Ben zaten tedavideyim yarın inşallah çatlatma iğnem olucak şimdi doktora gidiyorum yoldayım sonra Allah nasip ederse yavrumuza kavuşuruz olmazsa ya nasip diyip bekleyeceğizÜcretsiz
Anladim canım hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallah. Ben önümüzdeki ay adet olursam 2. Günü gidiyim o zaman Allah izin verirse. Baslayim artik.sen ne yapmayı dusunuyosun
Noldu tedavi sonuçlandı mi canimBen zaten tedavideyim yarın inşallah çatlatma iğnem olucak şimdi doktora gidiyorum yoldayım sonra Allah nasip ederse yavrumuza kavuşuruz olmazsa ya nasip diyip bekleyeceğiz
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin ben bıgün test yaptım idrar testi ve pozitif çıktı Allahıma şükürler olsunn kan testi yaptırıcam bir de Allah sanada nasip etsin canımmİnş canım. Yok başlayamadım babam rahatsızlandı hastanede yatiyo.dönüşümlü yanında kaliyoruz
Meraba canım. Tayfun beye nerde muayene oldunuz tıp fakültesi mi yoksa medical parkta miKızlar ben samsunda tayfun alper e aşılama yaptırdım.ilk aşılamam tuttuşimdi kızım iki yaşında .doktorumdan çok memnun kaldım . Hem kişilik olarak hem meslek olarak çok iyi ,rahatlatıcı ve net biri.
Ağustosta 2.bebek için yine aşılama düşünüyoruz yine ona gidicem
Ahmet çetinkayadan ben memnun kalmadım.biraz maddiyatçı geldi bana.
Allah ım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.Allah aratmasın...
Geç gördüm ama cevaplamak istedim ..fakültede muayene yapmıyor..medical parkta yapıyor..Meraba canım. Tayfun beye nerde muayene oldunuz tıp fakültesi mi yoksa medical parkta mi
Önümüzdeki ay gideceğini yazan ben değilim tatlım..benimki sebebsiz 3 defa tüp denendi ama tutmadı 4. Yü denemek istedim hoca gerek yok kendiliğinden olacak dedi ..şimdi çok şükür kendi kendime hamile kalabiliyorum ama dış gebelik oluyor bu defada. .yaşım ileri..ameliyatlarımı falan hep Tayfun hocam yaptı..şimdi iyileşme sürecindeyim..Çok teşekkür ederim. Ben gitmeyi çok istiyorum. Ama emin olamiyorum. Önümüzdeki ay tekrar gidicenizi soylemissiniz. Özel olmazsa sizin problem neydi.
Ben 15 yıl hiç hamilelik tatmamıştım gerçi tamamına erdiremedik ama en azından artık bir umut var..bende samsunda bir çok doktora gittim ama maalesef bir adım öteye gidememiştim..Anladim kusura bakmayın cevap gelince heycanlandim.insan bi arayış içinde oluyor .bizimki de sebepsiz. İlk fırsatta iyi bi doktora gitmek istiyorum ama kararsız kalıyorum doktor doktor gezmek istemiyorum.
Hangi doktorun kime iyi geleceğini Allah bilir tatlım..ben kendi adıma çok memnunum..Anlıyorum. tayfun beyi tavsiye ediyorsunuz ama değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?