• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Samsun Tüp Bebek Doktor Önerisi

Şafak bey de süreç nasıl ilaçlar falan? Ben de en son ona gitmiştim çok sakin ve adım adım ilerleyen bir doktor bana çok yanaşmadı hemen tüp bebek icin 6 ay bekle dedi ☹️ Siz de nasıl bir yol izledi ?
Ben tüp bebek icin görüşmeye gittim muayne etti beni bende vajinal darlik olduğunu söyledi.Daha iyi incelemek için anestezi li muane yaptı ve ameliyat olmamı söyledi.Geçen hafta ameliyat oldum bakalım. Ama Şafak bey çok titizlikle yapıyor işini hastasını tanıyor ilgili bir doktor.

Hayırlı olsun çok sevindim Rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.🤲Darısı benim ve tüm isteyenlerin başına bende Şafak beyle başladim bu serüvene hayırlısı bakalım.
Merhaba ben de Şafak beye gitmek istiyorum. Pahalı mı acaba ? Memnun musunuz siz.

Hayırlı olsun çok sevindim Rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.🤲Darısı benim ve tüm isteyenlerin başına bende Şafak beyle başladim bu serüvene hayırlısı bakalım.
Tedaviniz nasıl gidiyor hangi aşamaya geldiniz ?

Öncelikle hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hastaneye toplam ne kadar ödediniz birde her muayenede ücret alıyormuydu ercan bey
Merhaba, teşekkür ederim.
MP tüp bebek merkezine 9500 TL ödedim. Ilaçlar ile birlikte 15 bin TL'yi buldu.
Ercan Bey'e aylık ödeme yapılıyor. Her muayenede almıyor.

Rapor çıkartmadım dediniz yaştan dolayı ben çıkartıcam ama banada aynı fiyat demişlerdi nasıl oluyor ki

Rapor çıkartmadım dediniz yaştan dolayı ben çıkartıcam ama banada aynı fiyat demişlerdi nasıl oluyor ki
M MadameMarieCurie sanirim 2020 fiyatından yararlandı. Ben de geçen carsamba tayfun hocada başladım. Medicalpark toplam 11.000 TL alıyor. İlaclarim şimdilik 2.500 civarı tuttu ama bir hafta daha devam edecek yine ilaç alacağım. Raporlu fiyatları hiç bilmiyorum ama persembe kontrole gideceğim unutmazsam sizin için sorarım.

Sizi tedavi başlangıcınızdan beri takip ediyorum. Şimdi 11 hafta olmuş bile. Umarım sağlıkla ve hayırlısıyla kucağınıza alırsınız. Sizin adınıza çok seviniyorum. Darısı basımıza insallah 🥰

M MadameMarieCurie sanirim 2020 fiyatından yararlandı. Ben de geçen carsamba tayfun hocada başladım. Medicalpark toplam 11.000 TL alıyor. İlaclarim şimdilik 2.500 civarı tuttu ama bir hafta daha devam edecek yine ilaç alacağım. Raporlu fiyatları hiç bilmiyorum ama persembe kontrole gideceğim unutmazsam sizin için sorarım.
Aa çok sevinirim gerçekten bende orda yaptırmayı düşünüyordum dr konusunda kararsızım ercan bey de kafama takıldı bilmiyorum siz memnunmusunuz tayfun beyden

Aa çok sevinirim gerçekten bende orda yaptırmayı düşünüyordum dr konusunda kararsızım ercan bey de kafama takıldı bilmiyorum siz memnunmusunuz tayfun beyden
Şöyleki her gittiğimde en az yarım saat bekliyorum, aşırı kalabalık oluyor ama odaya girip de tayfun hocayı görünce ben güven duygusunu alıyorum ondan bütün bekleme stresim son buluyor :) her insan farklıdır ben öyle aşırı sinirlenen tahammülsüz bir insan değilim. Ama anladigim bütün tüp bebek merkezleri aşırı yoğun. Yalnız değiliz 😅
tayfun hocayı her gitmemde toplam 2 dk görüyorum. Ama koskoca profesör isini biliyordur ille benle oturup uzun uzun sohbet etmesine gerek yok diyorum sormak istediklerimi soruyorum cevaplıyor çok Babacan bir adam ben çok sevdim. Onlar zaten ekip yumurta toplamaya da sanırım muhterem hoca giriyor. Mehmet hoca icin olumsuz yorumlar okudum daha önce başka bir sebeple ona da muayeneye gitmiştim sonuçta hepsi doktor benim icin 😁 Ercan hocayı da çok duydum bütün arkadaşlarım doğumlarını ona yaptırdı çok iyiymis. Ancak ben merkezin kendi doktoruna gitmeyi tercih ettim bir aksaklık vs yaşamayayım diye. Ha zaten yaşamazdım da bu da benm gereksiz anksiyetem oldu 😅

Şöyleki her gittiğimde en az yarım saat bekliyorum, aşırı kalabalık oluyor ama odaya girip de tayfun hocayı görünce ben güven duygusunu alıyorum ondan bütün bekleme stresim son buluyor :) her insan farklıdır ben öyle aşırı sinirlenen tahammülsüz bir insan değilim. Ama anladigim bütün tüp bebek merkezleri aşırı yoğun. Yalnız değiliz 😅
tayfun hocayı her gitmemde toplam 2 dk görüyorum. Ama koskoca profesör isini biliyordur ille benle oturup uzun uzun sohbet etmesine gerek yok diyorum sormak istediklerimi soruyorum cevaplıyor çok Babacan bir adam ben çok sevdim. Onlar zaten ekip yumurta toplamaya da sanırım muhterem hoca giriyor. Mehmet hoca icin olumsuz yorumlar okudum daha önce başka bir sebeple ona da muayeneye gitmiştim sonuçta hepsi doktor benim icin 😁 Ercan hocayı da çok duydum bütün arkadaşlarım doğumlarını ona yaptırdı çok iyiymis. Ancak ben merkezin kendi doktoruna gitmeyi tercih ettim bir aksaklık vs yaşamayayım diye. Ha zaten yaşamazdım da bu da benm gereksiz anksiyetem oldu 😅
Muayene ücretleri 11.000 e dahil mi veriyormusunuz ekstra muayene ücreti

Muayene ücretleri 11.000 e dahil mi veriyormusunuz ekstra muayene ücreti
11.000 TL nin içinde hersey dahil, ilac hariç tabi. Mesela ben tedaviye başlamadan 1 ay önce gitmiştim. 450 TL muayene ücreti ödedim. Tüp Bebek’e başladığınızda bu ücreti düşeceğiz dediler. Gerçekten de düştüler. 2000 TL kontrollerde aldılar tahlil vs adı altında. Yumurta toplamaya 5050 TL alacaklar. 3500 TL de transferde alacaklar. Toplam 11.000 TL başka bir para vermiyorsunuz hastaneye.

Merhaba simin55 simin55 ,🤗
Güzel dilekleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim💝 Umarım sizde tedavinizden olumlu cevap alırsınız ve bize müjde verirsiniz. Evet ben şuanda 11.haftadayim🧿 Herşey yolunda gidiyor çok şükür.
Ben tedaviye Aralık 2020 de başladığım için eski fiyattan yararlandım. Ilaçlar gerçekten çok pahalı. Gebe kaldıktan sonra da 3 ay boyunca ilaçlara devam edeceğiniz için masraf bitmiyor maalesef. Toplamda 20 bin TL'yi buldu.
Medical Park'in laboratuvar kısmı çok iyi ve OPU'yu yapan Muhterem Hoca'da harika biri🙏
Daha önce deneyimlerimi sizlerle paylaşmıştım. Tüp bebek tedavisi kişiye özel olmalı, yani Dr fizyolojimiz ile ilgili bütün detaylara sahip olup ve dikkat ederek tedaviye başlamalı. Ercan Hoca bu konuda çok dikkatli ve profesyonel. Benim sizlere tavsiyem, tüp bebek merkezi dışında, sizi dikkatlice takip eden ve vücudunuzu iyi çözen bir hekimle bu işe başlayın. Aceleye getirmeyin tedavinizi. 2-3 ay belirleyeceğiniz Dr ile temasta kalin. MP tüp bebek merkezinde yoğunluktan dolayı dikkatli davranmiyorlar. Eğer onların dediği şekilde iğneleri kullansaydim, yumurtalarım boşa gidecekti.
Umarım bu forumdaki bütün arkadaslarim en yakın sürede gebe kalır, sevgilerimle🤗🍀🙏

11.000 TL nin içinde hersey dahil, ilac hariç tabi. Mesela ben tedaviye başlamadan 1 ay önce gitmiştim. 450 TL muayene ücreti ödedim. Tüp Bebek’e başladığınızda bu ücreti düşeceğiz dediler. Gerçekten de düştüler. 2000 TL kontrollerde aldılar tahlil vs adı altında. Yumurta toplamaya 5050 TL alacaklar. 3500 TL de transferde alacaklar. Toplam 11.000 TL başka bir para vermiyorsunuz hastaneye.
Çok teşekkür ediyorum ya yardımlarınız için sizi takip ediyor olacağım bu süreçte, inşallah güzel sonuçlar alırsınız dualarım hep sizinle bu süreçte 🥰

Çok teşekkür ediyorum ya yardımlarınız için sizi takip ediyor olacağım bu süreçte, inşallah güzel sonuçlar alırsınız dualarım hep sizinle bu süreçte 🥰
Çok tesekkur ederim güzel dilekleriniz için 🥰 umarım siz ve buradaki tüm isteyen arkadaşlarımız tez vakitte hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz. 🙏😇🎈

Çok teşekkür ederim gittinizmi bugün tekrar kontrole
Evet şimdi çıktım. Bir tarafta bir tane 15, iki tane13 var 5 tane de AF dedi o nedemekse 😄 diğer tarafta da 3 tane 10mm var diğerleri yine AF. Ctesi tekrar kontrole çağırdı. Sizin için raporlu fiyat da sordum. 7.390 TL imiş. İlaclar hariç tabi. Hemşireler çok iyiler hocayı yine 2 dk gördüm ama yetti 😅

Back
X