Samsun'lu Glnur ve Gllerinin 2. bulumas:)

selammmmmm kızlar naber
ya e napıyonuz ne zaman buluşma ve nerde haber verırsenız sevınırım şimdılık byyyyyyy

iyiakşamlar cümleten nasılsınız bakalım buluşma gününü karara bagladınızmı şekerler aman benide unutmayın küserim bak......))))))))))))))))

iyiakşamlar cümleten nasılsınız bakalım buluşma gününü karara bagladınızmı şekerler aman benide unutmayın küserim bak......))))))))))))))))

iyiz be gülüm gurbet kuşumuzdan haber bekliyoruz görüştüğüm zaman hepinize haber vericem merak etmeyim unutmam hayatım opuyorumnanaktan

ayyyyyyy uykum kaçtı kızlarrrr kimse yok mu yaaaa bana eşlik edecek kafamçokkarıştı

benimde uykum kaçtı dolanıyodum.niye haber vermiyosun.bugün annende çayı çok kaçırdık herhalde.msn geç bari şekerim çevrim dışısın geneopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

ablaların ablası gökte ararken yerde buldum:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

körün istediği bir göz allah verdi 2 göz:dance::dance::dance::dance:

geliyorum abla hemen çekilin yoldaaannnnnnn

günaydın hanımlar nasılsınız hava güzel bugün içim açıldı ya buluşmanın tarihini belirledinizmi bilmiyorum sanırım nergisi bekliyorsunuz bu seferkine katılamıyacağım hoşçakalın

benimde uykum kaçtı dün gece ,,12 de yattım saat 3 hala uykum yok,keşke girsedim nete ama üşendim
bu arada hayırlı cumalarrrrr

güneş ablam birdahakine aklında bulunsun uykusu kaçan buralarda

sakın üşenme gir toplu sohbet ederiz daha şenlikli olur:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

günaydın hanımlar nasılsınız hava güzel bugün içim açıldı ya buluşmanın tarihini belirledinizmi bilmiyorum sanırım nergisi bekliyorsunuz bu seferkine katılamıyacağım hoşçakalın

nergizden ses soluk çıkmadı haber bekliyoruz

senin vize işlerin mi halloldu :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…