Samsun'da idris koçak'ta tüp bebek tedavisi olan var mı

Arkadaşlar samsun idris koçak tüp bebek olan varsa bana yardımcı olabilirler mi?

canım benim ben idris hocanın hastasıyım ve şuan 8 haftalık hamileyim ikizlerime bende burdan tavsiyeler üzerine gitmiştim iyikide gitmişim çok ilgilendi bazı kötü duyumlar almama rağmen devam ettim devamda edicem allah ondan razı olsun. bizi o kadar mutlu ettiki

canım benim ben idris hocanın hastasıyım ve şuan 8 haftalık hamileyim ikizlerime bende burdan tavsiyeler üzerine gitmiştim iyikide gitmişim çok ilgilendi bazı kötü duyumlar almama rağmen devam ettim devamda edicem allah ondan razı olsun. bizi o kadar mutlu ettiki

Merhaba bende orda tedaviye başladım ama idris bey tatildeymis mecburen sertaç beye gittim o nasil bir dr bilgin varmi. Reglimin 2 günü gittim bir suru ilac verdi obur ay gel dedi. Senin tedavin hangi sekilde oldu anlatirsan sevinirim

cevaplar için teşekkür ederim sizlere sorum yumurta toplama işlemi genel anestezi ile mi oluyor,hastalara davranışları nasıl.fiyatı ilaçlarda dahil devlet desteksiz ne kadar.rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallsah:)

öncelikle salamlar. bende idris hocanın hastasıyım.

sorularınıza iyi kötü cevap vereyim.

yumurta toplama işleminde uyutuyorlar.

fiyat konusunda hastaneye 3000 ödeniyor ancak bazı koşullar sağlanırsa 2000 ödeniyor. 5 yıllık ssk ve benzeri bazı durumlar. bunun dışında 2000-2500 arası ilaç parası tutuyor.

işin aslı başkalarını dinlemek yerine gitme olasılığınız varsa bence gidin görüşün. sekreterler biraz ilgisiz. devlet memuru gibiler. ama siz sordukça söylüyorlar. ama hocalar iyi. ben idris hocayı her ihtiyaç duyduğumda arıyorum. sağolsun yardımcı oluyor.

cevaplar için teşekkür ederim sizlere sorum yumurta toplama işlemi genel anestezi ile mi oluyor,hastalara davranışları nasıl.fiyatı ilaçlarda dahil devlet desteksiz ne kadar.rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallsah:)

Merhaba cnm
Yumurta toplama genel anestezi ile oluyor. Fiyatı ise 3000 tl arti ilac

Ben ilk basta orda basladim ama acikcasi çok memnun olmadim. Sertaç beye gittim ve dogru düzgün ilgilenmedi bile. Derdimi bile anlatamadim daha ben muayene masasindan kalkmadan çıkıp gitmiş. Muayene olmadan öncede 3 kadin bir odaya girdik soyunun sirayla iceri girin dediler. Çok tuhafima gitti. Ama idris beyin çok iyi ve başarılı oldugunu söylüyorlar. Malesef ben ona denk gelemedim izindeymis.
Simdi medical parka basladim ordada muharrem bey var oda çok iyi bir dr. Oranin ücretide 3750 tl.
Sen ne zaman basliycaksin tedaviye

suer arkadaşım siz sanırım şuan tedavi görüyorsunuz Rabbim yardımcınız olsun hayırlısıyla evladınızı kucağınıza alabilmeyi nasip etsin .isteyen tüm arkadaşlar dilerim bu güzel annelik duygusunu tadarlar.(idris bey bu kadar methedilmese idi) samsunu tıp fakültesi olarak pek beğenmiyorum açıkcası ama sırf idris bey için gitmeye karar verdik umarım memnun kalırız.benim için biraz da hasta mahremiyeti önemli inşaallah buna dikkat ediyorlardır .

suer arkadaşım siz sanırım şuan tedavi görüyorsunuz Rabbim yardımcınız olsun hayırlısıyla evladınızı kucağınıza alabilmeyi nasip etsin .isteyen tüm arkadaşlar dilerim bu güzel annelik duygusunu tadarlar.(idris bey bu kadar methedilmese idi) samsunu tıp fakültesi olarak pek beğenmiyorum açıkcası ama sırf idris bey için gitmeye karar verdik umarım memnun kalırız.benim için biraz da hasta mahremiyeti önemli inşaallah buna dikkat ediyorlardır .

Cnm acikcasi bende idris beyi istedim ama izinde oldugu icin olmadi. Biraz fazlada bekletildik hasta mahremiyetide benim gittigimde olmadigi için eşim kabul etmedi. Ama idris beyde yaptirmayi çok isterdim. Umutsuz olanlari bile anne yaptigini duydum. Bence kesinlikle dogru seçim. Ama sana tavsiye ETMIYCEGIM tek yer ilkadim tüp bebek merkezi
Gelişmeleri burdan yazarsan sevinirim

menfii arkadaşım ne gibi koşullar onlar fiyatı 1000 lira inebiliyor mu devlet desteği olmadan da

devlet desteği olmadan inmiyor. bazı koşullar var mesela eşinin yada senin 5 yıllık ssk lı olmak gibi. yada 3 yıllıkmıydı. aslında gidince sektere sor. sen sormadan söylemiyorlar çünki. 3 yada 5 yıllık ssk lık varsa bir rapor çıkartılıyor tüp bebek gereklidir gibisinden. bu konuda idris hoca yardımcı oluyor. hani biz böyle bir rapor çıkarttıramadık zamanımız yoktu... eğer senin zamanın varsa idris hoca ile görüş bence. yardımcı olacaktır.

Bende idris koçağa tedavi olanlardanım.ama maalesef en son ona tedavi oldum.maalesef diyorum çünki yıllarca bir çok insanda olan büyük şehirde tedavi olma hastalağını eşimle bende yaşadık.ankara ve istanbulda gerek internetten gerekse eş dosttan duyduğumuz özel merkezlere giderek hem paramızı hemde zamanımızı kaybettik.artık umudumuzu yitirip evlatlık almak için araştırmalar yapmaya başladığımız sırada allah razı olsun esma teyzemiz(görümcemin komşusu)samsun fakültede idris koçak var bide ona gidin ne kaybedersiniz dedi ve bizde umudumuz olmadan nasıl olsa samsun ne kaybederiz diye gittik.samimi olarak söylüyorum hep derlerdi ve okurdum tedavi ile çocuk sahibi olabilmenin ilk ve en önemli şartı psikolojik olarak kendini iyi hissetmek diye.bir insan hepmi sakin hepmi pozitif olur kendisine her muayneye gidişimde insanı rahatlatan ses tonu sıkılmadan tekrar tekrar ayrıntılı ve sabırlı bir şekilde eşimi ve beni süreçle ilgili bilgilendirmesi ve hep gülen yüzü ile zaten beni ayrı bizi ayrı bir dünyaya soktu ,hepsinden önemlisi gitmiş olduğum özel merkezlerde doktorla değil telefon yüzyüze bile görüşmek sıkıntılıyken idris beyi nezaman aklıma takılan bişey olsa telefonla arayıp bilgi alabilmek tedavi boyunca stresten uzak huzurlu bir dönem yaşamamı sağladı.tüm bu anlattıklarımdan sonra sonucu merak ediyosunuz dimi :) şuan 6 aylık hamileyim ve hala inanamıyorum.düşünebiliyomusunuz hamileyim:) kendisine nekadar teşekkür etsek ne biliyim her yere her caddeye adını versek heralde hakkını ödeyemeyiz bende küçük bi araştırma yaptım iki çocuğu varmış kız ve erkek isimleri serra ve yiğit çocuğuma bu ismi vercem ve nufus cüzdanını ona götürüp sürpriz yapcam :) bi kızım olcak adınıda serra koycam inşallah hoşuna gider bu sürprizim.

devlet desteği olmadan inmiyor. bazı koşullar var mesela eşinin yada senin 5 yıllık ssk lı olmak gibi. yada 3 yıllıkmıydı. aslında gidince sektere sor. sen sormadan söylemiyorlar çünki. 3 yada 5 yıllık ssk lık varsa bir rapor çıkartılıyor tüp bebek gereklidir gibisinden. bu konuda idris hoca yardımcı oluyor. hani biz böyle bir rapor çıkarttıramadık zamanımız yoktu... eğer senin zamanın varsa idris hoca ile görüş bence. yardımcı olacaktır.

arkadaşım bende 8 yıldır meleğimi bekliyorum ama yok :(( bizde bu ayın 28 inde idris hocayla tedaviye başlıyoruz hayırlısıyla. ben sinoptan gidip geleceğim zor bir süreç yani sizin sonucunuz ne oldu.

arkadaşım bende 8 yıldır meleğimi bekliyorum ama yok :(( bizde bu ayın 28 inde idris hocayla tedaviye başlıyoruz hayırlısıyla. ben sinoptan gidip geleceğim zor bir süreç yani sizin sonucunuz ne oldu.

17 gün önce kalp atışlarını duyduk. 10. haftayı tamamlıyoruz. ayın 22 sinde tekrar kontrole gideceğiz. herşey yolunda çok şükür. Allah sizede nasip eder inşallah.

17 gün önce kalp atışlarını duyduk. 10. haftayı tamamlıyoruz. ayın 22 sinde tekrar kontrole gideceğiz. herşey yolunda çok şükür. Allah sizede nasip eder inşallah.

canım çok sevindeim msj okuyunca allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin banada umut oldunuz sen ve küçük meleğin... samsundamı oturuyorsunuz ben sinoptan gelip gideceğim için biraz tedirginim. ama tekrar söylüyorum bana umut oldu yazdıkların.

canım çok sevindeim msj okuyunca allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin banada umut oldunuz sen ve küçük meleğin... samsundamı oturuyorsunuz ben sinoptan gelip gideceğim için biraz tedirginim. ama tekrar söylüyorum bana umut oldu yazdıkların.

evet samsunda oturuyoruz... bizim için kolay oldu.

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/639374-kalp-atisini-bugun-duyduk.html

burada benim hikayem var aslında. bu ilk denemem değildi. neden idris hocayı tavsiye ettiğimide yazdım. bir oku istersen.

evet samsunda oturuyoruz... bizim için kolay oldu.

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/639374-kalp-atisini-bugun-duyduk.html

burada benim hikayem var aslında. bu ilk denemem değildi. neden idris hocayı tavsiye ettiğimide yazdım. bir oku istersen.

canım ilgin için teşekkür ederim eşinde umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur rabbim analı babalı büyütsün inşallah.herşey gönlünce olsun.şehirdışından gelen hastaların en az nekadar merkezin bulunduğu ilde kalması gerekiyor bu konuda bir bilgin varmı.ben öğretmenim ve okullar açılmadan sinoba dönmem yada gidiş geliş yapmam lazımda.

Back
X