Instagram hesabinda fotograflarin altina ayrintili aciklamalar yapmis butun sorularin cevapları var canim aklina gelen gelmeyen hepsi :) sormak istediklerini de ordan sirabilirsin dönüş yapiyor en kisa suredemerhabalar bende revizyon olacağım doktor araştırıyorum. Şu an 3 doktor kafama yattı. Biri de doktor ismail bey
Bir kac sorum olacak cevap veririseniz sevinirim
Açık mı kapalı mı hangi teknigi kullaniyor
Burnunuz kaç gün alçida kaldı
Kaç gün sonra işe başlayabilirim
Bir de ortalama fiyat ne kadar
şimdiden teşekkür ederim
Ismail beyle konusursaniz nezaman iyilesecegini söyler.canin insallah mutlu olacağın sekilde olur. Benim ilk ameliyatti evet rica ederimmgozdee
Bende öğretmenim canım. Sömestr da ilk ameliayatımın 7.ayı dolacak eğer mümkünse o zaman olmak istiyorum. Revizyon olduğu için korkuyorum baya.
O kadar sıkıntı yaşadım değmedi eski burnumu özlüyorum o kadar yani..
Cevabın için teşekkür ederim.
Senin ilk ameliyatı galiba
Valla bence süper. Güvenilir. Eli hafif. :). 2 yıl önce kapalı teknikle ameliyat oldum. Ağrım olmadı. Elbette biraz morluklaırm ve tıkanıklık hissim oldu. Tampon da yoktu. Deriye bağlı olarak 1 ile 2 yıl arasında oturuyor bence burun. Sorunsuz geçti çok şükür. İlgili bi doktor. Öyle tv veya sosyal medya doktorları gibi değil.süreçle ilgili soru sorabilirsiniz. Fotoda atabilirim. Önce Sonra :)Halit Urgan nasıl bir doktor bilen var mı?
fotoğraf atarsanız çok sevinirim. pandemiden sonra ilk işim doktorla görüşmek. ameliyattan sonra burun tıkanıklığı ne kadar sürdü sizde? ne zaman normal nefes almaya başlanıyor acabaValla bence süper. Güvenilir. Eli hafif. :). 2 yıl önce kapalı teknikle ameliyat oldum. Ağrım olmadı. Elbette biraz morluklaırm ve tıkanıklık hissim oldu. Tampon da yoktu. Deriye bağlı olarak 1 ile 2 yıl arasında oturuyor bence burun. Sorunsuz geçti çok şükür. İlgili bi doktor. Öyle tv veya sosyal medya doktorları gibi değil.süreçle ilgili soru sorabilirsiniz. Fotoda atabilirim. Önce Sonra :)
1 ay içerisinde yavaş yavaş açılıyor. Ben hiç açılmayacak diye korkmuştum. Önce bi iğne deliğinden nefes alır gbi başladı. Tam solum açılıyor derken solum kapanıp sağ açıldı filan :) değişik bir süreç. Ayrıca herkeste aynı dereceede ödem olmayabilr tabiki. Dikişler de bazen burnunuzu temizlerken düşüyor. 2 aya bile düşmeyen Dikişlerim vardı. Ama kalın derili burundu benimki. Müthiş bi küçülme olmadı ama en azından yüzümün öne doğru sivri duruşu gitti.geç gördüm kusura bkmayın fotoları özelden atıyorumfotoğraf atarsanız çok sevinirim. pandemiden sonra ilk işim doktorla görüşmek. ameliyattan sonra burun tıkanıklığı ne kadar sürdü sizde? ne zaman normal nefes almaya başlanıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?