• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsun'da hemşirenin skandal paylaşımı

Videoyu izlemedim
Stajer hemşire olması önemli değil yılların hemşirelerinden de bu şekilde davranan var (bizzat şahit olduğum)
İnsan olmakla alakalı bir durum
Bence meslekten men edilmeliler.

Sonuna kadar izleyemedim dişlerimi sıkmaktan. Şunun ağzını iyi bir dağıtsalar ellerini kırsalar da içim soğusa.

Keşke sosyal medyada bunların kim olduğu bulunup dışarda rahat vermeseler.Kendi arkadaşları biliyordur ama herkese yayılsın inşallah.

Ben bazen şiddete karşıyım diye sallıyorum.. Ama değilim galiba.
Bunları benim elime vericen, 1. Dayak nedir? 2- Kime atılır? sorularının cevaplarını dinleyecen.
Allah yarattı demem gebertirim sanırım..
Çoluğu çocuğu koyuyorlar oraya.

Liseden hemşire yapmaya devam ederlerse daha çok olur bunlar

Umarım işlem altına alınır ve sadece küçük bir geçiştirmeyle kalmaz böyleleri .
Ben başkasının çocuğunla resim çeken hemşirelere bile karşıyım .
Ebeveynin izni olmadan yoğun bakım ünitesinde resim çekip sosyal medyaya hemşireyim adı altında atılan fotograf videolarla dolu her yer

Arkadaşlar şimdi izledim de yüreğim daraldı ya.Samsun'da yeni doğan ünitesinde iki hemşire biri bebeğin yanaklarını sert bir şekilde sıkıp diğeri videoya çekiyor. Bir de o arada "sonra linç ederler" gibi bişey söylüyor alaycı bir şekilde.Bebeğin o ağlamaları bu iki vicdansızın dalga geçer gibi gülmeleri, o bebeğin savunmasızlığı..:KK43: :KK43: :KK43: Allah kahretsin böyle insanları. .
Bende izledim ya bi insan nasıl bu kadar sevgisiz olur aklım almiyo ne amaçla neden öyle şeyler yaparlar ki anlamıyorum öyle bi sevme tarzı mi var demek daha öncede öyle yapmislar ki sonra bizi linç ediyorlar falan diyo Allah ıslah etsin ne diyim.

Allah ıslah etsin bu insanları. Kılına zarar gelir diye gözünden sakındığın çocuğuna reva gördüklerine bak. İçim soğumuyor, gittikçe tiksiniyorum insanlardan.

Çok etkileniyorum böyle şeylerden ister istemez ama dayanamadım baktım
Nasılda sıkıyor ağzını burnunu
Böyle sevme tarzı mı var
Daha dünyaya gözlerini açalı kaç dakika oldu kim bilir o yavrunun
Damakları yumuşacıktır onun daha
Benim evladıma böyle yapacaklar dünyayı zindan ederim onlara elimden kimse alamaz
Ruh hastaları

Arkadaşlar şimdi izledim de yüreğim daraldı ya.Samsun'da yeni doğan ünitesinde iki hemşire biri bebeğin yanaklarını sert bir şekilde sıkıp diğeri videoya çekiyor. Bir de o arada "sonra linç ederler" gibi bişey söylüyor alaycı bir şekilde.Bebeğin o ağlamaları bu iki vicdansızın dalga geçer gibi gülmeleri, o bebeğin savunmasızlığı..:KK43: :KK43: :KK43: Allah kahretsin böyle insanları. .
hangi hastane belli mi?

6 aylik bebegim var o yuzden etkilenmemek icin bakmiyorum :(

Bunu okumak bile yüregimi sizlatti :'(

Samsndayim yerel haberler bile vermemis ismini.her meslekte pislikler oluyor malesef.

Bende izleyemedim çok az bakabildim bu nasıl bir ruh halidir böyle sıkıp kameraya çekmek nasıl insanı duygusu olan biri zaten okadar savunmasız minik birşeye dokunmaya kıyamıyorum bunlar böyle bir melek olarak dünyaya geldi ama sonrasında insan olamamışlar maalesef insan değil yaratık bunlar

Ben girdim baktım olay Arabistan da olmuş diyor bı video da emin misiniz samsun olduğunu o_O

Birde kafatasını bastırıyor hey Allahım böylesi insanı yaşatacak diye elinden iş bekleniyor

Back
X