- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
İnsllah gene olumlu olur. Kızınız ilk denemede oldu muMerhaba ben de fakültede Davut beye gidiyorum. Ocak 2017’de transfer olmuştum, bir kızım var. Geçen hafta yine başladım. 14 embriyom var. Muhtemelen pazartesi günü transfer olacak :)
Taze transferse olmadı, dondurulmuş transferde oldu. Bugün yine transfer oldu :)İnsllah gene olumlu olur. Kızınız ilk denemede oldu mu
Sonucunuzu aldinizmiÇarşamba günü sonuç aciklancak şuan embriyolar içimde.
Evet canm olumsuz olduSonucunuzu aldinizmi
Cok uzuldum canimEvet canm olumsuz oldu
İlaçlarla birlikte 10bini buldu hemen hemn.Cok uzuldum caniminsallah kendiliginden hamile kalirsin
Peki ne kadar odedin tedaviye
kaç yumurta transfer edildi size şuan hamile misiniz?Taze transferse olmadı, dondurulmuş transferde oldu. Bugün yine transfer oldu :)
Merhaba. İki dondurulmuş embriyo transfer edilmişti, Kızım doğdu. Ocak ayında 3 taze embriyo transfer edildi ama negatif oldu. 11bin lirayı buldukaç yumurta transfer edildi size şuan hamile misiniz?
dondurulmuşların şansı daha mı çok oluyor..
bu tedavinize ne kadar ödediniz
benim de aralıkta ilk tüp bebeğimi yaptırdım davut hocaya iki taze embriyo kondu şimdi dondurulmuşlarım var ayın 12sind kontrol amaçlı gidceğim davut hocaya donrudulmuşları koydurmak istiyorum nasipse bakalım..Merhaba. İki dondurulmuş embriyo transfer edilmişti, Kızım doğdu. Ocak ayında 3 taze embriyo transfer edildi ama negatif oldu. 11bin lirayı buldu
Ne güzel. İnşallah tutunur. Ben bol meyve yiyip hiç ıkınmamaya, tuvalete rahat çıkmaya dikkat etmiştim. İlkinde rapor çıktı üç yıl önce. İkincide çıkmıyorbenim de aralıkta ilk tüp bebeğimi yaptırdım davut hocaya iki taze embriyo kondu şimdi dondurulmuşlarım var ayın 12sind kontrol amaçlı gidceğim davut hocaya donrudulmuşları koydurmak istiyorum nasipse bakalım..
size rapor çıkmamışmıydı...
rapor ile 3 kez yaptırılabiliyor sizin çocuğunuz olduğu için ikinci de çıkmadı sanırım...Ne güzel. İnşallah tutunur. Ben bol meyve yiyip hiç ıkınmamaya, tuvalete rahat çıkmaya dikkat etmiştim. İlkinde rapor çıktı üç yıl önce. İkincide çıkmıyor
Evet çocuk olunca olmuyor dediler. Kontrole gittiniz mi?rapor ile 3 kez yaptırılabiliyor sizin çocuğunuz olduğu için ikinci de çıkmadı sanırım...
Ne güzelevt kontrole gittim nasipse haziranda ikinci tüp bebeği yaptıracağız kısmetse
evet dondurulmuşlarım var doğal yolla hiç hamile kalmadım ne doğal ne tedavi ile 7.5 yıllık evliyim ...Ne güzeldondurulmuş transfer edilecek değil mi? Bizim sebepsizdi. Sonra ilk doğal denemede hamile kaldım ama düşük yaptım. Şimdi yine doğal yolla olsun diye bekliyorum. Bu ay olmazsa Davut hocaya yumurta takibine gideceğim
Evet tedavi çok yıpratıcı. Sonu güzel olur inşallah. Anne olmak da o kadar zor ki. Kızım 31 aylık oldu, her gün şükrediyorum ama sık sık da ağlıyorum yorgunluktan. İnşallah sağlıkla kavuşursunuzevet dondurulmuşlarım var doğal yolla hiç hamile kalmadım ne doğal ne tedavi ile 7.5 yıllık evliyim ...
bu ikinci deneme olacak bakalım doğum kontrol hapı ve vitamin verdi..
inşallah sabrımızın sonu selamettir bu derdi ALLAH düşmanıma vermesin ALLAH herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah amin
ALLAH RAZI OLSUN..Evet tedavi çok yıpratıcı. Sonu güzel olur inşallah. Anne olmak da o kadar zor ki. Kızım 31 aylık oldu, her gün şükrediyorum ama sık sık da ağlıyorum yorgunluktan. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?