- 9 Aralık 2016
- 1.890
- 3.070
- 83
- 38
Orası yogunbakim değil yenidoğan bebek bakım giyindirme odası bebekler annelerine kavuşmayı beklerken annelerde bebeklerinin iyi ellerde emanet diye bilirler şu yaşananlara bak gencligin hali nereye gidiyorBenim ikizlerim bir aydan fazla küvezde kaldılar. İstanbul'da özel de çok bilindik bir hastanedeydi ama aklım sürekli onlardaydi.Orda savunmasızlar, anne kokusu anne kucağı istemezler mi diye hep ağlıyordum videoyu izlemedim dayanamam.
İnsanlar orda ciğerlerini bırakıyorlar, el insaf azcik vicdan umarım hakettikleri cezayı alırlar.
Henuz lise ogrencisi ve bu kadar merhametsiz, Allah ıslah etsin.Boyle insanlarin ,ne yaptigi işte, ne de gelecekte, kimseye faydasi olmaz. Resmen bebege iskence yapmis.Arkadaşlar şimdi izledim de yüreğim daraldı ya.Samsun'da yeni doğan ünitesinde iki hemşire biri bebeğin yanaklarını sert bir şekilde sıkıp diğeri videoya çekiyor. Bir de o arada "sonra linç ederler" gibi bişey söylüyor alaycı bir şekilde.Bebeğin o ağlamaları bu iki vicdansızın dalga geçer gibi gülmeleri, o bebeğin savunmasızlığı..Allah kahretsin böyle insanları. .
Bir de "yok işgence değil seviyorlar"diyenler var.Yeni doğmuş bebek öyle mi sevilir?Anne babasının yanında öyle sevselerdi.Baksınlar o zaman ağızları burunlari nasıl dağılıyor.Henuz lise ogrencisi ve bu kadar merhametsiz, Allah ıslah etsin.Boyle insanlarin ,ne yaptigi işte, ne de gelecekte, kimseye faydasi olmaz. Resmen bebege iskence yapmis.
Devletin ne alakası var? Hemşirelere ve onların anne babalarına sövün. Devleti her fırsatta boyle saçma sapan şeylerde karalayinca gerçekten tepki verilecek olaylarda bile "muhalifler abartıyordur yalandır" diyor insanlar.İzledim o videoyu sinir katsayım fırladı. Allah belasını versin o vicdansızın. Daha da önemlisi, yeni doğmuş bebeği , hiç denetimsiz, doğru düzgün eğitim veremeden, insan hakları nedir öğretemeden üç kuruşluk insanlara emanet eden önce o devleti, sonra o hastaneyi, sonra onların baş hemşiresini allah bildiği gibi yapsın inşallah. ÖNCELİKLE ŞUNU HERKESİN KABULETMESİ LAZIM. O BEBEĞE YAPILAN İŞKENCEDİR. İNSANLIK SUÇUDUR. SEVMEK DEĞİLDİR. BİLİNÇALTINA YERLEŞEN BEBEKLİK TRAVMALARI İNSANIN BÜTÜN HAYATINI ETKİLER.
Devletin ne alakası var? Hemşirelere ve onların anne babalarına sövün. Devleti her fırsatta boyle saçma sapan şeylerde karalayinca gerçekten tepki verilecek olaylarda bile "muhalifler abartıyordur yalandır" diyor insanlar.
Uc cocuk annesiyim kucagima alirken incitirim diye korkardim.Kizin icindeki sadist ruh ortaya cikmis resmen .Bir de "yok işgence değil seviyorlar"diyenler var.Yeni doğmuş bebek öyle mi sevilir?Anne babasının yanında öyle sevselerdi.Baksınlar o zaman ağızları burunlari nasıl dağılıyor.
O bebegin annesi olmak istemezdim.. cunki eger onun annesi ben olsaydim ulkemizde verilemeyen adaleti ben verirdim herkese ders olurdu..
Yurt disinda bi bakici cocuku hep dovuyormus her tarafi morluk icindeymis eve gizli kamera koymuslar ve bakicinin dovdugunu gormusler. Sonrasinda cocugun babasi bakiciyi alip bi insaat gibi bi yere goturmusdu ve tekme yumrukun yani sira sopayla felanda dovmustu .. hani biz diyoruz ya hic bir kadin dayagi haketmiyor diye.. hakediyor arkadasim bu hemsirede dayagi degil linc edilmeyi hakediyor.. gormemis hemsire olmus hesabi. A
Okuduğunu anlama sorununuz mu var? Hemşireyi normal gördüğümü nerede yazmışım? Nerede savundum?bu gerçekten tepki verilecek bir olay. o stajyer öğrenciyi başında hiç kimse olmadan oraya koyabilme cesareti gösteriyorsa hastane yeterince kural ve yaptırımın olmamasındandır. Bu ve bunun gibi vicdansız eğitimsiz insanlar elbette çıkacak yeterince yetki verilirse herkesin herşeyi yapabilme kapasitesi var.. Ama bunu yapmaya nasıl cüret edebiliyor. O salak hemşire sosyal medyada paylaşmasa kimin haberi olacaktı???? Bu resmen skandal siz de nasıl normal görüyorsunuz onu anlamadım. ya öyle oyuncak gibi sallerken elinden düşürseydi boynu kırılsaydı? kapatsın bakalım o hastaneyi, o hemşireyi meslekten men etsin, tüm yenidoğan ünitelerine 24 saat kameralı sistem kurma zorunluluğu getirsin, o zaman birilerinin whats ap ihbar hattına gerek kalmadan böyle rezillikler önlenebilir hale gelir.
Okuduğunu anlama sorununuz mu var? Hemşireyi normal gördüğümü nerede yazmışım? Nerede savundum?
Bu insanları istediğin kadar gözetle, yapan yine yapar. Aksi olsa o kadar kameralı evlerde bakıcı dehşeti olmazdı. Böyle şeyler insanın içinden gelir, vicdansız yetiştirilmiş. Devlet ne yapsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?