Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende izledim ya bi insan nasıl bu kadar sevgisiz olur aklım almiyo ne amaçla neden öyle şeyler yaparlar ki anlamıyorum öyle bi sevme tarzı mi var demek daha öncede öyle yapmislar ki sonra bizi linç ediyorlar falan diyo Allah ıslah etsin ne diyim.Arkadaşlar şimdi izledim de yüreğim daraldı ya.Samsun'da yeni doğan ünitesinde iki hemşire biri bebeğin yanaklarını sert bir şekilde sıkıp diğeri videoya çekiyor. Bir de o arada "sonra linç ederler" gibi bişey söylüyor alaycı bir şekilde.Bebeğin o ağlamaları bu iki vicdansızın dalga geçer gibi gülmeleri, o bebeğin savunmasızlığı..![]()
![]()
Allah kahretsin böyle insanları. .
hangi hastane belli mi?Arkadaşlar şimdi izledim de yüreğim daraldı ya.Samsun'da yeni doğan ünitesinde iki hemşire biri bebeğin yanaklarını sert bir şekilde sıkıp diğeri videoya çekiyor. Bir de o arada "sonra linç ederler" gibi bişey söylüyor alaycı bir şekilde.Bebeğin o ağlamaları bu iki vicdansızın dalga geçer gibi gülmeleri, o bebeğin savunmasızlığı..![]()
![]()
Allah kahretsin böyle insanları. .
Samsunmuş yerel haberde de yazıyorBen girdim baktım olay Arabistan da olmuş diyor bı video da emin misiniz samsun olduğunu![]()