Samsun'lu Glnur ve Gllerinin 2. bulumas:)

günaydın hatungiller,nehabersiniz? grazyl ciğim benim için farketmez canım ama n ergtiz abla özellikle şehiriçi hatta çiftlikte biryer olsun istemişdi sanırım.herkesin mutlu b ir haftasonu geçirmesini dilerim...

günaydın canlar nasılsınız bakimmmm bende biraz daha iiim bugün denize gitcez inş ailecek öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

selam nerdesınız ya valla buluşmaya ne kaldı kımsecıkler yok ayıp oluyo haaaa kızlar gelıyorum gıdıyorum kımse yok vazmı gecıldı yoksa buluşmadan soyleyın yanı hepınızı opyuorum umarım pazartesı sendromu yasamazsınız byyyyy

günaydın samsunun güzel hatunları opuyorumnanaktan

kızlarrrrrr ben geldim

uzunca bir süre görüşemedik :kedi:

gülnurun gülleri ne alemde:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ooooo gülnur ablacığım nerelerdesin yahu,hoşgeldin sefalar getirdinopuyorumnanaktan

slm kızlar bende samsunluyum aranıza yeni katıldım ve burda olmaktan çok memnunum bi buluşma yapacakmışsınız sanırım aranıza benide alırsanız çok mutlu olurum hepinizi öpüyorum

merhaba sevdacığım,hoşgeldin sefalar getirdin opuyorumnanaktan bizde aramızda seni görmekden eminim mutlu olacağız.temmuz 16 veya 16 sında buluşma yapacağız ama tam belli değil organizasyon.yurt dışından bir ablamız gelecek ondan haber bekliyoruz.sende bu topikde bizlerle takipte ol olur mu?

slm kızlar bende samsunluyum aranıza yeni katıldım ve burda olmaktan çok memnunum bi buluşma yapacakmışsınız sanırım aranıza benide alırsanız çok mutlu olurum hepinizi öpüyorum

canım aramıza hoşgeldin a.s.

ilk buluşmamızı kaçırdın ama şimdikine yetiştin:roflol::roflol:

senide bundan sonra burada görmek isterizopuyorumnanaktan

yasasın yine buluşma var oley inş bu sefer yanınızdayım tutmasın beni kimse saol gülnurcuğum saol yaa iyiki varsın sende olmasannn

henüz haber yok mu nergisden?
tühh..sanırım gelmiştir o türkiyededir bence..
kaderim 55 hoşgeldin sen bizim belma ablalarla buluşmamızada gelmemiştin yanlış hatırlamıyorum değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…