• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsun'da hemşirenin skandal paylaşımı

Benim ikizlerim bir aydan fazla küvezde kaldılar. İstanbul'da özel de çok bilindik bir hastanedeydi ama aklım sürekli onlardaydi.Orda savunmasızlar, anne kokusu anne kucağı istemezler mi diye hep ağlıyordum videoyu izlemedim dayanamam.
İnsanlar orda ciğerlerini bırakıyorlar, el insaf azcik vicdan umarım hakettikleri cezayı alırlar.

Benim ikizlerim bir aydan fazla küvezde kaldılar. İstanbul'da özel de çok bilindik bir hastanedeydi ama aklım sürekli onlardaydi.Orda savunmasızlar, anne kokusu anne kucağı istemezler mi diye hep ağlıyordum videoyu izlemedim dayanamam.
İnsanlar orda ciğerlerini bırakıyorlar, el insaf azcik vicdan umarım hakettikleri cezayı alırlar.
Orası yogunbakim değil yenidoğan bebek bakım giyindirme odası bebekler annelerine kavuşmayı beklerken annelerde bebeklerinin iyi ellerde emanet diye bilirler şu yaşananlara bak gencligin hali nereye gidiyor

Arkadaşlar şimdi izledim de yüreğim daraldı ya.Samsun'da yeni doğan ünitesinde iki hemşire biri bebeğin yanaklarını sert bir şekilde sıkıp diğeri videoya çekiyor. Bir de o arada "sonra linç ederler" gibi bişey söylüyor alaycı bir şekilde.Bebeğin o ağlamaları bu iki vicdansızın dalga geçer gibi gülmeleri, o bebeğin savunmasızlığı..:KK43: :KK43: :KK43: Allah kahretsin böyle insanları. .
Henuz lise ogrencisi ve bu kadar merhametsiz, Allah ıslah etsin.Boyle insanlarin ,ne yaptigi işte, ne de gelecekte, kimseye faydasi olmaz. Resmen bebege iskence yapmis.

Henuz lise ogrencisi ve bu kadar merhametsiz, Allah ıslah etsin.Boyle insanlarin ,ne yaptigi işte, ne de gelecekte, kimseye faydasi olmaz. Resmen bebege iskence yapmis.
Bir de "yok işgence değil seviyorlar"diyenler var.Yeni doğmuş bebek öyle mi sevilir?Anne babasının yanında öyle sevselerdi.Baksınlar o zaman ağızları burunlari nasıl dağılıyor. :sinirli:

İzledim o videoyu sinir katsayım fırladı. Allah belasını versin o vicdansızın. Daha da önemlisi, yeni doğmuş bebeği , hiç denetimsiz, doğru düzgün eğitim veremeden, insan hakları nedir öğretemeden üç kuruşluk insanlara emanet eden önce o devleti, sonra o hastaneyi, sonra onların baş hemşiresini allah bildiği gibi yapsın inşallah. ÖNCELİKLE ŞUNU HERKESİN KABULETMESİ LAZIM. O BEBEĞE YAPILAN İŞKENCEDİR. İNSANLIK SUÇUDUR. SEVMEK DEĞİLDİR. BİLİNÇALTINA YERLEŞEN BEBEKLİK TRAVMALARI İNSANIN BÜTÜN HAYATINI ETKİLER.
Devletin ne alakası var? Hemşirelere ve onların anne babalarına sövün. Devleti her fırsatta boyle saçma sapan şeylerde karalayinca gerçekten tepki verilecek olaylarda bile "muhalifler abartıyordur yalandır" diyor insanlar.

Devletin ne alakası var? Hemşirelere ve onların anne babalarına sövün. Devleti her fırsatta boyle saçma sapan şeylerde karalayinca gerçekten tepki verilecek olaylarda bile "muhalifler abartıyordur yalandır" diyor insanlar.

bu gerçekten tepki verilecek bir olay. o stajyer öğrenciyi başında hiç kimse olmadan oraya koyabilme cesareti gösteriyorsa hastane yeterince kural ve yaptırımın olmamasındandır. Bu ve bunun gibi vicdansız eğitimsiz insanlar elbette çıkacak yeterince yetki verilirse herkesin herşeyi yapabilme kapasitesi var.. Ama bunu yapmaya nasıl cüret edebiliyor. O salak hemşire sosyal medyada paylaşmasa kimin haberi olacaktı???? Bu resmen skandal siz de nasıl normal görüyorsunuz onu anlamadım. ya öyle oyuncak gibi sallerken elinden düşürseydi boynu kırılsaydı? kapatsın bakalım o hastaneyi, o hemşireyi meslekten men etsin, tüm yenidoğan ünitelerine 24 saat kameralı sistem kurma zorunluluğu getirsin, o zaman birilerinin whats ap ihbar hattına gerek kalmadan böyle rezillikler önlenebilir hale gelir.

Bir de "yok işgence değil seviyorlar"diyenler var.Yeni doğmuş bebek öyle mi sevilir?Anne babasının yanında öyle sevselerdi.Baksınlar o zaman ağızları burunlari nasıl dağılıyor. :sinirli:
Uc cocuk annesiyim kucagima alirken incitirim diye korkardim.Kizin icindeki sadist ruh ortaya cikmis resmen .

O bebegin annesi olmak istemezdim.. cunki eger onun annesi ben olsaydim ulkemizde verilemeyen adaleti ben verirdim herkese ders olurdu..
Yurt disinda bi bakici cocuku hep dovuyormus her tarafi morluk icindeymis eve gizli kamera koymuslar ve bakicinin dovdugunu gormusler. Sonrasinda cocugun babasi bakiciyi alip bi insaat gibi bi yere goturmusdu ve tekme yumrukun yani sira sopayla felanda dovmustu .. hani biz diyoruz ya hic bir kadin dayagi haketmiyor diye.. hakediyor arkadasim bu hemsirede dayagi degil linc edilmeyi hakediyor.. gormemis hemsire olmus hesabi. A

Bu yaratıklar hiçbir saygı duyulası canlı grubuna girmediğinden bence dövmekte hiçbir sakınca yok.Ben de böyle yapardım ucunda cezaevine girmek dahi olsa..

Son düzenleme:
Ne cok bu yaratiklardan..
Yoğun bakımlar, yenidogan uniteleri, ameliyathaneler.. Hep savunmasiz durumda olanlara yapiyorlar bunu.

Her yere kamera koyulsun, herkes kendi hastasını izleyebilsin. Baska cozum bulamadım ben..

Ayrica,

Allah bunları yapanları yaptıklarından beter etsin... Hepsini.

bu gerçekten tepki verilecek bir olay. o stajyer öğrenciyi başında hiç kimse olmadan oraya koyabilme cesareti gösteriyorsa hastane yeterince kural ve yaptırımın olmamasındandır. Bu ve bunun gibi vicdansız eğitimsiz insanlar elbette çıkacak yeterince yetki verilirse herkesin herşeyi yapabilme kapasitesi var.. Ama bunu yapmaya nasıl cüret edebiliyor. O salak hemşire sosyal medyada paylaşmasa kimin haberi olacaktı???? Bu resmen skandal siz de nasıl normal görüyorsunuz onu anlamadım. ya öyle oyuncak gibi sallerken elinden düşürseydi boynu kırılsaydı? kapatsın bakalım o hastaneyi, o hemşireyi meslekten men etsin, tüm yenidoğan ünitelerine 24 saat kameralı sistem kurma zorunluluğu getirsin, o zaman birilerinin whats ap ihbar hattına gerek kalmadan böyle rezillikler önlenebilir hale gelir.
Okuduğunu anlama sorununuz mu var? Hemşireyi normal gördüğümü nerede yazmışım? Nerede savundum?
Bu insanları istediğin kadar gözetle, yapan yine yapar. Aksi olsa o kadar kameralı evlerde bakıcı dehşeti olmazdı. Böyle şeyler insanın içinden gelir, vicdansız yetiştirilmiş. Devlet ne yapsın?

Allah cezasını versin böyle merhametsiz pisliklerin.
Oğlum geldi gözümün önüne resmen.
Yeni doğmuş ya dünyaya yeni açmış o güzel gözlerini.
Nasıl kıyarsın nasıl sıkarsın o cennet kokulunun gül yanaklarını.
Kelimeler kifayetsiz.
Allah kimseyi bu pisliklerin eline düşürmesin ....umarım görevden alınır da başka canlar yanmaz.:KK43::KK43:

hastanenin yenidoğan yoğun bakım ünitesinde çalışan arkadaşlarım var, hayatımda onlar kadar merhametlisini görmedim sanırım. bunlar seviyoduk diye savunur dururlar kendilerini.

Kizimda yeni dogan bolumunde kuvezde yatti devletteydi.ordaki bayan gorevliler cok guzel ozenli sevgiyle bakiyorlardi iki saatte bir emzirmeye gidiyordum.bazen iki saat dolmadan hemen ararlardi annesi gel hemen yavrun cok agliyor diye cagirirlardi.bence meslekten men edilmeli.

Okuduğunu anlama sorununuz mu var? Hemşireyi normal gördüğümü nerede yazmışım? Nerede savundum?
Bu insanları istediğin kadar gözetle, yapan yine yapar. Aksi olsa o kadar kameralı evlerde bakıcı dehşeti olmazdı. Böyle şeyler insanın içinden gelir, vicdansız yetiştirilmiş. Devlet ne yapsın?

DENETLESİN. devletin işi denetlemek, insiyatif kullanmaya ihtiyaç olmadan doğru kurallar koyarak işlerin yürümesini sağlamak. stajyer lise öğrencisini başında hiçbi oto kontrol yokken o kadar bebeğin içine niye sokuyorlar ya.
hemşireyi normal görüyorsunuz demedim bu işleyişte problem yok diyorsunuz tek sorun hemşire.
burdahemşireye küfürler edip saydıralım rahatlayalım herşey güllük gülistanlık kapansın her zamanki gibi.

Back
X