halayı çeken mendili hızlı sallıyacak habi gayret biraz daha hızlıopuyorumnanaktan
selam arkadaşlar ben geldim ne kadar çok samsunlu varmış ben çok sık giremiyorum kkya kayınvalidemdeyim ama şartlar elverirse bende gelmek isterim sizleri çook öptüm
selam arkadaşlar ben geldim ne kadar çok samsunlu varmış ben çok sık giremiyorum kkya kayınvalidemdeyim ama şartlar elverirse bende gelmek isterim sizleri çook öptüm
alkisalkisalkis:dance::dance::dance::dance::dance:selamkımse bana neden yazmıyo ya bak kuserım bu aarada yenı gelen arkaadslar hoşgeldınız bu buluşma super olacak bence dımı gulnur ablaaaaaaaaaa
merhaba hatun ablalarım,nasılsınız? nergiz abla ve haticeye uygun tarihlerden 16 temmuz perşembe olabilir mi buluşma? ben çalışıyorum ama perşembe günleri patronum şirkette olduğu için 4-5 gibi çıkıp sizlerle görüşme şansını yakalayabilirim.opuyorumnanaktan
hadi bakalım hem 16 sında beloş ablada gelebilir sanırım yanlış anlamadıysam.sarıböcukün sesi çıkmıyor ama haftaiçiya oda gelebilir sanırım
ben geldim güzel ablam gülnurun güzel kardeşi zemuszemus nasılsın ablacık karar verildimi buluşmaya
canım 19 u dedim nergiz gelen giden olur dedi hafta içi olsun demiş.
bende 16 sı diyorum hem gülşahta olur hemde belma 17 sinde tatile gidiyor o gitmeden yaparsak belki 2 saatliğine işini ayarlar gelir.fazla uzasın istemiyorum kızlar şehir dışına çıkacak malum sen yurt dışına o nedenle erken olsun diyorum en uygunu 16 sı.nergize msj yolladım bakalım ne diyecek.artık o da 16 sına 2 saat ayırsın başka çarem kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?