Sana göre sevmeleeer..

sitesakini

Lakin biraz sakin..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
474
869
33
33
Kızlar merhaba
Bana biraz cesaret ve ya akıl verin diye açıyorum bu konuyu :)
Bir süredir birinden hoşlanıyorum kendisini bir yıldır tanıyorum. Bu sene üniversite son sınıftık. Ben onların sınıfına bu yıl geldim. Ben böyle çok utangaç bi insanım bi de uzaktan birazık sert görünüyorum Bi de onu görünce iyice utandığımdan kaçıyodum. Mesela okuldayken hic onun yanına gidip napıyosun nasılsın falan demedim ama o beni görünce gelir konusur yaptığımız işlerle falan ilgili. Kısa bir muhabbet oluyordu. kızlarla pek muhabbeti olan biri değil hani genelde arkadasları erkek bir kac tane 1. sınıftan beri tanıdığı kız var bi onlarla konuşur bi de bazen benimle.
Geçenlerde benim icin üzücü bisey olmuştu sonra onunla bi yerde karşılaştık onunla konuşmayı istedim ama sanki yüzüme bakınca onu sevdiğimi anlıycakmışgibi geldiğinden selam bile veremedim. Sonra o geldi yanıma o konu hakkında biraz konuştuk üzülme falan dedi öyle gitti. Normalde instagram hiç kullanmam ama onun dikkatini çekebilmek için hikaye falan paylasıyorum
Şimdi okul da bitti staj da bitti belki bir daha hiç göremiycem onu. Sizce napsam. Beni insan olarak sevdiğini biliyorum ama bir kız olarak hoşlanıyor mudur

Okullar kapandı malum.
İkiniz de mezunmusunuz bu durumda?

Direkt söyleyemeseniz bile arkadaşca muhabbet edip sonunu hayırlı bir işe bağlayabilirsiniz :) amaç aradaki bağı koparmamak
Mesela whatsapp grubumuz vardı orada numaram vardı kaydetmemiş bile numaramı. Bi de ben buna bişe yazsam sanki hehe bu kız da bana aşık diyip arkadaşlarıyla dalga gececek gibi hissediyorum. O tarz biri değil ama.
İşte bunlar hep özgüven eksikliği

O zaman hislerini belli et :) ayıp değil ya olursa olur olmazsa başka sulara yelken açarsın

Selam,ben x. Seni uzun zamandan beri takip ediyorum,uzaktan seni izliyorum elimde olmadan sen de olur dersen gel çay içelim de. Çay önemli zira, uykum açılsın çay içeyim daha parlak fikirler gelirse aklıma yazarım.Allah yolunu bahtını açık etsin.

Okul yeni bitti de acaba memlekete gittin mi falan diye mi sorsam

Reactions: KV_
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…