Sanal Aldatma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kayinvalidem de çok çalışmak istediğini söyledi kaynım var oda asla calismaz ipsiz sapsız onun yüzünden çalışmak istiyordu. bu ailede kadınlar çalıştırılmıyor (köleleştiriliyor)
Ne desek Bir bahanen var, 2 tane çocuk var gitsen gidemiyorsun şuan iki çocukla asgari iş bulsan bile geçinemezsin o zaman oturacaksın telefondan uzak duracaksın. Dünyada erkek kalmamış gibi kocanın arkadaşıyla konuşmuşsun bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim hesabı o adamın da eşin gilden farkı yoktur. yarın öbür gün ya benimle yatarsın ya da başka Bir şey ister yok dediğinde kocana söylemekle tehdit eder bunları düşünemedin mi?

foto falan atmadim

eşim asla calismama izin vermiyor asla beni bir mal gibi düşünün satın alınan ben tek başıma niyete bile gidemiyorum eşimin ailesi bazen gönderiyor ama nadir oda eşimden gizli
Esin baska erkekle de konusmana izin vermez ama konusuyorsun?

Boşanmak için her türlü sebebin varken o evde kalıp olanlara katlanman hatanın başı zaten. E sonrası da gelmiş işte şeytana uymuşsun

Boşanmak için her türlü sebebin varken o evde kalıp olanlara katlanman hatanın başı zaten. E sonrası da gelmiş işte şeytana uymuş

Boşanmak için her türlü sebebin varken o evde kalıp olanlara katlanman hatanın başı zaten. E sonrası da gelmiş işte şeytana uymuşsun
çocuklar elimi kolumu bağlıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…