Samsunda Aşılama Yaptırıp Başarı Saglayanlar

bilgilendiririrm tabi biz elimizden geleni yaptık takdir Rabbimin artık

İnşallah hayırlısı yla olur canim

Ücretsiz

Anladim canım hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallah. Ben önümüzdeki ay adet olursam 2. Günü gidiyim o zaman Allah izin verirse. Baslayim artik.sen ne yapmayı dusunuyosun
Ben zaten tedavideyim yarın inşallah çatlatma iğnem olucak şimdi doktora gidiyorum yoldayım sonra Allah nasip ederse yavrumuza kavuşuruz olmazsa ya nasip diyip bekleyeceğiz

İnşallah olur canım hayırlısı

Kızlar meraba nasilsiniz. Neler yaptınız. Var mı gelisme

Ben zaten tedavideyim yarın inşallah çatlatma iğnem olucak şimdi doktora gidiyorum yoldayım sonra Allah nasip ederse yavrumuza kavuşuruz olmazsa ya nasip diyip bekleyeceğiz
Noldu tedavi sonuçlandı mi canim

Bekliyorum canım adet olmadım inşallah olmam bakalım hayırlısı sen ne yaptın başladın mı?

İnş canım. Yok başlayamadım babam rahatsızlandı hastanede yatiyo.dönüşümlü yanında kaliyoruz

İnş canım. Yok başlayamadım babam rahatsızlandı hastanede yatiyo.dönüşümlü yanında kaliyoruz
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin ben bıgün test yaptım idrar testi ve pozitif çıktı Allahıma şükürler olsunn kan testi yaptırıcam bir de Allah sanada nasip etsin canımm

Kızlar ben samsunda tayfun alper e aşılama yaptırdım.ilk aşılamam tuttu şimdi kızım iki yaşında .doktorumdan çok memnun kaldım . Hem kişilik olarak hem meslek olarak çok iyi ,rahatlatıcı ve net biri.
Ağustosta 2.bebek için yine aşılama düşünüyoruz yine ona gidicem

Ahmet çetinkayadan ben memnun kalmadım.biraz maddiyatçı geldi bana.
Allah ım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.Allah aratmasın...

Meraba canım. Tayfun beye nerde muayene oldunuz tıp fakültesi mi yoksa medical parkta mi

Çok teşekkür ederim. Ben gitmeyi çok istiyorum. Ama emin olamiyorum. Önümüzdeki ay tekrar gidicenizi soylemissiniz. Özel olmazsa sizin problem neydi.

Çok teşekkür ederim. Ben gitmeyi çok istiyorum. Ama emin olamiyorum. Önümüzdeki ay tekrar gidicenizi soylemissiniz. Özel olmazsa sizin problem neydi.
Önümüzdeki ay gideceğini yazan ben değilim tatlım..benimki sebebsiz 3 defa tüp denendi ama tutmadı 4. Yü denemek istedim hoca gerek yok kendiliğinden olacak dedi ..şimdi çok şükür kendi kendime hamile kalabiliyorum ama dış gebelik oluyor bu defada. .yaşım ileri..ameliyatlarımı falan hep Tayfun hocam yaptı..şimdi iyileşme sürecindeyim..

Anladim kusura bakmayın cevap gelince heycanlandim.insan bi arayış içinde oluyor .bizimki de sebepsiz. İlk fırsatta iyi bi doktora gitmek istiyorum ama kararsız kalıyorum doktor doktor gezmek istemiyorum.

Anladim kusura bakmayın cevap gelince heycanlandim.insan bi arayış içinde oluyor .bizimki de sebepsiz. İlk fırsatta iyi bi doktora gitmek istiyorum ama kararsız kalıyorum doktor doktor gezmek istemiyorum.
Ben 15 yıl hiç hamilelik tatmamıştım gerçi tamamına erdiremedik ama en azından artık bir umut var..bende samsunda bir çok doktora gittim ama maalesef bir adım öteye gidememiştim..

Anlıyorum. tayfun beyi tavsiye ediyorsunuz ama değil mi

bende miyom ameliyatı için önce tıp ta handan hanıma gittim o beni çok korkuttu myomumun byük olduğunu görünce panikledi dik kesiyle baya bi karnı açmam lazım miyomu doğrtmam lazım filan diyince ben bi şok oldum bekrım daha rahmimi filan alır Allah korusun sonra arayışa devam ettim. ve mehmet bilge beye gittim beni en çok rahatlatan doktor o oldu birde prof olması beni daha çok ona yöneltiyor . aslında tıp fakültesinde de eğitim görevlisiymiş ama orda ameliyat yapıyor mu bilmiyorum . galiba sadece hoca olarak ameliyatlarda bulunuyor genelde fakültelerde öyle oluyormuş yani başka hastanede çalışan doktor sadece çalıştığı yerde ameliyat yapıyormuş. ben tıpta mehmet hocanın ameliyatıma gireceğini bilsem tıp ba giderdim medikal park gerereğinden fazla ticari ve çok sayıda şikayet edilen bir hastane özel hastanelerin bu büyük burunlu olma halinden nefret ediyorum. ama ben mehmet bilge beyi sevdim o sebepten katlanıcam mecbur kendisinin ince ameliyatlar yapabildiği söyleniyor. başarılarını duydum .kendimi riske atmak istemedim. medikal park la anlaşırsam ücret olarak hemen günümü alıcam bende 5-6 bin dediler miyom ameliyatı için net bişey de demiyorlar nedir 5-6 bn sanki 5 de olur 6 da gibi ilginç neyse mehmet bey in muayenesi 300 tl ama medikal park bu belli olmaz fyat aniden değişe de bilir. odalar umarım tek kişilktir birde benim 2 refakatçim olucak acaba izin var mı bilen varsa bilgi almak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…