- 9 Ağustos 2025
- 94
- 7
- 1
- 26
- Konu Sahibi yalnizlastirilmisyalniz
-
sağol ya Allah razı olsun. ben her insan gibi nefse sahibim eşimde olmadığı için evet hataya düştüm ayıp gorsellerimi paylasmadim ama bu vicdanımı rahatlatmıyor çok acı çekiyorumAzmissiniz kisa ve net.
Ustelik evli bir adamla esiniz cezaevindeyken telefon ucunda fik fik etmekten de geri durmuyorsunuz.
Dedim ya sizin tipler genel olarak boyle.
Erkeksiz duramama sendromu
Üzgünüm bana geçmedi konu benimde 2 bebeğim var telefonda konuşmak cokta kolay olmuyor kaldı ki toplama kampı gibi evde teleseks yapcam. Bebeklerin yaşlarıda salladınız ona da bi hikaye gelir şimdi.o konuyu anlatmak istemiyorum ya
mahkemesi kesin değil ama uystrc dan girdi ekime af falan gelcek diyorlar mahkemede Ekim'deYahu evde çocuklar var kayınaile var yetmezmiş gibi kaynın da var sen sanal seksi yapacak yeri nerde buldun o evde
Bence sizin o adamla ilişkiniz ilerleyecek belki sana ev falan açar diye umutlanıyorsun. Kocan ne kadar yatacak daha cezaevinde ?
Senin kim olduğunu bilmiyor mu ? Kayın aile seni döverken sana mı inanır ona mı?foto falan atmadim
gece konuştuk arkadaşımÜzgünüm bana geçmedi konu benimde 2 bebeğim var telefonda konuşmak cokta kolay olmuyor kaldı ki toplama kampı gibi evde teleseks yapcam. Bebeklerin yaşlarıda salladınız ona da bi hikaye gelir şimdi.
Siz gerçekten tvde izlediğim yok be bunlar senaryo dediğim hayatı yaşıyorsunuz.mahkemesi kesin değil ama uystrc dan girdi ekime af falan gelcek diyorlar mahkemede Ekim'de
of nolur öyle şeyler deme ya yapmaz diye düşünüyorum öldürürler beniSenin kim olduğunu bilmiyor mu ? Kayın aile seni döverken sana mı inanır ona mı?
5 ayda teleseks yapmış 5 yılda diğer tele şubelerine geçicek.Azmissiniz kisa ve net.
Ustelik evli bir adamla esiniz cezaevindeyken telefon ucunda fik fik etmekten de geri durmuyorsunuz.
Dedim ya sizin tipler genel olarak boyle.
Erkeksiz duramama sendromu
Bu ayrıntı önemli mi şuanda gerçektenSiz gerçekten tvde izlediğim yok be bunlar senaryo dediğim hayatı yaşıyorsunuz.
Peki sanal seks konuşmasını kim başlattı siz mi abi dediğiniz kişi mi? Yani dertleşirken azdınız mı bir anda
hayır tabiki ben çok uzgunken bana foto at merak ediyorum seni dedi sonra attım cok güzelsin dedi vs vs uzadı gittiSiz gerçekten tvde izlediğim yok be bunlar senaryo dediğim hayatı yaşıyorsunuz.
Peki sanal seks konuşmasını kim başlattı siz mi abi dediğiniz kişi mi? Yani dertleşirken azdınız mı bir anda
Valla hiç belli olmaz sen ayağını denk al.of nolur öyle şeyler deme ya yapmaz diye düşünüyorum öldürürler beni
Evet adam önceden mi göz koydu acaba kadına yoksa kadın mı bu hayattan kurtulmak için iş attı merak ettimBu ayrıntı önemli mi şuanda gerçekten
5 ayda teleseks yapmış 5 yılda diğer tele şubelerine geçicek.
o da eşinden korkuyor sanrimValla hiç belli olmaz sen ayağını denk al.
Adam evli?hayır tabiki ben çok uzgunken bana foto at merak ediyorum seni dedi sonra attım cok güzelsin dedi vs vs uzadı gitti
Adamla iki dakkada seni yerim yalarım yutarım diye nasıl konuştunuz giriş yok gelişme yok dan diye sonuca mı atladınız okudukça saçmalaşıyor.gece konuştuk arkadaşımsadece iki dk lik bir konuşmaydi ve sessizce. bebeklerin yaşları gerçek o konuyi anlatmak istemiyorum. böyle iç sıkıcı bir konuyla kimseyi boşuna meşgul etmek istemem inan alay etmiyorum
Üzgünken neden fotoğraf istiyor ki hiç sorgulamak aklınıza gelmedi mi ? Adam size neye ihtiyacınız olursa yardımcı olma ayağına yürümüş. Ben devamı gelir diyorum utanmanız geçince :)hayır tabiki ben çok uzgunken bana foto at merak ediyorum seni dedi sonra attım cok güzelsin dedi vs vs uzadı gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?