Sanal Aldatma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Azmissiniz kisa ve net.
Ustelik evli bir adamla esiniz cezaevindeyken telefon ucunda fik fik etmekten de geri durmuyorsunuz.
Dedim ya sizin tipler genel olarak boyle.
Erkeksiz duramama sendromu
sağol ya Allah razı olsun. ben her insan gibi nefse sahibim eşimde olmadığı için evet hataya düştüm ayıp gorsellerimi paylasmadim ama bu vicdanımı rahatlatmıyor çok acı çekiyorum

o konuyu anlatmak istemiyorum ya
Üzgünüm bana geçmedi konu benimde 2 bebeğim var telefonda konuşmak cokta kolay olmuyor kaldı ki toplama kampı gibi evde teleseks yapcam. Bebeklerin yaşlarıda salladınız ona da bi hikaye gelir şimdi.

mahkemesi kesin değil ama uystrc dan girdi ekime af falan gelcek diyorlar mahkemede Ekim'de

Üzgünüm bana geçmedi konu benimde 2 bebeğim var telefonda konuşmak cokta kolay olmuyor kaldı ki toplama kampı gibi evde teleseks yapcam. Bebeklerin yaşlarıda salladınız ona da bi hikaye gelir şimdi.
gece konuştuk arkadaşım sadece iki dk lik bir konuşmaydi ve sessizce. bebeklerin yaşları gerçek o konuyi anlatmak istemiyorum. böyle iç sıkıcı bir konuyla kimseyi boşuna meşgul etmek istemem inan alay etmiyorum

mahkemesi kesin değil ama uystrc dan girdi ekime af falan gelcek diyorlar mahkemede Ekim'de
Siz gerçekten tvde izlediğim yok be bunlar senaryo dediğim hayatı yaşıyorsunuz.
Peki sanal seks konuşmasını kim başlattı siz mi abi dediğiniz kişi mi? Yani dertleşirken azdınız mı bir anda

Peki sanal seks konuşmasını kim başlattı siz mi abi dediğiniz kişi mi? Yani dertleşirken azdınız mı bir anda
Bu ayrıntı önemli mi şuanda gerçekten

hayır tabiki ben çok uzgunken bana foto at merak ediyorum seni dedi sonra attım cok güzelsin dedi vs vs uzadı gitti

Adamla iki dakkada seni yerim yalarım yutarım diye nasıl konuştunuz giriş yok gelişme yok dan diye sonuca mı atladınız okudukça saçmalaşıyor.

Bir de böyle konularda o ilk adım atılınca gerisinin geldiğini düşünenlerdenim. İnsan bu baktın bundan bir şey çıkmıyor devam etmeyeceğin ne malum. Daha ileriye gitmeyeceğin. O zaman her şey daha kötü olur sen ve çocukların için

hayır tabiki ben çok uzgunken bana foto at merak ediyorum seni dedi sonra attım cok güzelsin dedi vs vs uzadı gitti
Üzgünken neden fotoğraf istiyor ki hiç sorgulamak aklınıza gelmedi mi ? Adam size neye ihtiyacınız olursa yardımcı olma ayağına yürümüş. Ben devamı gelir diyorum utanmanız geçince :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…