sana kim küsebilir ki?

Flort asamasi derken? Şunu biraz acsaniz konu netlesecek...

Bu kızın flört aşamasında olduğu çocuğun sevgilisi varmış çocuk sevgilisi varken bununla flört ediyor ama çok terbiyeliymiş kendisi de ailesinden terbiye almadığından sevgilisi olan birisiyle konuşmak onu etkilemeye çalışmak ona göre normalmiş kızın yanında hiç konuşmamış bu kız da küsmüyüz demiş sana kim küsebilir ki demiş ama yanından ayrılıp sevgilisinin yanına gitmiş

Bu kızın flört aşamasında olduğu çocuğun sevgilisi varmış çocuk sevgilisi varken bununla flört ediyor ama çok terbiyeliymiş kendisi de ailesinden terbiye almadığından sevgilisi olan birisiyle konuşmak onu etkilemeye çalışmak ona göre normalmiş kızın yanında hiç konuşmamış bu kız da küsmüyüz demiş sana kim küsebilir ki demiş ama yanından ayrılıp sevgilisinin yanına gitmiş
Teşekkürler.yorum yapmaya gerek yokmuş o zaman. :KK30:

geçen gün flört aşamasında olduğum bir çocuk var oturuyoruz konuşmadı sustu bu çocuğun sevgilisi var çok terbiyeli değerlerini saygılı biridir bende öyle değilim fazla aileden pek o eğitimi almadım ve bunu söyleyip onun yanına gitmesi ne yapmaya çalışıyor bana

Off. Bi ayrılın ya.

Benim merak ettigim flortten kasti ne, yani sevgilisi olan bu çocukla bakisiyor mu, elele sahilde mi yuruyor, sadece küçük flortoz konusmalar mi yapiyor yoksa birliktelik mi yasiyor. Belki tek tarafli platonik hislerini flort saniyordur :) azcik acsa anlayacagiz :)

geçen gün flört aşamasında olduğum bir çocuk var oturuyoruz konuşmadı sustu bu çocuğun sevgilisi var çok terbiyeli değerlerini saygılı biridir bende öyle değilim fazla aileden pek o eğitimi almadım ve bunu söyleyip onun yanına gitmesi ne yapmaya çalışıyor bana

Konuyu açıklayıcı ve akışında anlatsanız da bizde anlasak ! Vallahi dediklerinizden tek bir şey anlamadım..Noktalama işaretlerine dikkat lütfen o_O:KK43::KK57:

Flortlestiginiz kisinin sevgilisi var,ayrica cok terbiyeli ama siz oyle degilmissiniz,sana kim kusebilir demis ve siz bunun altinda ne demek istemis diye dusunuyorsunuz. Buraya kadar toparlayabildim sanirim beynim yandi:KK53::confused::rolleyes:

Bence Adam sevgilim oldugunu bile bile benimle flört ediyorsun ; Trip atmıyorsun,Kıskanmıyorsun,Ciddi ilişkimizde yok ve sadece takılıyoruz Neden küselim demeye getirmiş lafı bencekkk:KK57:o_O:KK76::KK15:

Bence Adam sevgilim oldugunu bile bile benimle flört ediyorsun ; Trip atmıyorsun,Kıskanmıyorsun,Ciddi ilişkimizde yok ve sadece takılıyoruz Neden küselim demeye getirmiş lafı bencekkk:KK57:o_O:KK76::KK15:

Hahah :)) Bencede bu şekilde düşünmüş olabilir anlamadım konu sahibi 30larında biriymiş yani olgunluk dene şey yaşla orantılı değilmiş bunu birkez daha anladım:KK53::KK47:

ok baştan alıyorum konuyu flört aşamasında olduğum çocuk var onun bir sevgilisi var filan bende bunların ilişkişinle dlga geçiyorum sürekli falan oda geçiyor gerçi aramızda ikimiz argo konuşuruz sevgiliside bunu duyunca kızar aşırı saygı düşkünü biri filan sonra çocuk otururken sustu bende dostum ne oldu küsmüyüz dedim? oda sana kim küsebilir ki dedi konu bu that's all!
Cocuk ta cok acaipmis filan sen ondan da acaipsin falan en normali kiz insaniymis falan filan. E that's all da ne yorumu bekliyosun milletten. Gunluk niyetine burayi mi kullaniyosun. Bugun sudenin sefkilisi bana sana nassiii kusulebilir ki degggdiii FALAN FILAN INTERMILAN BASMISIM AMINOASITI.
Cok basitsin be kizim

Cocuk ta cok acaipmis filan sen ondan da acaipsin falan en normali kiz insaniymis falan filan. E that's all da ne yorumu bekliyosun milletten. Gunluk niyetine burayi mi kullaniyosun. Bugun sudenin sefkilisi bana sana nassiii kusulebilir ki degggdiii FALAN FILAN INTERMILAN BASMISIM AMINOASITI.
Cok basitsin be kizim
BASMIŞIM AMİNOASİTİ :D :D

Uzak durun arkaniza bile bakmayin aileden terbiye fazla gormediyseniz kendinizi bu konuda yetistirin biirr kadin agir olacak iki ciddi biriyse ki ciddeden kasit gorgu kurallari degil bizatihi insana saygi ahlak kurallari sevgilisi var elde var bir olmayin kendinizi kullandirmayin kendinize deger verin siz vermezseniz baskasida sizi saymaz adamda bunu yapiyor lutfen uzak durun gercekten sizi seven size ait olan kismetibiz gelecektir o zaman kadar biraz sabirli olun ki erkeklere pek prim vermeyin buda baslangic olsun durustsunuz bu guzel buradan devam edin ama bizim ailede isler boyle yurumez diye bodoslama dalmayin insanlarin hayatina ben kimmiyim bir doosst..inanin bunlar hayriniza olur

Flört aşamasındayız dediğiniz beyefendinin ilk eksisi "kendi ilişkisini sizinle alay konusu haline getirip konuşması". Bunu ilk sayfalarda sizin"o da ilişkisi hakkında dalga geçer" şeklindeki cümlenizden anladım.

Her şey bir kenara ilişkisini yeni bitirmiş erkeklere yaklaşamıyorken çoğumuz ilişkisi halihazırda devam eden biriyle flört neden edilir?

Allah bunu kimseye yaşatmasın iki taraftan da.

Dert ettiğiniz konu da "ne yapmak istiyor bu adam?" ise eğer; ikinizi de umursamadığı belli. Yapmak istediği şey günü, vakti doldurmak.

ok baştan alıyorum konuyu flört aşamasında olduğum çocuk var onun bir sevgilisi var filan bende bunların ilişkişinle dlga geçiyorum sürekli falan oda geçiyor gerçi aramızda ikimiz argo konuşuruz sevgiliside bunu duyunca kızar aşırı saygı düşkünü biri filan sonra çocuk otururken sustu bende dostum ne oldu küsmüyüz dedim? oda sana kim küsebilir ki dedi konu bu that's all!
ayyyyy sürekli falan filan dostum noldu nasıl bir konuşmadır anlamıyorum bir bayana hiç yakışmıyor that's all diyene kadar Türkçenizi düzeltseniz

Valla yazdiginizi pek anlamadim,anladigim kadariylada emin misiniz flört aşamasında olduğunuza?
Sizi kullanıyor olmasın?

Back
X