Tüp Bebek Merkezleri Samsun'da Tayfun Alper'de Tedavi Görenler Buraya

nur5555 ben kenan hoca hakkında kötü şeyler duydum. tayfun hoca tabiki iyi bir profösör aynı zamanda fakulte herşeyın bulunduğu bir yer. bende yaptırırsam ona yaptırıcam. Yaza kadar bekelemdeyim bişey olmazsa tayfun hocaya yptırıcam. kızlar ben özel hastenelere gitmek istemiyorum. ama tayfun hoca bunu devlete bağlı bir kurumda fakultede yapıyo.

önemite bu arada tedavın hayırlı olsun. inş olumlu sonuç alırsın.

saol beyzanur umarım tedaviye gerek kalmadan meleğine kavuşursun kimse çocuk hasretiyle yanmasın inşallah nur umarım hersey yolundadır az kaldı hayırlı haberlerini bekliyorum ALLAH hepimize yardım etsin

hepimiz ,için Rabbimden hayırlısını diliyorum.ben kendimi çok cesur sanırdım ama gidip bir kan vermek sanki her şeyin sonu gibi geliyor.rüya görmeye korkuyorum kızlar.daha önceki aşılamalarımda olmayacağını hep rüyamda görmüştüm.yüreğimi semaya açıp avazım çıktığı kadar ağlamak istiyorum ...

ban benden çok uzaklara gitmek istiyorum artık.

Anlıyorum Nur çok zor beklemek, o korkuyu da biliyorum ama bu psikoloji de zarar verebilir bekleme sürecinde. Kendini motive et. Olacağına inan.. Ama olmazsa da bunun dünyanın sonu olmadığını çıkarma lütfen aklından. Neler var canım ya Allah beterinden korusun. Tamam birşeyi bukadar isterken kavuşamamak çok zor, bekleyip, sabretmek öyle, verdiğin emeğin karşılığını alamamak ama bunun bir vakti var. İnşallah senin için gelmiştir... Ya değilse diye strese sokma kendini lütfen... Söylemek kolay, uygulamak zor biliyorum, ben de öyleydim, ama bir faydasını görmedim, o yüzden diyorum yapmamaya çalış diye...

merhaba arkadaşlar.Tayfun Alper isimli doktora bugün muayeneye gittim,gitmez olaydım.ben tüp bebek tedavimi ankarada oldum,şu anda 17+4 günlük hamileyim ikiz bebeklerime.ayrıntılı ultrason için normalde ankaraya gidecektim ama hava kötü olduğu için samsunda bu doktora gittim.ultrasonda 15 dk.falan baktı toplam,herşey yolunda gitti bir sorun çıkmadı.ama muayeneden önce falan görüşmemiz olmadı.muayeneye geldiğinde de sadece MERHABA dedi ve kontrole başladı.neyse muayene bitti.biz bebeklerle ilgili bilgi verecek diye beklerken adam ikiz gebeliğin bir sürü riskinden bahsetti ve çok kabaydı tavrı. neredeyse ikiz hamilelikleri yerden yere vurdu.bana erken doğum yapmış ve bebeğini kaybetmiş hastalarını örnek gösterdi.düşünebiliyor musunuz?ya da erken doğum yapmış ama küvöz bulamamış hastalarını anlattı.ve en önemlisi bizlerden yani hastalarından müşteri diye bahsetti.şoka girdik resmen.neye uğradığımızı şaşırdık.işte böyle.HEPıNıZE HAYIRLI TEDAVıLER DıLERıM ARKADAŞLAR.

firdos yaşadıklarına üzüldüm. Tayfun Bey'in yaklaşımı neden öyle oldu anlayamadım ben de. Tamam ikiz gebelikler için riskli olduğunu düşündüğünü biliyorum ama söyleme yolu ya da hastaya yaklaşımı bu şekilde olmamalıydı tabi. Bazen her insan için talihsiz anlar olabiliyor, böyle görmekte fayda var. ınşalah sağlıkla kucağın alırsın meleklerini..

Nur test günün bugündü değil mi ? ınşallah iyi haberlerle gelirsin..

bugün 10. gün bitti.kan vermeye hiç ayağım varmadı.sonra öğleden sonra dayanamadım evde idrarda baktım.önce belli belirsiz sonra bayağı belli olan 2.çizgiyi gördüm.6. gün de yapmıştım ben negatifti.sonra 2. bir test daha yaptım.onda biraz daha soluk çıktı.sanırım mesanede fazla beklemediği için.tabi ben bunları yaparken kan verme saati çoktan geçmişti.tayfun beyin orada saat 2 den sonra kan almıyorlar.içime yeni bir ümit doğdu.bilmiyorum sevinmek için erken mi?yarın sabah idrarıyla testi yenileyeceğim.bu arada pazar günü kan testi alan bir yer olur mu?

firdos bu arada tayfun hoca biraz realist bir doktordur.yani herkesn bana nerdeyse 100 de 100 başarıdan söz ederken o gayet gerçekçi davranıp her şey yolunda gitse bile başarı oranımı yüzde 40 olarak verdi.tüp bebek merkezlerinin çoğu hastayı kaybetmemek için pembe düşler kurduruyorlar insana.bana 3 embriyo verildi ikiz ve üçüzün nelere yol açacağından da bahsetti ama
hatta çoğul gebelikler için burası biraz daha deneyimli olsa idi fazla embriyoları dondurup her ay 1 embriyo verilmesinin daha mantıklı olduğunu anlattı.ilerleyen zamanlarda ilaçsız yumurtlama ile tüp bebek gibi çok idealist fikirlerden bahsetti.
çoğu merkezin laboratuvarın işini kolaylaştırmak için 20-30 yumurta elde edip,birsürü döllenme oluşturup işlerini kolaylaştırdığını söyladi.haklı bence de.onların tek amacı başarı oranlarını yüksek tutumak.
ben göz boyamak için şişirilmiş balon sözlerden bir tanesini bile görmedim taufun beyde.

canım insanlar bazen çok yorgun da olabiliyor.ama senin için içinde bulunduğun riskleri öğrenmek her şeye hazırlıklı olmanı gerektiriyor.inşallah o anlatılanların hiçbirini yaşama ve sağlıkla al bebişlerini kucağına

nur canım çok sevındım idrarda cıktıysa buyuk ihtimalle pozitiftir bende bugun kan verdim e2 yüksek çıktı ilacın dozunu düşürdük biraz keyfim kaçtı ama hocama güvenim sonsuz senin sonucu sabırsızlıkla bekliyorum

canım hiç panikleme .benim de fazla yumurtadan neredeyse iptal edilecekti.oarlar beni her gün çağırdı.inan kan vermekten delik deşik oldum ama yakın bir takiple üstesinden geldi.inşallah her şey iyi gelişir.hakkımazda hayırlısı

Çok sevindim Nur. O 2.çizgiyi gördüysen silik de olsa, vardır :) Hadi yap artık kan testini de tescille hamişliğini. Pazar günü Medikal Park da falan yaptırabilirdin aslında. Neyse hadi haberler güzel olsun da günü önemli değil :)

Son düzenleme:

saol canım moral oldun sen tahlilini yenilemedinmi umarım lekelenmen kesilmiştir senden kaç yumurta toplanmıştı canım e2 değerlerin yükselmişmiydi hayırlı haberlerini bekliyorum:teytey:

nur çok sevındım canım inş kan testınden guzel haberlerı verırsın. bide bişey sorcam fakultede mehmet bılge çetınkaya yı tanıyomusun onuda çok övdüler

kızlar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim!
bugün kan değerimi aldım.12. gün tam olarak doldu.değerim 245 hihoyyyt

çarşamba tekrar yapılacak çok mutluyum.darısı bekleyen herkesin başına.

nur çok sevındım canım inş kan testınden guzel haberlerı verırsın. bide bişey sorcam fakultede mehmet bılge çetınkaya yı tanıyomusun onuda çok övdüler

çetinkaya zaten tayfun hocanın öğrencisi.tüp bebekte ekipler.birlikte girdiler benim transfere ve yumurta toplamaya.o sadece gözlemciydi.ama çok iyi bir doktor olduğunu biliyorum.daha önce muayene de oldum ona.arkadaşlarımdan da adını çok duydum.güvenle gidebilirsin.

saol canım moral oldun sen tahlilini yenilemedinmi umarım lekelenmen kesilmiştir senden kaç yumurta toplanmıştı canım e2 değerlerin yükselmişmiydi hayırlı haberlerini bekliyorum:teytey:

benden 9 yumurta toplandı.3 tane transfer edildi.benim de ilk başta e2 problem oldu.luclini biraz uzunca bir süre kullandım.sen bunları hiç dert etme bol bol moral depola.e2 düşmedi benim de gerekenden daha geç hasta oldum .1 ay kadar gecikti tedavim.canım Allah yardımcımız olsun .Rabbim bu zor süreçlerden bir daha geçirmesin bizi.

Tebrik ederim Nur. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Kucağına alıp koklamayı nasip etsinn..

Valla tebrik ederim OMÜ Tüp Bebek ekibini, şu anda benim bildiğim 2'de 2 :))
%100 başarıyla gidiyorlar yani :) Ben de Umut'la öngörüşme için İstanbul'a gideceğim bu hafta, vaz mı geçsem böyle merkezimiz varken :)

master teşekkür ederim canım.en kısa zamanda senin de iyi haberlerini alırız inşallah.
bugün eşim konuşmuş tayfun beyle.6 transfer var şimdiye kadar.3 pozitif ,3 negatif sonuç var ellerinde.benim transferim yapıldığı gün gelen bir çift vardı.eşi de aynı zamanda ameliyatla sperm verdi.daha önce başka merkezlere de gitmişler.son güne kadar döllenme yoktu.son gün 1 tane oluşmuş ama onların sonuç negatif.ama eşinden alınan spermler saklanmış.yani problemin büyüklüğüne bağlı.basit problemlerde sonuç iyi ama tayfun bey kendisi de istediği noktada olmadığını henüz her şeyin burada ilk haliyle yapıldığını söylüyor zaten.yani dondurma,embriyo genetik testleri gibi lüksler henüz burada yok.inşallah kendi deyimiyle bir ekol olurlar da kimse ankara-istanbul sürünmez.

sen de durumunu tayfun beyle bir oturup değerlendir istersen.zaten durumu çok iç açıcı görmezse sana boş yere umut vermez.öyle pazarlamacı doktorlardan değil.biraz da bilgi sahibi olduğunu belli et.hakkımızda hayırlısı inşallah

kızlar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim!
bugün kan değerimi aldım.12. gün tam olarak doldu.değerim 245 hihoyyyt

çarşamba tekrar yapılacak çok mutluyum.darısı bekleyen herkesin başına.

canım çookkk sevındım inş sonuna kadar devam eder hayırlı bir şekilde çok sevındım ya bana umut oldun. Allahım inş bende en yakın zamanda başlarım tedabıyeye çok çok sevındım.. darısı benım ve diğer arkadaşların başına

Allah tamamına erdirsin Sen bana umut oluyorsun çok sevindim bugün benim yumurtalarda büyümüş 9 tanede benim var bakalım umarım bende senın gibi hayırlı haberler veririm Rabbim senide meleklerinide korusun canım:hooray::teytey:alkisalkisalkis:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…