• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsun'da hemşirenin skandal paylaşımı

O bebegin annesi olmak istemezdim.. cunki eger onun annesi ben olsaydim ulkemizde verilemeyen adaleti ben verirdim herkese ders olurdu..
Yurt disinda bi bakici cocuku hep dovuyormus her tarafi morluk icindeymis eve gizli kamera koymuslar ve bakicinin dovdugunu gormusler. Sonrasinda cocugun babasi bakiciyi alip bi insaat gibi bi yere goturmusdu ve tekme yumrukun yani sira sopayla felanda dovmustu .. hani biz diyoruz ya hic bir kadin dayagi haketmiyor diye.. hakediyor arkadasim bu hemsirede dayagi degil linc edilmeyi hakediyor.. gormemis hemsire olmus hesabi. A

O bebegin annesi olmak istemezdim.. cunki eger onun annesi ben olsaydim ulkemizde verilemeyen adaleti ben verirdim herkese ders olurdu..
Yurt disinda bi bakici cocuku hep dovuyormus her tarafi morluk icindeymis eve gizli kamera koymuslar ve bakicinin dovdugunu gormusler. Sonrasinda cocugun babasi bakiciyi alip bi insaat gibi bi yere goturmusdu ve tekme yumrukun yani sira sopayla felanda dovmustu .. hani biz diyoruz ya hic bir kadin dayagi haketmiyor diye.. hakediyor arkadasim bu hemsirede dayagi degil linc edilmeyi hakediyor.. gormemis hemsire olmus hesabi. A
Oh iyi yapmış o baba ellerine sağlık..

Hastanede yatar hemşirenin oyuncağı olur , evde psikopat anasının babasının oyuncağı olur, okula gider kendini bilmez öğretmenin oyuncağı olur. Çocuklara yapılan her türlü eziyetin cezası verilmeli.böylesini mesleğinden men etmeli, işten çıkarılması yetmez.

Son düzenleme:
Stajyer hemşirelermiş.
Sağlık lisesinde okuyan çoluk çocuğa yenidoğan ünitesi gibi önemli bir birimde görev verilirse olacağı bu.
Offf yazık ya minicik bebeğe..

Benim evladim da yoğun bakimda kaldi aglamis meme icin cagirdi hemsire bi gittim yavrum fototerapisi kapatilmis kuvoz soguk çocuğum bicare nasil sinirlendiydim ki bende ebeyim kizdim ne diye kapatiyorsun ne haddine diye aciklama aynen su dinlensin cocuk! Sinir oluyorum keske saglik camiasina bi el atilsada atanmadan evvel hepsi psikiatriden rapor almak zorunda birakilsa bende dahil atananlari da 2 yilda bir şartlı konrol yapsalar...

Bu gibi videoları izleyemiyorum normalde, günlerce aklımdan çıkmıyor, helak ediyorum kendimi. Ama konunuzu görünce açıp izledim. Ya ben 3 yaşındaki kuzenimin kızı şımarıklığından ağlasa bile dayanamam oturur ağlarım onunla birlikte. Doğrumu yanlışımı birbirine karıştırdılar artık... Yoğun bakım hastaları, yaşlılar, çocuklar, annelerinin daha dokunmaya kıyamadığı, el kadar bebekler... Sahiden nereye gidiyoruz? Bu kadar acizleştik mi? Muhtaç olanları dalgaya alacak, ya da onların üzerinden gülüp eğlenecek kadar vahşileştik mi? Küçücük bebeğin gülüşü mutlu etmez miydi, ağlamasından ne ara haz duyulmaya başlandı? Bize muhtaç olanları hor görmek nasıl bir ahlakın sonucu algılayamıyorum artık.
Sevmeye çalıştıklarını da zannetmiyorum, eğer sevmeye çalışıyorlarsa da, içlerinde bastırılmış bir şiddet duygusu olduğuna inanıyorum. 5 yaşındaki çocuk bile yeni doğmuş bir bebeğe dokunurken ürkek davranır. İşe başlayacak, sağlık sektöründe bir meslek seçecek kadar fiziken büyümüş insanlar mı bu konuda bilgisizler? Allah sonumuzu hayr etsin.

Bunların akılları kıt olmasa video yu sosyal medyada paylaşmazlar. Yedikleri haltın gayette farkındalar. O bebeğin ailesi bunları bi güzel pataklasa hakları var.. Vicdansızlar. Ömür boyu meslekten men edilmeliler. Çocuk ile oyuncak gibi oynamışlar ya.

lise mezunu gelişimini bile tamamlamamış çoluk çocuğa hastanede iş verirlerse böyle olur..
Devenin hesabı neremiz düzgün ki ???
Izledim Allah'tan daha fena şeyler yapmamışlar..

Cok haklisin bu gordugum ilk lise stajeri olayi değil. Cidden şu çoluk cocuga saglik sektorunde ozellikle ellerine boyle denetimsizce bir sorumluluk verilmemesi lazim. Bunlar ortaya cikanlar... Cikmayanlar?

videoya çektikleri kısım buysa, çekmedikleri zaman neler yapıyorlar kimbilir,
kamu davası açılmalı, telefon ve bilgisayarlarına el koyulup mevcut/silinmiş tüm dosyaları incelenmeli.
bunu yaymışlar demek ki normal bulmuşlar, yaymadıkları neler yaptılarını düşünebiliyor musunuz...

Hemşire olmuş ama insan olamamis Allah ıslah etsin

napacaklar biliyor musunuz ?

O bebeğin annesi o kızın ağzına iki parmağını takacak ağzı yırtılana kadar çekecek . Ağlayınca da ağzını kapatacak.

Gebersin boyleleri

Lutfen bu tip merhametsiz ve kotu kalpli insanciklara sizofren demeyelim.Cunku sizofren bir hastaliktir.o da insanlari kötü kalpli yapmaz.Sizofren hastalarina hakaret oluyor bu..

O kisi insallah cok buyuk ceza alirlar.Haberi izlemedim ama umarim kimlikleri desifre edilmistir.insan icine cikmasinlar pislikler!
Kelimeyi düzelttim canm.İçim rahat etmedi.

Bunların akılları kıt olmasa video yu sosyal medyada paylaşmazlar. Yedikleri haltın gayette farkındalar. O bebeğin ailesi bunları bi güzel pataklasa hakları var.. Vicdansızlar. Ömür boyu meslekten men edilmeliler. Çocuk ile oyuncak gibi oynamışlar ya.
Kesinlikle farkındalar.Hatta videoya alırken hemşire alaycı bir şekilde "linç ediyorlar sonra"gibi bir cümle kuruyor.

Back
X