Sanal Aldatma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aşırı vicdan azabı çekiyorum yapmaktan Allah'a sığınıyorum şeytanın şerrinden ve nefsimden

Ben de kesinlikle böyle olacak diye düşünüyorum ya çocukları bırakmaz inşallah

mahkemesi kesin değil ama uystrc dan girdi ekime af falan gelcek diyorlar mahkemede Ekim'de
Ekime kadar tutamadın mi nefsini. Sizin iş çorba olmuş ya hepiniz ahlaksızsnz konudan bi bu çıkıyor.
Milletin bu evli fantezisi de bi bitmedi sizlerinde aynı şekilde.

Ben de kesinlikle böyle olacak diye düşünüyorum ya çocukları bırakmaz inşallah
bırakmak ne demek Allah korusun ben annem tarafından terk edilmiş ve hayatın her pisliğini görmüş ağzına sicilmislardanim. ondan bişey yapamıyorum. daha az önce WC.deyim bebeğim ağlamaya başladı hemen kalkıp çıktığım diyene kadar kaynım odadan bir bağırması var korkarsiniz anne çocuk agliyyor diyor kayınvalideme. görende saatlerdir ağlıyor sanar. beni bu evde istemiyor. çok zor durumdayım inanın dostlar çaresizlik doğdum doğalı tamamı bir an olsun bırakmadı her yerde sığıntı gibi yasadim ben

İşte bak size vaatte bulunmuş.
Sizin de işinize geliyor ev tutması falan tabi. Of Allahım çocukları korusun ya.
ya ben gitmedim farkındaysanız sakin olun. emin olun oraya gitmiş olsaydım bile şuan bu evden daha güvensiz olmazdı. kaynım dün kapımı yumrukluyordu oc. bu eve geldiğinden beri huzur kalmadı diye.

eşim asla calismama izin vermiyor asla beni bir mal gibi düşünün satın alınan ben tek başıma niyete bile gidemiyorum eşimin ailesi bazen gönderiyor ama nadir oda eşimden gizli
Bu abi dediğin adam seni tehdit, şantaj, eşe gösterme gibi işlere girer mi?

ya ben gitmedim farkındaysanız sakin olun. emin olun oraya gitmiş olsaydım bile şuan bu evden daha güvensiz olmazdı. kaynım dün kapımı yumrukluyordu oc. bu eve geldiğinden beri huzur kalmadı diye.
Niye gitmiyorsunuz peki. Dışarda çocuklarla dilensen daha iyi be

Yaşadığın şeylerden dolayı zaten böyle bir öngörüm var. Bir anda canına tak edip kendine yeni bir sayfa açmak istersen diye endişeliyim ne yalan söyleyeyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…