• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsun'da hemşirenin skandal paylaşımı

Lutfen bu tip merhametsiz ve kotu kalpli insanciklara sizofren demeyelim.Cunku sizofren bir hastaliktir.o da insanlari kötü kalpli yapmaz.Sizofren hastalarina hakaret oluyor bu..

O kisi insallah cok buyuk ceza alirlar.Haberi izlemedim ama umarim kimlikleri desifre edilmistir.insan icine cikmasinlar pislikler!
Çok haklısın canm.Aslında yazdıktan sonra aynen dediğin gibi düşündüm ben de. Kurban olsunlar onlara..

Bebeği sevdiğini zanneden bir mahlukat daha, üstelik bu eğitimli(!) mahlukatlardan.
Videoyu dün izledim; aklıma direkt cahilliğinin kendine verdiği yetkiye dayanarak, yeni doğmuş bebeği sıkıştıran -loğusa darlamaya gelen- sabır testi teyzeleri geldi ki bunlar onlardan da beter.

Bu kız da böyle bir ortamda, yaptığı şeyin sevmek olduğunu zannederek büyüyenlerden biri muhtemelen.

Bebeği sevdiğini zanneden bir mahlukat daha, üstelik bu eğitimli(!) mahlukatlardan.
Videoyu dün izledim; aklıma direkt cahilliğinin kendine verdiği yetkiye dayanarak, yeni doğmuş bebeği sıkıştıran -loğusa darlamaya gelen- sabır testi teyzeleri geldi ki bunlar onlardan da beter.

Bu kız da böyle bir ortamda, yaptığı şeyin sevmek olduğunu zannederek büyüyenlerden biri muhtemelen.
Ama ya ufak çocuk olsa anlar bebeğin o ağlamalarının acıdan olduğunu.Ağız kapatmak nedir daha yeni doğmuş bi de.

lise mezunu gelişimini bile tamamlamamış çoluk çocuğa hastanede iş verirlerse böyle olur..
Devenin hesabı neremiz düzgün ki ???
Izledim Allah'tan daha fena şeyler yapmamışlar..
İnşallah öyledir canm.Bunlara ne dense az.

Ama ya ufak çocuk olsa anlar bebeğin o ağlamalarının acıdan olduğunu.Ağız kapatmak nedir daha yeni doğmuş bi de.

İyi de cahil işte, o ortamın insanı, kendi eğlencesinde-tatmininde, yaşı da müsait.
Yaptığı şeyin sorumluluğunda ya da farkındalığında değil.

Ben izleyemedim daha fazla. Bebegin aglamasi icimi yakti resmen :(( su son gunlerde şiddet, taciz olaylarini ne kadar cok duyuyoruz :((

Bakamam izleyemem o videoyu :(
Bende bugün kazara sosyal medyada bi yaratık bisikletle küçük kızın yanında duruyor yanaklarını öpüyor dudaklarını öpüyor yazarken yüreğim daralıyor bunları
ALLAH iyilerle karşılaştırsın yavrularımızı. Çok üzülüyorum gördükçe o meleklere :(

Arkadaşlar şimdi izledim de yüreğim daraldı ya.Samsun'da yeni doğan ünitesinde iki hemşire biri bebeğin yanaklarını sert bir şekilde sıkıp diğeri videoya çekiyor. Bir de o arada "sonra linç ederler" gibi bişey söylüyor alaycı bir şekilde.Bebeğin o ağlamaları bu iki şizofrenin dalga geçer gibi gülmeleri, o bebeğin savunmasızlığı..:KK43: :KK43: :KK43: Allah kahretsin böyle insanları. .
Burdan gördüm de izledim..Allah belasini versin salak ya..

Şimdi izledim, bebek tutuş şekilleri bile yanlış, dAha yeni doğmuş bebek o, a lah ıslah etsin sağlık salisanlarini böyle

Bebeği kontrol ediyoruz diye anasını babasını bekletip göstermezken bunu mu yapıyorlar?
Kesinlikle bebeğin doğduğu andan itibaren içerisi görünür bir odada yapmalılar her şeyi.
Ebeveyn görebilmeli.
Manyak çok memlekette..
Bebenin de dili yok..

Arkadaşlar şimdi izledim de yüreğim daraldı ya.Samsun'da yeni doğan ünitesinde iki hemşire biri bebeğin yanaklarını sert bir şekilde sıkıp diğeri videoya çekiyor. Bir de o arada "sonra linç ederler" gibi bişey söylüyor alaycı bir şekilde.Bebeğin o ağlamaları bu iki şizofrenin dalga geçer gibi gülmeleri, o bebeğin savunmasızlığı..:KK43: :KK43: :KK43: Allah kahretsin böyle insanları. .
Böyle ruh hastalarına canlarımız emanet Alllah ıslah etsin...

Valla ben o bebeğin annesinin yerinde olsam doğduğuna pişman ederim.aklını alırım onun.sanki oyuncak bebek.ruh hastası bunlar.
İnşallah öyle yaparlar ve bizler de bunların yaptıklarının burunlarından fitil fitil geldiğini bilerek rahatlayalım.Keşke bu pisliklerin ceza alabilmesi için bişeyler yapabilsek..

Bebeği kontrol ediyoruz diye anasını babasını bekletip göstermezken bunu mu yapıyorlar?
Kesinlikle bebeğin doğduğu andan itibaren içerisi görünür bir odada yapmalılar her şeyi.
Ebeveyn görebilmeli.
Manyak çok memlekette..
Bebenin de dili yok..
Bence de ebeveynler heran izleyebilmeli.Kendini savunacak durumu olsa böyle zorumuza gitmez.

Back
X