• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsun'da hemşirenin skandal paylaşımı

hayat_gun

Herşey güzel olacak..
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2013
6.264
4.986
148
Arkadaşlar şimdi izledim de yüreğim daraldı ya.Samsun'da yeni doğan ünitesinde iki hemşire biri bebeğin yanaklarını sert bir şekilde sıkıp diğeri videoya çekiyor. Bir de o arada "sonra linç ederler" gibi bişey söylüyor alaycı bir şekilde.Bebeğin o ağlamaları bu iki vicdansızın dalga geçer gibi gülmeleri, o bebeğin savunmasızlığı..:KK43: :KK43: :KK43: Allah kahretsin böyle insanları. .

Son düzenleme:
Ahh var ya şimdi gördüm tv de..
Delirdim olduğum yerde,kendimi nete attım,bir yerde içimi dökeyim diye.

Çıldırdım çıldırdım,rezil mahluk!
Kendi evlatlarım da günlerce yoğun bakımda kalmıştı benim,biz emin ellerde zannederken biri böyle davransa!
Ne acı ne kötü,kelimeler yetmiyor sinirimi anlatmaya.
Allah kimsenin evladını kimsenin eline düşürmesin,adi pislikler eğlenecek başka şey yok sanki.
Ailesi nasıl heyecanla bekliyordur o bebişi..içerde oyun hamuru muamelesi.........

Gördüm sinir oldum vallahi elime verseler öldürürüm onu gerizekalı lar ya böyle birşey mı var benim evladı mı öyle yapsın lar değil linç onları ne hale sokardım allah bilir ruh hastaları resmen ya çocuk ağlamak dan kızarıyor nefes alamıyor o hala sıkıyor ve kapatıyor ağzını ya başım ağrı dı

Off ben de izledim elim ayagim kesildi sinirden ya. Bir de malum sozlukteki yorumlara daha da sinirlendim. Iskence yokmus, ne varmis seviyolarmis sadece, linc etmeyelimmis. Bunu yazanlar cok uzun suredir yeni dogmus bebek gormediler bence. Ben yanagina dokunmaya kiyamiyorum hafif oksuyorum bunlarin yaptigi seye bak ya tuylerim diken diken oldu. Yeni dogmus bir bebek o nasil ya nasil. Oyle sevgi mi sevmek mi olur. Kaldi ki sen kimsin de seviyosun elalemin cocugunu ya. Senin gorevin sevmek mi o cocugu? Insallah bebegin ailesi bulunur da yasal yaptirimi olur. Bir de tutusuna da sinirlendim boynunu desteklemeden haldir huldur tutuyor. Oyuncak bebek mi bu ya? 7 8 aylik bebek sandi herhalde. Delirdim yine ya.

Arkadaşlar şimdi izledim de yüreğim daraldı ya.Samsun'da yeni doğan ünitesinde iki hemşire biri bebeğin yanaklarını sert bir şekilde sıkıp diğeri videoya çekiyor. Bir de o arada "sonra linç ederler" gibi bişey söylüyor alaycı bir şekilde.Bebeğin o ağlamaları bu iki şizofrenin dalga geçer gibi gülmeleri, o bebeğin savunmasızlığı..:KK43: :KK43: :KK43: Allah kahretsin böyle insanları. .
Lutfen bu tip merhametsiz ve kotu kalpli insanciklara sizofren demeyelim.Cunku sizofren bir hastaliktir.o da insanlari kötü kalpli yapmaz.Sizofren hastalarina hakaret oluyor bu..

O kisi insallah cok buyuk ceza alirlar.Haberi izlemedim ama umarim kimlikleri desifre edilmistir.insan icine cikmasinlar pislikler!

Off ben de izledim elim ayagim kesildi sinirden ya. Bir de malum sozlukteki yorumlara daha da sinirlendim. Iskence yokmus, ne varmis seviyolarmis sadece, linc etmeyelimmis. Bunu yazanlar cok uzun suredir yeni dogmus bebek gormediler bence. Ben yanagina dokunmaya kiyamiyorum hafif oksuyorum bunlarin yaptigi seye bak ya tuylerim diken diken oldu. Yeni dogmus bir bebek o nasil ya nasil. Oyle sevgi mi sevmek mi olur. Kaldi ki sen kimsin de seviyosun elalemin cocugunu ya. Senin gorevin sevmek mi o cocugu? Insallah bebegin ailesi bulunur da yasal yaptirimi olur. Bir de tutusuna da sinirlendim boynunu desteklemeden haldir huldur tutuyor. Oyuncak bebek mi bu ya? 7 8 aylik bebek sandi herhalde. Delirdim yine ya.
Ayy öyle sevmek mi olurmuş?Heleki henüz yeni doğmuş bebek elimizi yanağına temas ettirmeyiz bile aman mikrop kapmasın diye.Diğeri eldivensiz dokunuyor öbürü sıkıyor. :KK43: O tutuşa da ayrıca sinirlendim ve nefesim daraldı sanki. Çok kötü ya böyle insanlar keşke hiç olmasa üremese keşke. .

Back
X