Samsun'lu Glnur ve Gllerinin 2. bulumas:)

selam arkadaşlar ben geldim ne kadar çok samsunlu varmış ben çok sık giremiyorum kkya kayınvalidemdeyim ama şartlar elverirse bende gelmek isterim sizleri çook öptüm

selam arkadaşlar ben geldim ne kadar çok samsunlu varmış ben çok sık giremiyorum kkya kayınvalidemdeyim ama şartlar elverirse bende gelmek isterim sizleri çook öptüm

canım benim aramıza hoş geldin artıkın seni burda hep görmek isteriza.s.

alkisalkisalkis:dance::dance::dance::dance::dance:selamkımse bana neden yazmıyo ya bak kuserım bu aarada yenı gelen arkaadslar hoşgeldınız bu buluşma super olacak bence dımı gulnur ablaaaaaaaaaa

günaydin hemsolarrr....cok tesekkür ederim hepinizeee ayricaaa.19 iy fakat ben 15 orda olacagim icin malum gelen giden galiba o tarihte olamayacak hafta icim yapsak acaba sali yada pazartesi .yer olarak samsun icinde olursa cok sevinirim ciftlikte bir yer olabailirrr .ben carsambaliyiim hemsolar ben size bir yer adi verecegimmm oldumuuu pastane ciflikteee siz olur dersenizzz olacak yaaa parfeeee .yada bir tane daha var yeni acildi burda arkadasin esi acti ama adini unuttum ögrenir yazarimmm.ciftlik herkese uyar gibime geliyorrr lütfennnnn.....hepnizi seviyorummmmm cabuk karar verinnn bugünnn ancak girebilirimmm pazartesi tatildeyim bir hafta bakamayacagim siteyeeee....

:1hug::1hug::1hug::1hug:selam herkese benım ayın 18 teyzemın kızını dogum gunu olcak o zaman olmaz yanı ben gelemem ben ancak 16 ve 17 gelebılırım benı beklersenız geleıırm yoksa sız devam edın bu buluşamalr daha çok olur dımı canlarıum optum

alkisalkisalkis:dance::dance::dance::dance::dance:selamkımse bana neden yazmıyo ya bak kuserım bu aarada yenı gelen arkaadslar hoşgeldınız bu buluşma super olacak bence dımı gulnur ablaaaaaaaaaa

o allahın emri gülüm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::teytey::teytey:

merhaba hatun ablalarım,nasılsınız? nergiz abla ve haticeye uygun tarihlerden 16 temmuz perşembe olabilir mi buluşma? ben çalışıyorum ama perşembe günleri patronum şirkette olduğu için 4-5 gibi çıkıp sizlerle görüşme şansını yakalayabilirim.opuyorumnanaktan

selam kızlarr nasılsınız
ya nergiscimle biz daha önce buluşmuştukk çok tatlıdır kendisiopuyorumnanaktan çok da içten biz ayın 17 de izne ayrılıyoruz bu durumda muhtemelen katılamayacağım ama topiği sıkı takip edecem uyar bi durum olursa hiç şansınız yok kaçırmam damlarımm:roflol:Şeniz

canım her zaman dediğimi şimdi tekrar diyorum

benim için tarih, mekan fark etmez ben herşeye uyarım

nergize msj attım bakalım 16 na ne diyecek?

hadi bakalım hem 16 sında beloş ablada gelebilir sanırım yanlış anlamadıysam.sarıböcukün sesi çıkmıyor ama haftaiçiya oda gelebilir sanırım

ben geldim güzel ablam gülnurun güzel kardeşi zemuszemus nasılsın ablacık karar verildimi buluşmaya

hadi bakalım hem 16 sında beloş ablada gelebilir sanırım yanlış anlamadıysam.sarıböcukün sesi çıkmıyor ama haftaiçiya oda gelebilir sanırım

beloşum 17 sinde tatile çıkıyormuş ama valizlerini erken hazırlarsa belki gelir:Saruboceq:

saruboceg de pazar hariç diğer günler gelebilir

burada iş nergize düşüyor.inşallah 16 sını kabul ederde herkez gelir:teytey:yerimseniben

ben geldim güzel ablam gülnurun güzel kardeşi zemuszemus nasılsın ablacık karar verildimi buluşmaya

canım 19 u dedim nergiz gelen giden olur dedi hafta içi olsun demiş.

bende 16 sı diyorum hem gülşahta olur hemde belma 17 sinde tatile gidiyor o gitmeden yaparsak belki 2 saatliğine işini ayarlar gelir.fazla uzasın istemiyorum kızlar şehir dışına çıkacak malum sen yurt dışına o nedenle erken olsun diyorum en uygunu 16 sı.nergize msj yolladım bakalım ne diyecek.artık o da 16 sına 2 saat ayırsın başka çarem kalmadı

inşaallah ablacım bir aksilik çıkmazsa katılıcam bende öptüm kocaman yanaklarından opuyorumnanaktan

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:kızlar kustum bneımle ılgılenen yok bende gelmıyorum işte

güzel bir gün geçirmek dileği ile

herkeze günaydınnnnnnnnopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…