takipteyim bende yaza kadar.olmazsa tüp bebek yapicm hrks medicalpark diyorKızlar hayırlı günler
Ben Samsun 19 Mayıs üniversite hastanesinde Fatma Devran bıldırcın hocaya tüp Bebek yaptrdim.
Samsun'da nereler var önere bilereceğiniz tüp Bebek için.
nezaman yaptridiniz sonuclari nezaman alacaksinizKızlar hayırlı günler
Ben Samsun 19 Mayıs üniversite hastanesinde Fatma Devran bıldırcın hocaya tüp Bebek yaptrdim.
Samsun'da nereler var önere bilereceğiniz tüp Bebek için.
Çarşamba günü sonuç aciklancak şuan embriyolar içimde.nezaman yaptridiniz sonuclari nezaman alacaksiniz
hayırlısı olsun nasıl memnun kaldinizmi fatma hanimdanÇarşamba günü sonuç aciklancak şuan embriyolar içimde.
Evet medikal parki bnde çok duydumtakipteyim bende yaza kadar.olmazsa tüp bebek yapicm hrks medicalpark diyor
Suanlik çok memnunum çok güler yüzlü insanı motive ediyor pozitif bir insanhayırlısı olsun nasıl memnun kaldinizmi fatma hanimdan
süreç nekadr gününüzü aldi toplam surecSuanlik çok memnunum çok güler yüzlü insanı motive ediyor pozitif bir insan
birde yaşınız kaç sorun neydisüreç nekadr gününüzü aldi toplam surec
inşallah olumlu sonuclar alirsinizİlk muayeneden sonra iğne kullanmaya başlıyorsun o zmandan embrio transferi sonucunu öğrenene kadar 20 25 gün geçiyor arada. 24 yaşındayım eşimde 29
İnsllah siz nerde tedavi oluyorsunzinşallah olumlu sonuclar alirsiniz
ben şuan normal klomnele tedavi goruyorum yaza kadar olmazsa tupbebege gececemİnsllah siz nerde tedavi oluyorsunz
Eşim klomen kullandı biz sonuç alamadık ama tedaviye göre değişir tabikideben şuan normal klomnele tedavi goruyorum yaza kadar olmazsa tupbebege gececem
aynen zamanla yazakadar sureverdim gidecem tup bebegeEşim klomen kullandı biz sonuç alamadık ama tedaviye göre değişir tabikide
Hakkımızda hayırlısı olsun. Siz kaç yıllık evlisinzaynen zamanla yazakadar sureverdim gidecem tup bebege
6ay yasim 32Hakkımızda hayırlısı olsun. Siz kaç yıllık evlisinz
Daha çok yeni evlisinz canm Biz 1 yıldan sonra tüp Bebege ve klomene başladık. Çokta acele etmeyin bnce6ay yasim 32
yastan dolayı ben acele ediyorumDaha çok yeni evlisinz canm Biz 1 yıldan sonra tüp Bebege ve klomene başladık. Çokta acele etmeyin bnce
Anladm hayırlisi olsun evet 30dan sonra dikkatli olmak gerekiyoryastan dolayı ben acele ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?