Canım meraba ben medikal parkta yaptırdım doktorum ahmet canbaz.fakat tutmadı inşallah senin tutar Allah gönlüne göre versinArkadaşlar bizdede sebepsiz infertilite var. 2 yıldır bi çok şey deneyip bebis sahibi olamayanlardaniz. Samsunda aşılama denemek istiyoruz. Var mı bi öneriniz acaba? Hastane ? Doktor?
Çok iyi bir doktor olduğunu duydum insanı pskilojik olarak da rahatlatıyormuş.ben yıllardır ahmet beye gitiğim için ona devam ettim ama memnunmusun dersen değilim.insana müşteri gözüyle bakıyorlar malesef.ilk denemede aşılama yaptı bana sonuç negatif olduğunda hayırlısı deyip geçti tabiki nasip ama insan hayal ediyor yani.bu sefer yine malesef onun gözetiminde kendim deneyeceğim yine olmazsa yüp bebek düşünüyorum zaten aşılama bence nırmal denemeden farksızBende medical parkta Naziye hanıma gitmistim canım muayene için ama memnun kalmadım soğuk bi kadin di. Mehmet bilge çetinkaya var aynı hastanede prof. Ona gitmeye dusunuyoruz. Bi fikrin var mı acaba
Naziye hanımda birçok şeyi ahmet beye soruyor bizzat şahit oldum.eğer mehmet çetinkayaya sürekli gitme imkanınız varsa düşünmeden gidin derim Allah yardımcınız olsunBende medical parkta Naziye hanıma gitmistim canım muayene için ama memnun kalmadım soğuk bi kadin di. Mehmet bilge çetinkaya var aynı hastanede prof. Ona gitmeye dusunuyoruz. Bi fikrin var mı acaba
Teşekkür ederim sen nasılsın?ben hipoonadizm kısa adı hipo hipo hastasıyım.yani kendi kendime adet olamıyorum dolayısıyla yumurtlama da olmuyor.geçen ay menogon iğne kullanarak yumurta gelişimi sağlandı aşılama yaptık fakat tutmadı.bu ay da yine iğneleri kullandım fkat aşılama yaptırmayacağım normal kendim denemek istiyorum.dün kontrolüm vardı benimde yarın tekrar gideceğim çatlatma iğnesini yapacağız inşallah sonrası Allah kerim nasip ederse olacak etmezse yaza tüp bebek denemeyi düşünüyorumCanım dün yazamadim. Nasılsın. Dün adet oldum karar verdim bu ay gidiyorum Mehmet beye Allah izin verirse. Evet ücreti fazla haklisin bakalım elimden geleni yapicam. Sizin sorun neydi
Sen nerde oturuyorsun canim samsunda mi?Dün adet olduysan bugün hemen gitmen başlaman lazıö tedaviye geciktirme canım
Evet canım samsundayımSen nerde oturuyorsun canim samsunda mi?
Sanslisin o zaman ben merzifondayim ha diyince gelemiyorum herşeyi planlamak lazım. Sence nasıl yapmalıyım canim ilk randevuya 2. Günü mü yoksa normal bi günde mi gideyimEvet canım samsundayım
Yakakentten gidip geliyorum bende çalışıyorum sürekli izin aldım iki günde bir git gel.aslında ailem medikal parkın yanında hemen ama evlendikten sonra iş dolayısıyla yakakentteyiz.şimdi hemen tedaviye başlamak istiyorsan adetin birinci yada ikinci günü gitmek gerekiyor.normal birgünde gidersen tedaviye başlayamazsın canım.iğnelere ikinci gün başlattı benim doktorum engeç üçüncü gün diye biliyorum.ama sen iğnemi kullandın klomen tarzı ilaçmı senin durumun farklı olabilirSanslisin o zaman ben merzifondayim ha diyince gelemiyorum herşeyi planlamak lazım. Sence nasıl yapmalıyım canim ilk randevuya 2. Günü mü yoksa normal bi günde mi gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?