nur canım çok sevındım idrarda cıktıysa buyuk ihtimalle pozitiftir bende bugun kan verdim e2 yüksek çıktı ilacın dozunu düşürdük biraz keyfim kaçtı ama hocama güvenim sonsuz senin sonucu sabırsızlıkla bekliyorum
canım hiç panikleme .benim de fazla yumurtadan neredeyse iptal edilecekti.oarlar beni her gün çağırdı.inan kan vermekten delik deşik oldum ama yakın bir takiple üstesinden geldi.inşallah her şey iyi gelişir.hakkımazda hayırlısı
nur çok sevındım canım inş kan testınden guzel haberlerı verırsın. bide bişey sorcam fakultede mehmet bılge çetınkaya yı tanıyomusun onuda çok övdüler
saol canım moral oldun sen tahlilini yenilemedinmi umarım lekelenmen kesilmiştir senden kaç yumurta toplanmıştı canım e2 değerlerin yükselmişmiydi hayırlı haberlerini bekliyorum:teytey:
Tebrik ederim Nur. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Kucağına alıp koklamayı nasip etsinn..
Valla tebrik ederim OMÜ Tüp Bebek ekibini, şu anda benim bildiğim 2'de 2 :))
%100 başarıyla gidiyorlar yani :) Ben de Umut'la öngörüşme için İstanbul'a gideceğim bu hafta, vaz mı geçsem böyle merkezimiz varken :)
kızlar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim!
bugün kan değerimi aldım.12. gün tam olarak doldu.değerim 245 hihoyyyt
çarşamba tekrar yapılacak çok mutluyum.darısı bekleyen herkesin başına.
benden 9 yumurta toplandı.3 tane transfer edildi.benim de ilk başta e2 problem oldu.luclini biraz uzunca bir süre kullandım.sen bunları hiç dert etme bol bol moral depola.e2 düşmedi benim de gerekenden daha geç hasta oldum .1 ay kadar gecikti tedavim.canım Allah yardımcımız olsun .Rabbim bu zor süreçlerden bir daha geçirmesin bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?