- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
- #1.541
kızlar bende bu güneş gözlüğünü 2 gün önce kotondan aldım
Eki Görüntüle 432661
Eki Görüntüle 432662
Eki Görüntüle 432663
Eki Görüntüle 432664
Eki Görüntüle 432665
ayy guzelmis ya bende gunes gozlugu kullanma alıskanlıgı yok bazen sacımı tutsun diye kullanıyorum kendime hic yakıstıramıyorum
evet cnm..taksit secenekleride var ben limango markafoni trendyol hepsinden yapıyorum alısveris
ahh ah sorma canım ben bu dünyaya çile çekmeye mi geldim anlamadım..
herşey çok güzeldi 6 ay öncesine kadar.. bide ben aşk diye bişey yok derdim eskiden benimkiyle tanıştıktan sonra aşka inanmaya başlamıştım..
mikum yok bugün ya nerdeki acep:26:
ahahah sedulu bı sen yoktun sen de geldın kadro tamamlandı
bekar karılar burda toplaşmış heralde
bekar karılar burda toplaşmış heralde
uzun süre böyle bekar bekar toplancaz gibi görünüyor
ehehehehbekar karılar burda toplaşmış heralde
ayy önemli bişey yoktur inş.:26:evet o yok bugun ben de hıc gormedım .
sanırım dıyet carptı
kız al sen bi tane onlardan ama gittigidiyora güvenme benceofff kızlar ıcım daralıyo su taslardan yarın alemde belkı ıyı gelır
ehehehehaynen kız gel hadi nbrsin
ayy önemli bişey yoktur inş.:26:
kız al sen bi tane onlardan ama gittigidiyora güvenme bence
ben uzun süre bekar kalmam
inş canım benim sonum pek öyle görünmüyor
o zaman Allah sonumuzu hayır etsin
canım ya öyle düşünme elbet düzelir herşey bigün....
ne değişti peki tatlım 6 aydan bu yana..
birbirinize uzak oldugunuz için mi
peki iş konusunda ne düşünüyor..
sanmıyorum artık canım ya.. gün geçtikçe uzaklaşıyoruz birbirimizden.. baksana adama yapabileceğim en kötü şeyi yaptım ayrıldım ama attığı mesajları biliyosun.. dönmemi istiyo ama dön demiyo neden?? benim kararım kesinmişte bilmem ne..
uzaklık değil bence çünkü ben haziranda döndüm memlekete ama bu sorunlar yılbaşından sonra başladı.. iş konusu bizim için ufak bi problem olmaktan çıktı ve hayatımızın ortasına yerleşen büyük bi sorun oldu.. bu bizi gerdi sinirimizi birbirimizden çıkardık tabii.. yinede sevgimizi hiçbişey yıkamaz derdik.. ama ben sevgimizle bununda üstesinden gelicez diye düşünürken o "nasıl olsa beni seviyo ve beni bırakamaz" diyerek iş konusunu çokta önemsememeye başladı..
öyle zamanlar oldu ki o evlenmek istemeyen, bense onu evliliğe zorlayan evde kalmış kızlar gibi oldum..
iş konusunda da şöyle düşünüyor:bi işi vardı ama çok yorucu az maaşlı bi iş olduğu için hemde benim ünide son zamanlarım olduğu için işi bıraktı o zamanlar..
sonra kendim iş kurucam dedi oda olmadı.. ben ona her yolu dene dedim kpss polislik herhangi bi yerden gelen iş teklifi.. biri olmazsa diğeri olur dedim.. polisliği tehlikeli meslekmiş ondan istemedi.. kpssye kafam basmıyo dedi.. e işinide kuramadı.. ayrılmadan 1-2 hafta önce de bana kpssye mi girsem diyo.. girse ne olacak bu saatten sonra sınava kalmış 2 aydan az.. iş kurmaktan mecburen vazgeçti yapamadığı için.. sonrada gördüğü herkese ben iş arıyorum aklınızda olsun dedi.. iş aramaktan anlaığı bu işte onun.. milletin aklına ilk bu gelecek sanki.. 1-2 iş teklifi geldi onlarıda maaşı az diye reddetti sonra ben kabul et boş durmazsın en azından dedim tamam bida teklif gelirse kabul edicem dedi ama adama yine hayır demiş sonradan.. neden dedim hani anlaşmıştık senle kabul edecektin? ben kendimi kullandırmam diye azarladı beni.. o gün sustum zaten o iş konusunda ağzımı açmadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?