- 2 Şubat 2016
- 1.551
- 1.909
- 83
- Konu Sahibi KisaSamsun
-
Haaa tmmm:))) yuhh bu arada!!Ya çok enteresan. Bu sabah beni aradı bişey sormak içinmiş. Bende açmadım öğlen 12ye kadar aramış 6 defa. Muhattap olmak istemedim. Bu siteyede 13:30 da üye olmuş. Ve jet hızıyla 3-4 saatte 100 kıza yazmış :) Ne diyosun buna
Haaa tmmm:))) yuhh bu arada!!
Pek çok yargıtay kararı var, yarhıtay evşilik birliği içinde özel alan kısmını çok daraltıyor.yami 3. Kişilere karşı yapıldığında özel alan ihlali sayılan şeyler evlilik birliğinde sayılmayabiliyor. Şüphelerimiz üzerine zaten önceden de bildiğimiz maili kontrol ettiğinizi söyleyebilirsiniz. Sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum ama eşinizr çaktırmayın bu süreçte
Insallah tabi ki kalmazsin. Bi de bi yorumun beni acayip korkuttu ya. Benimki de yapmam etmem en son yapacak kisiyim der! Off biri de boyle soyleyenler ilk yapar diye yazmis!! Kafayi yedirttiniz bana gece gece:))Hem de ne yuh. Şu saatte de kız avına çıkmış durumda.. Of Allah'ımm inşallah yanına kalmaz inşallah
Tiksiniyorum ondan bunlar aklıma geldikçe ne yüzüne bakarım ne de dokunabilirim. En hayırlı karar boşanmak olucak. Ve inşallah kanıtlar yeterli olur ve yanına kalmaz..
Insallah tabi ki kalmazsin. Bi de bi yorumun beni acayip korkuttu ya. Benimki de yapmam etmem en son yapacak kisiyim der! Off biri de boyle soyleyenler ilk yapar diye yazmis!! Kafayi yedirttiniz bana gece gece:))
mrb Allah sabir versin ilk olarak sana sonrada soyle soyliyim.esinle en bastan aranizda ne gectide ayri evlerde kalmaya basladiniz.kendinde hata payi varmi bi dusun.erkekler kolay kolay bosanmak yuvalarini yikmak istemezler.sende evliligin boyunca esine karsi saygi ve sevgide kusur ettinmi ..sonra soyle diyim esinin yaptigini affedilebilir bulmuyorum.bunun geriside gelir tabiki amaaaa erkegi iten sebepler olmasa biranda bu kadar kiza msj atmazdi icinde daha cok ofke gordum esinin sanki.daha onceden bu tarz islere bakmicak biriyse bu yaptigi davranis psikolojisinin bozuldugunu ve mutsuz oldugunu gosterir.bosanmak kolay bosanirsin ama bi dusun bakalim kocani acaba senmi itekledin birazda bu duruma..ben olsam cok fevri davranmazdim dusunurdum niye bu duruma geldik diye..herkes hata yapabilir fakat birisi kasten istedigi icin..birisi o duruma mecbur kaldigi icin...birisi kafasi artik yerinde olmadigi icin ...sen hangisisin acaba
tabiki evliyken baskasiyla konusulmasini bende affetmem.bunun sebebi herne olursa olsun bana yapilmis bir hakaret asagilamadir.sadece merak etmistim senin evlilik suresince esine karsi yanlis davranislarin oldumu diye..maddi sorunlarda onemli tabii ama boyle bir seyi yapmasina sebep degil .zamanla asilmicak bisey degildir para konusu..ama is baska kadinlara gelince hersey degisir tabii.Allah yardimcin olsun.umarim hersey gonkunce olur.hayirli geceler..Bir kere sebep ne olursa olsun boşanmadan aldatmayı kesinlikle kabul etmem. Ben yapmam bana yapılmasını da istemem. Onun haricinde maddi sorunlar vardı çok bunaldık ikimizde birbirimize çattık vs.
yarildim yorumuna çok yasa sen
Toplumun öğretilmiş algisindan ötürü erkektir iki konuşur , gönlünü egler gelir, tapusu sende virttiri zittiri .... EE ne olacak adamlar kendinde hak görüyor bunu kadinlarda herkes yapıyor herkesin karisi affediyor demek ki oluyor boyle şeyler abartmaym diye düşünüyor iste ... Algıyı, yeni nesilleri ahlaklı İNSAN olarak yetiştirerek degistiririz inşallah.Sen de çok yaşa.
Yıl olmuş 2016 hala daha aldatmak için aynı yatağa girmek gerekir mi diye soruyoruz. Adam Cern'e götürecek bilim kadını arıyor da biz mi anlamıyoruz?
Yani çoğu kadın yatakta bassa da değişmiyor durum geçtim ki iki msj bi aramaSen de çok yaşa.
Yıl olmuş 2016 hala daha aldatmak için aynı yatağa girmek gerekir mi diye soruyoruz. Adam Cern'e götürecek bilim kadını arıyor da biz mi anlamıyoruz?
Çıklarını resimlerini cekip delil olarak sunun bence mahkemeye.Donuna kadar alın.
Donsuzda gold üyelik alabilcekmi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?