Samsung Beyaz Eşyalarını Tavsiye Eder misiniz?

joey

just breathe
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
2.530
3
116
İstanbul
arkadaşlar ben samsung'da bir çamaşır makinesi beğendim onu alabilirim diye düşünüyorum. ama etrafımda kullanan hiç kimse yok. Bir de buzdolapları çok hoşumuza gitti.

kullanan arkadaşlar fikir verebilir mi marka ve ürünleriyle ilgili?

Aynen ben de canım samsung un buzdolaplarını çok beğendim ama çevremde de kimse yok kullanan, kafam karıştı ama iç dizaynaları ve de fiyatalrı çok uygun hala kararsızım

kızlar samsung çamaşır makinesi pek tavisye edilmez bir mağazadaki güvenilir bir satıcı da dahil bir sürü kişi hiiiiç memnun olmadığını söylemişti ancak buzdolabının iyi olduğu söyleniyor.

hadi ya... hmmm demekki samsung u biraz düşünmek gerek CADIARZU

bizde samsung buzdolabı beğendik nişanlımla en güzel modeldi bize göre fiyatıda iyi geldi yani çok uygun değil ama model ve renk harika onu alıcaz büyük ihtimalle buzdolapları iyiymiş her konuda

bizde samsung buzdolabı beğendik nişanlımla en güzel modeldi bize göre fiyatıda iyi geldi yani çok uygun değil ama model ve renk harika onu alıcaz büyük ihtimalle buzdolapları iyiymiş her konuda

ya ben de çok güzel bir buzdolabı gördüm samsung'un hem fiyatı uygun hem elektrik sarfiyatı diğerlerine göre düşük. buzluğu altta falan. çok güzel... ama bizim evin kurulmasına daha var. nişanlım bu tarz şeyleri şimdiden almak istemiyor. bakalım fiyatları uçmaz inşallah biz alana kadar.

bu arada çamaşır makinesini bosch düşünmeye başladım

kızkardeşim çmaşır makinesini kullanıyor çok çok memnun ..evleneceği evinde de aynı modelin üstünü aldı ben de alırsam ksinlikle onu alcğım

daha kullanmak nasip olmadı ama bizde buzdolabımızı samsung dan aldık araştrp almıştk zaten şunu söleyebilirm ki dünyanın en iyi elektronik eşya üreticisi aynı zamnda kaliteli bn alrken biz terddüt yaşamdk..

tv leri muhteşem zaten de işte bu beyaz eşyalarını hiç duymamıştım.

İnternette bende bir araştırma yaptım. Özellikle Samsung'un buzdolaplarını tavsiye ediyorlar. Sanırım pişman olmazsın. Ama fiyat olarak biraz tuzlular

İnternette bende bir araştırma yaptım. Özellikle Samsung'un buzdolaplarını tavsiye ediyorlar. Sanırım pişman olmazsın. Ama fiyat olarak biraz tuzlular

Zeyyneep bende bir ay içinde tüm beyaz eşyalarımı alacağım inş ama ben seninle aynı fikirde değilim samsung buzdolapları diğer markalara göre daha ucuz ve içleri daha geniş fiyat konusunda sana pahalı dedilerse istersen özelden sana bir yer öenrebilirim

Canım ben internetten gördüğüm kadarını söyledim. Açıkcası herhangi bir bayiye gidip bakmadım. Önerebileceğin bir yer varsa çok sevinirim.

joey merhaba bizde bi süre sonra beyaz eşyaları alıcaz
siemens-bosch-profilo-arçelik gibi bunlardan düşünüyoruz tabi aklımda bi sürü soru var bilmiyorumkismile

benimkilerin hepsi bosch . sıemensle bosh aynı çıkışlı zaten. sadece bosch daha pahalı . isim farkı var. ben hepsini gri aldım güzel duruyor ama malesef ıslak bezle silince iz kalıyor. ona bi çare yok kuru bezlemi silsem napsam :uhm:

Kızlar ben de neredeyse 10 aydır. Samsung çamaşır makinesi kullanıyorum. Çok memnunum. Tavsiye ederim. Buzdolabımı da Samsung ile değiştireceğim. Tabi biraz daha eskiyince :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…