- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol bitanem ne guzel dostlar edindim rabbim sizden razi olsun T Tatlianne20-Adel- @Dil-i bitab
mahperi hatun @Hannaz
Eva @kahvesevmemben
balbocuuu
Blue_Peri A Ayas19 daha sayamadiklarim var iyiki varsiniz tanimadan sevdigim insanlar
Sende iyiki varsınSaol bitanem ne guzel dostlar edindim rabbim sizden razi olsun T Tatlianne20-Adel- @Dil-i bitab
mahperi hatun @Hannaz
Eva @kahvesevmemben
balbocuuu
Blue_Peri A Ayas19 daha sayamadiklarim var iyiki varsiniz tanimadan sevdigim insanlar
Kurban olurum sanaaaa kuzucummmm
Sende iyiki varsın kuzum balımmmSaol bitanem ne guzel dostlar edindim rabbim sizden razi olsun T Tatlianne20-Adel- @Dil-i bitab
mahperi hatun @Hannaz
Eva @kahvesevmemben
balbocuuu
Oy oy çok teşekkür ederim canım benim sende iyiki varsın iyiki tanımışım hepiniziT Tatlianne20
balbocuuu
-Adel-
Kara_gozlum
@kahvesevmemben
Zipzip-
minik kalp0753
Aklıma gelenler bu konuştuğum ama hatırlayamadığım canlarda var tabiki, cooook seviyorum sizleri iyiki tanımışımgörmesekte gönüller bir
![]()
Böcüküm beniiiiiiimhayirdir bugun herkez anlasmis gibi bura yaziyo canim cekti bende yazam barii
Blue_Peri
T Tatlianne20
-Adel-
Kara_gozlum
@kahvesevmemben
Reyyan__
PrensesAnnesi_
Zipzip-
minik kalp0753
U Ufukta_bebek
Pembeemzik
canlarim benim iyki tanimisim sizleri baska yazamadiklarimda vardir mutlaka..
hepinizi seviyorum![]()
Oyy benim meleğimmm bir gönüllerimiz tabiii bende iyiki tanıdım siziiT Tatlianne20
balbocuuu
-Adel-
Kara_gozlum
@kahvesevmemben
Zipzip-
minik kalp0753
Aklıma gelenler bu konuştuğum ama hatırlayamadığım canlarda var tabiki, cooook seviyorum sizleri iyiki tanımışımgörmesekte gönüller bir
![]()
Canımmmmhayirdir bugun herkez anlasmis gibi bura yaziyo canim cekti bende yazam barii
Blue_Peri
T Tatlianne20
-Adel-
Evham Perisi
Kara_gozlum
@kahvesevmemben
Reyyan__
PrensesAnnesi_
Zipzip-
minik kalp0753
U Ufukta_bebek
Pembeemzik
AnneAslan
hepinizi seviyorum![]()
T Tatlianne20
balbocuuu
-Adel-
Kara_gozlum
@kahvesevmemben
Zipzip-
minik kalp0753
![]()
hayirdir bugun herkez anlasmis gibi bura yaziyo canim cekti bende yazam barii
Blue_Peri
T Tatlianne20
-Adel-
Evham Perisi
Kara_gozlum
@kahvesevmemben
Reyyan__
PrensesAnnesi_
Zipzip-
minik kalp0753
U Ufukta_bebek
Pembeemzik
AnneAslan
hepinizi seviyorum![]()