Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar samsun idris koçak tüp bebek olan varsa bana yardımcı olabilirler mi?
canım benim ben idris hocanın hastasıyım ve şuan 8 haftalık hamileyim ikizlerime bende burdan tavsiyeler üzerine gitmiştim iyikide gitmişim çok ilgilendi bazı kötü duyumlar almama rağmen devam ettim devamda edicem allah ondan razı olsun. bizi o kadar mutlu ettiki
cevaplar için teşekkür ederim sizlere sorum yumurta toplama işlemi genel anestezi ile mi oluyor,hastalara davranışları nasıl.fiyatı ilaçlarda dahil devlet desteksiz ne kadar.rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallsah:)
suer arkadaşım siz sanırım şuan tedavi görüyorsunuz Rabbim yardımcınız olsun hayırlısıyla evladınızı kucağınıza alabilmeyi nasip etsin .isteyen tüm arkadaşlar dilerim bu güzel annelik duygusunu tadarlar.(idris bey bu kadar methedilmese idi) samsunu tıp fakültesi olarak pek beğenmiyorum açıkcası ama sırf idris bey için gitmeye karar verdik umarım memnun kalırız.benim için biraz da hasta mahremiyeti önemli inşaallah buna dikkat ediyorlardır .
menfii arkadaşım ne gibi koşullar onlar fiyatı 1000 lira inebiliyor mu devlet desteği olmadan da
devlet desteği olmadan inmiyor. bazı koşullar var mesela eşinin yada senin 5 yıllık ssk lı olmak gibi. yada 3 yıllıkmıydı. aslında gidince sektere sor. sen sormadan söylemiyorlar çünki. 3 yada 5 yıllık ssk lık varsa bir rapor çıkartılıyor tüp bebek gereklidir gibisinden. bu konuda idris hoca yardımcı oluyor. hani biz böyle bir rapor çıkarttıramadık zamanımız yoktu... eğer senin zamanın varsa idris hoca ile görüş bence. yardımcı olacaktır.
arkadaşım bende 8 yıldır meleğimi bekliyorum ama yok( bizde bu ayın 28 inde idris hocayla tedaviye başlıyoruz hayırlısıyla. ben sinoptan gidip geleceğim zor bir süreç yani sizin sonucunuz ne oldu.
17 gün önce kalp atışlarını duyduk. 10. haftayı tamamlıyoruz. ayın 22 sinde tekrar kontrole gideceğiz. herşey yolunda çok şükür. Allah sizede nasip eder inşallah.
canım çok sevindeim msj okuyunca allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin banada umut oldunuz sen ve küçük meleğin... samsundamı oturuyorsunuz ben sinoptan gelip gideceğim için biraz tedirginim. ama tekrar söylüyorum bana umut oldu yazdıkların.
evet samsunda oturuyoruz... bizim için kolay oldu.
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/639374-kalp-atisini-bugun-duyduk.html
burada benim hikayem var aslında. bu ilk denemem değildi. neden idris hocayı tavsiye ettiğimide yazdım. bir oku istersen.