• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsun'da hemşirenin skandal paylaşımı

Arkadaşlar şimdi izledim de yüreğim daraldı ya.Samsun'da yeni doğan ünitesinde iki hemşire biri bebeğin yanaklarını sert bir şekilde sıkıp diğeri videoya çekiyor. Bir de o arada "sonra linç ederler" gibi bişey söylüyor alaycı bir şekilde.Bebeğin o ağlamaları bu iki vicdansızın dalga geçer gibi gülmeleri, o bebeğin savunmasızlığı..:KK43: :KK43: :KK43: Allah kahretsin böyle insanları. .
Ayyy o haberi bugun okudum cildirdim. Birde bu insanlar sagligin ilmini okuyorlar. Hani diyorlar ya okumus ama insan olamamis valla cok dogru. Minicik masumlari boylelerinin eline teslim ediyoruz iste.

Allah gelsin hakkından böylelerinin. Yenidoğan servisini 31 gün arşınlamış bir anne olarak çok üzüldüm. Böyleleri iki cihanda huzur bulamasın. Allah bildiği gibi yapsın..

Biz bakarken burnumuzun direği sızlasın, onlar da gelip sıkıştırsın ağzını yüzünü. Büyük konuşmayayım ama benim çocuğuma bunu yaptıklarını bilsem tenhada kıstırıp eşek sudan gelene kadar dövdürürüm.

Şiddete karşıyız evet ama bunları bir odaya kaptıp dövüp dövüp yorulmak istiyorum. Sonra tekrar dövmek istiyorum. Keşke isimleri açıklansa, yüzlerini gösterseler. Nefret ettim.

Biz bakarken burnumuzun direği sızlasın, onlar da gelip sıkıştırsın ağzını yüzünü. Büyük konuşmayayım ama benim çocuğuma bunu yaptıklarını bilsem tenhada kıstırıp eşek sudan gelene kadar dövdürürüm.
Sanirim ben de saçini basini yolup korktunmu derdim diyo ya bebeğe

O eldivenle o minicik yüzü nasıl kapatirsin ya!? Bu haraket aslinda bebege ne kadar sinir oldugunun kanıti...kafa kaldırmiyor bebek ağlamasını belli...ne işin var o zaman orda be kendinden habersiz !

bi keresinde asansorde elinde yenidogani annesine götürüyordu 2 hemşire...
Biri digerine diyor ki götürene kadar sevelim...bebegı öpuyorlar okşuyorlar falan
Gayet iyi niyetli ve nazik yapiyorlardı ama neticede yenidoğan...belki annesi dudaklarıni ısıra ısıra zapt edicek kendini bebegini öpmemek için...sen niye yumuluyon?

Bu ne merhametsizlik ya...
Allahtan bulsun inşallah,
Stajermiş meslek hayatı başlamadan biter umarım.
Böyle vicdansız insanlara canmı emanet edilir,
Bebegin anne babasıda şikayetçi olur inşallah.

Psikopatlar.. Bebeğin ailesinin yerinde olsam meslekten atılması benim için yeterli olmazdı, hapse tıkılmaları için elimden geleni yapardım..
Hastaneye de dava açardım.. Çalışanlarını doğru düzgün seçsinler.. Vicdansızlar, bebek nasıl içli içli ağlıyor.. Bundan zevk alacak kadar ne yaşadınız siz ya? Beyinsizler.. Sinir oldum gece gece..

Son düzenleme:
Allah 2 cihanda da huzur vermesin.Vicdan yoksunlari, sizin espri anlayisiniza ben. Boyleleri de ana olacak ya !

İnşallah aynen söylediğin gibi yaparlar.İnsanlıktan nasibini almamış bunlar..

Videonun hangi tarihte çekildiği bilinmedigi için bebeğin anne babasına ulaşılamamış ama tarihini bulup o dönemde doğum eden annelere ulasacaklarmis.Hayır bi de bu Allah'in cezası insanciklarin yüzlerini pusluyorlar.Açık açık gösterseler ya.

İzledim o videoyu sinir katsayım fırladı. Allah belasını versin o vicdansızın. Daha da önemlisi, yeni doğmuş bebeği , hiç denetimsiz, doğru düzgün eğitim veremeden, insan hakları nedir öğretemeden üç kuruşluk insanlara emanet eden önce o devleti, sonra o hastaneyi, sonra onların baş hemşiresini allah bildiği gibi yapsın inşallah. ÖNCELİKLE ŞUNU HERKESİN KABULETMESİ LAZIM. O BEBEĞE YAPILAN İŞKENCEDİR. İNSANLIK SUÇUDUR. SEVMEK DEĞİLDİR. BİLİNÇALTINA YERLEŞEN BEBEKLİK TRAVMALARI İNSANIN BÜTÜN HAYATINI ETKİLER.

Ay ne pislik ruh hastaları var ya
İzlemedim ama çok sinirlendim
Çocuklara bebeklere yaşlılara hayvanlara yapılan bu eziyet nedir?
Sadist ruhlu pislikler..
İnsan mesleğini nasıl bu kadar ayaklar altına alır?bu ne şımarıklık ya.

bende haberlerde görmüştüm, bunlar bayan birde yarın bigün anne olacak bunlar. Ayrıca o videodaki bebek ne kadar güzel bişeydi öyle :KK68: insan nasıl kıyar onu ağlatmaya, ALLAH'ım bana da nasip etsin inşallah ve isteyen herkese :KK200:

O hemsireyi bana verecekler varya nefesi kesilen kadar ağzını kapatirdim bak nasıl oluyor diye gerizekalı ya yazık o gekcligine ya delirdim izlerken nasıl vicdan heleki onları tek bırakan üst hemşireler nasıl sorumsuzluk ya diyecek söz bulamadım aslında varda susayim eniyisi

Back
X