- 16 Haziran 2020
- 5.103
- 12.090
- 248
- 28
- Konu Sahibi yalnizlastirilmisyalniz
-
İki yıldr evlisin nasıl 2 yaşında oluyor çocukbiri iki olcak bu ay diğeri 7 aylık olcak
Ne desek Bir bahanen var, 2 tane çocuk var gitsen gidemiyorsun şuan iki çocukla asgari iş bulsan bile geçinemezsin o zaman oturacaksın telefondan uzak duracaksın. Dünyada erkek kalmamış gibi kocanın arkadaşıyla konuşmuşsun bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim hesabı o adamın da eşin gilden farkı yoktur. yarın öbür gün ya benimle yatarsın ya da başka Bir şey ister yok dediğinde kocana söylemekle tehdit eder bunları düşünemedin mi?kayinvalidem de çok çalışmak istediğini söyledi kaynım var oda asla calismaz ipsiz sapsız onun yüzünden çalışmak istiyordu. bu ailede kadınlar çalıştırılmıyor (köleleştiriliyor)
Ne desek Bir bahanen var, 2 tane çocuk var gitsen gidemiyorsun şuan iki çocukla asgari iş bulsan bile geçinemezsin o zaman oturacaksın telefondan uzak duracaksın. Dünyada erkek kalmamış gibi kocanın arkadaşıyla konuşmuşsun bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim hesabı o adamın da eşin gilden farkı yoktur. yarın öbür gün ya benimle yatarsın ya da başka Bir şey ister yok dediğinde kocana söylemekle tehdit eder bunları düşünemedin
foto falan atmadimNe desek Bir bahanen var, 2 tane çocuk var gitsen gidemiyorsun şuan iki çocukla asgari iş bulsan bile geçinemezsin o zaman oturacaksın telefondan uzak duracaksın. Dünyada erkek kalmamış gibi kocanın arkadaşıyla konuşmuşsun bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim hesabı o adamın da eşin gilden farkı yoktur. yarın öbür gün ya benimle yatarsın ya da başka Bir şey ister yok dediğinde kocana söylemekle tehdit eder bunları düşünemedin mi?
2 senelik evlisin 2 cocuk var 1 bucuk senesi hamilelik desek cocuklar nasıl 2 yaş ve 7 aylık oluyor??biri iki olcak bu ay diğeri 7 aylık olcak
Esin baska erkekle de konusmana izin vermez ama konusuyorsun?eşim asla calismama izin vermiyor asla beni bir mal gibi düşünün satın alınan ben tek başıma niyete bile gidemiyorum eşimin ailesi bazen gönderiyor ama nadir oda eşimden gizli
Esin baska erkekle de konusmana izin vermez ama konusuyo
diğer yorumları okursan sevinirim benim yazdiklarimiİyi ki o adam size gerçekten kötülük etmemiş dua edin. Her kul hata yapar . Olan olmuş. En iyisi boşanıyor yola devam demek
Boşanmak için her türlü sebebin varken o evde kalıp olanlara katlanman hatanın başı zaten. E sonrası da gelmiş işte şeytana uymuş
çocuklar elimi kolumu bağlıyorBoşanmak için her türlü sebebin varken o evde kalıp olanlara katlanman hatanın başı zaten. E sonrası da gelmiş işte şeytana uymuşsun
o zaman sende ölümünü bekle diycem. çünkü sadece beni değil onuda öldürür.Bu adam kalkip benimle birlikte olmazsan esine benimle sanal seks yaptigini anlatirim derse ne bok yiyeceksin?
?2 senelik evlisin 2 cocuk var 1 bucuk senesi hamilelik desek cocuklar nasıl 2 yaş ve 7 aylık oluyor??
o konuyu anlatmak istemiyorum ya
Iftira atmaktan kolay ne var?o zaman sende ölümünü bekle diycem. çünkü sadece beni değil onuda öldürür.
of ya yapmaz diye düşünüyorum bende o zaman onun eşine soylerim diye dusunmezmiIftira atmaktan kolay ne var?
Karin millete yaziyor derse esin arkadasini niye oldursun?
Yoo diyemezsin.of ya yapmaz diye düşünüyorum bende o zaman onun eşine soylerim diye dusunmezmi
derimYoo diyemezsin.
Azmissiniz kisa ve net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?