Tüp Bebek Merkezleri Samsun'da hangi hastanede tüp Bebek yaptırdınız ?

Merhaba ben de fakültede Davut beye gidiyorum. Ocak 2017’de transfer olmuştum, bir kızım var. Geçen hafta yine başladım. 14 embriyom var. Muhtemelen pazartesi günü transfer olacak :)

Arkadaslar omu de tup bebek tedavisi oluyorsunuz sanirim raporsuz tedavi fiyati nedir ne kadar tuttu tedaviniz ogrenebilirmiyim bende yaptirmayi dusunuyorumda omu de

Taze transferse olmadı, dondurulmuş transferde oldu. Bugün yine transfer oldu :)
kaç yumurta transfer edildi size şuan hamile misiniz?
dondurulmuşların şansı daha mı çok oluyor..
bu tedavinize ne kadar ödediniz

kaç yumurta transfer edildi size şuan hamile misiniz?
dondurulmuşların şansı daha mı çok oluyor..
bu tedavinize ne kadar ödediniz
Merhaba. İki dondurulmuş embriyo transfer edilmişti, Kızım doğdu. Ocak ayında 3 taze embriyo transfer edildi ama negatif oldu. 11bin lirayı buldu

Merhaba. İki dondurulmuş embriyo transfer edilmişti, Kızım doğdu. Ocak ayında 3 taze embriyo transfer edildi ama negatif oldu. 11bin lirayı buldu
benim de aralıkta ilk tüp bebeğimi yaptırdım davut hocaya iki taze embriyo kondu şimdi dondurulmuşlarım var ayın 12sind kontrol amaçlı gidceğim davut hocaya donrudulmuşları koydurmak istiyorum nasipse bakalım..
size rapor çıkmamışmıydı...

Ne güzel. İnşallah tutunur. Ben bol meyve yiyip hiç ıkınmamaya, tuvalete rahat çıkmaya dikkat etmiştim. İlkinde rapor çıktı üç yıl önce. İkincide çıkmıyor

Ne güzel. İnşallah tutunur. Ben bol meyve yiyip hiç ıkınmamaya, tuvalete rahat çıkmaya dikkat etmiştim. İlkinde rapor çıktı üç yıl önce. İkincide çıkmıyor
rapor ile 3 kez yaptırılabiliyor sizin çocuğunuz olduğu için ikinci de çıkmadı sanırım...

evt kontrole gittim nasipse haziranda ikinci tüp bebeği yaptıracağız kısmetse

evt kontrole gittim nasipse haziranda ikinci tüp bebeği yaptıracağız kısmetse
Ne güzel dondurulmuş transfer edilecek değil mi? Bizim sebepsizdi. Sonra ilk doğal denemede hamile kaldım ama düşük yaptım. Şimdi yine doğal yolla olsun diye bekliyorum. Bu ay olmazsa Davut hocaya yumurta takibine gideceğim

evet dondurulmuşlarım var doğal yolla hiç hamile kalmadım ne doğal ne tedavi ile 7.5 yıllık evliyim ...
bu ikinci deneme olacak bakalım doğum kontrol hapı ve vitamin verdi..
inşallah sabrımızın sonu selamettir bu derdi ALLAH düşmanıma vermesin ALLAH herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah amin

Evet tedavi çok yıpratıcı. Sonu güzel olur inşallah. Anne olmak da o kadar zor ki. Kızım 31 aylık oldu, her gün şükrediyorum ama sık sık da ağlıyorum yorgunluktan. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz

ALLAH RAZI OLSUN..
inşallah hayırlısıyla sağlıcakla kavuşuruz yorulmak evet yorgunluk olacaktır sanırım geceleri uykum yok sabah bir dalarsam öyle milletin çenesi bambaşka insan bıkıyor yıprandık gerçekten de bundan sonrası ALLAH BİLİR...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…