yani ilgisi bana yetmedi demek daha güzel olur. Hep çekinerek gittim yanına bir tuhaflık vardı öğretmenimden korkar gibi gittim ha şimdi kızar ha şimdi Kızacak diye. Düşük yaparken de aramaları açmadı mesajlara cevap vermedi bebeği de kaybettim zaten. İlgiden söz ettiğim buydu aslında en zor anda bi yol göstermesini isterdim. İl dışından gidiyordum ben onun yanına. Yumurta takibi yapılırken başlangıçta çok yıprandım. Yumurtan oluşmuyor dedi meğer ilaç dozlarını az kullanıp erken çağırıyormuş beni sonraki ay keşfetti bunu. Bir ay ben yumurtam olmuyor diye heder ettim kendimi. Şafak beye kadar bana da herkes tüp bebek demişti :) doğal yolla şükür 17. Haftadayım şimdi
Merhaba yorumlarınızı okudum, medical parka hala devam ediyor musunuz? Ben de bazı sorunlar yaşadım. Tedaviye başlamadan birkaç tahlil yapıldı ama geniş kapsamlı değildi, sonrasında embriyolar 6. Güne kadar bekletilince elimize sadece 2 tane kaldı. Onlar da maalesef tutmadı. Transferden önce dediğiniz gibi doğru düzgün tahlil yapılmadı. Ne dediyse yaptık, çare olacak diye sustuk. Opu veya Transfer hazırlığında sorun var mı diye sorduğumuzda herşey çok güZel deyip duruyordu doktor. Ancak negatifi alınca şunu yapmanız gerekirdi, bunu böyle yapsaydınız demeye başladı. emeğimiz paramız hepsi çöpe gitti. Neredeyse iki yılımızı aldı. Umarım sizin için hayırlı olur.Gözün aydın allah tamamına erdirsin darısı bize.
Gidip şafak beyden fikir alxam nasipse ama bu corona herşeyi altüst etti
Merhaba.Merhaba yorumlarınızı okudum, medical parka hala devam ediyor musunuz? Ben de bazı sorunlar yaşadım. Tedaviye başlamadan birkaç tahlil yapıldı ama geniş kapsamlı değildi, sonrasında embriyolar 6. Güne kadar bekletilince elimize sadece 2 tane kaldı. Onlar da maalesef tutmadı. Transferden önce dediğiniz gibi doğru düzgün tahlil yapılmadı. Ne dediyse yaptık, çare olacak diye sustuk. Opu veya Transfer hazırlığında sorun var mı diye sorduğumuzda herşey çok güZel deyip duruyordu doktor. Ancak negatifi alınca şunu yapmanız gerekirdi, bunu böyle yapsaydınız demeye başladı. emeğimiz paramız hepsi çöpe gitti. Neredeyse iki yılımızı aldı. Umarım sizin için hayırlı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?