Samsun'lu Glnur ve Gllerinin 2. bulumas:)

günaydın hatunlar,gülnur abla nergisciğimize ulaşabildin mi? 16 veya 17 temmuz uygun mudur hepimize ?

günaydın herkese..
ben pazar hariç her güne ve her saate uyarım!takip ediyorum..buradayım:)

tamam canım 16 veya 17 diyoruz nergize yazdım ama henüz cevap gelmedi.inşallah bu tarihlerde olurda herkez gelir.tarih olarak hepimize uyuyor bakalım nergiz ne diyecek. 19 u olmaz dedi umarım bu tarihler oluryerimseniben

günaydın hatunlar, günaydın haticeee :)) gülseren ablamı göremiyorum uzun zamandır,haberleşeniniz var mı? onlarda gelecekler değil mi ?

günaydın hatunlar, günaydın haticeee :)) gülseren ablamı göremiyorum uzun zamandır,haberleşeniniz var mı? onlarda gelecekler değil mi ?

ben bu sabah dükkanı açmaya geç kaldım :kedi:

dün annem ben de kaldı sohbet ve muhabbet derken sabaha karşı 04,00 yattık :roflol:

o nedenle erken yazamadım ama sağolsun burayı asla boşlamayan

dünyalar tatlısı ayşegül' üme çok TEŞEKKÜR EDERİMopuyorumnanaktan

canım gülseren ablayla en son pazar akşamı konuşmuştum.buluşmaya tabii ki gelecek.

ama dün giremediğim için görmedim.ters bir durum olsa 10 eli kanda olsa bana mutlaka

haber verir merak etme HER TARAF BER TARAF :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

gülseren ablan gelmez olurmu?gök yüzünde düğün var deseler merdiveni nerde diye sorarım.hem ben sizi bırakırmıyım samsunun gülleri allahtan bişey olmazsa inşallah gelcem merak etmeyinşekerler.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

merhaba ablalarım, çok sevindim sizleri gördüğüme ,geleceğini bende tahmin ediyordum gülseren ablacığım ama uzun süre seni göremeyince merak ettim.bu arada hatice seni unutmadım :))

abla merdivenin yerini öğrenince bana da haber ver

gambersiz düğün olmaz

göbecikleri atalımmmkaydirigubbakcemile2

günaydın güzeller zemuszemus bugün tükanı ben açtımmm opuyorumnanaktan seviyorum hepiniziiiii :asigim:

günaydın şekerim,geçmiş olsun annenin nesi var? bakamadın kadına hasta ettin değil mi ?

canım dişlerini yaptırıyoruz ya biraz bu dönemde tansiyonu yükseliyor inş düzelecek 20 temmuzda takılıyor dişleri :lepi:

ayyy pardon şeker senin annen yanındaydı dimi unuttum biran kusura bakma.buarada dişler takılınca genç kız gibi olur anneciğin slm söyle ellerinden öperim.opuyorumnanaktan

kızlar şimdiden günaydın diyeyim:roflol::roflol::roflol::roflol:

sabah annemlere gidecem kahvaltıya çağırdılar ordada kalabilirim siteye giremem merak

etmeyin.şimdi önce günaydın ben dedğime göre dükkanı ben mi açmış oldum

ki:uhmpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın hatunlar ,dükkanı sen açmışsın gecenin köründe gülnur abla :)) nergis ablamız dönmedimi sana daha ? keşke telefon alsaydık ya daha rahat haberleşirdik . herkese kolaylıklar dilerim

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5selam kıme yokmu kızlarrrrrrrrrrrrrrrr hey şu buluşma işini diyorum sevgı golunde yapsakmı orası cok guzel ya ne guzel eıyo hem bu seferde benım dedgımı olsun he nedersiniz

günaydın hatunlar ,dükkanı sen açmışsın gecenin köründe gülnur abla :)) nergis ablamız dönmedimi sana daha ? keşke telefon alsaydık ya daha rahat haberleşirdik . herkese kolaylıklar dilerim

hayır hayatım dönmedi mesajıma cvp. verse sizleri haberdar edeceğim.enson ayın 4 ünde girdi dahada girmedi.telefonunu almakta hiç aklıma gelmedi nasılsa buluşma ayalanıyor haberi var sık sık girer diye düşünmüştüm.neyse bir sonuç çıkarsa sizlere bildiririm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…