Sanal Aşk hakkında düşündüklerimiz...

Leylaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2006
1
0
86
Manisa
Merhaba arkadaslar..sanalda ask olabiliyor.. ben sevdigim erkegi sanalda buldum ve nisanlandik.. onu cok seviyorum ve onsuz bir hayat dusunemiyorum..herseyim o benim. Sanalda ask olmaz diyenlere 'sanalda ask olabiliyor' diyorum.. :1yes2:

leylacım sanalda aşk olmaz diye bişey yokki:1no2: nasip kısmet:1yes2: kısmetinin nerde olacağı belli olmaz sanalda veya normal hayatta kısmetmişki olmuş ALLAH sonuna kadar sürdürsün inşaALLAH:içelim:

sadece yazılarına aşık olmak birazdan fazla saçma ama hayal ettiğin bir tip vardır ve hep o olduğunu hissedersiniz ve bence cok temiz bir sey en azından onunla konusmanın dışında birşey düşünmüyorsun garip ama sacma oldugunu biliyorum bir kez yasadım ve hüsranla karsılastım o hayal ettiğim biri çıkmadı sanal aşk sanalda kaldıkca güzel

sen istisnasın sanırım canım ya sanalda takılanlar genelde pek güvenilir olmuyor arkadaş çevrem hep bundan muzdarip... allah mutlu etsin canım sen istisnasın keyfini çıkar:))

bu düşünceye asla katılmıyorum...!
sanalda aşk ardığın zaman geçerli olabilir bu yazılan.
çünkü 4 sene önce aklımda internetten ilişki yok iken tanıştığım kişi ile çok mutlu bir beraberlik yaşamaktayım Rabbim nazarlardan korusun...
herşey nasip kısmet ben istemezdim internetten biri ile bir beraberlik güvenemem derdim kendime ama oldu işte 4. senemizde çok mutlu bir beraberliği Rabbim nasip eyler ise resmiyete dönüştürmeyi bile düşünüyoruz şu an tek engel iş....
mafoldumben

bende ımkansız boyle bırsey olamaz dıyenlerdendim fakat büyük lokma yiyip büyük söz söylememek gerekiyormuş aşkımla nette tanıştık ve aynı soyaddanız dıye ılk bırbırımızı akrabamız zannettık ve 2 yıl sahte kuzi olarak konuştuk.28 şubatta görüştük ve normal hayatta tanışıpta mutluluğu bulamamuşken sanalda buldum.çok sevıyorum onu ben...Allahın gözyaşlarıma karşı verdiği bir mükafat o bana..

canim bende inanmam.. yani söyle güvenemezdim ben internetten tanistigim birisine.
ama benim en yakin arkadasim chat ortaminda tanisti ve simdi 1 yillik evli ve cokta mutlu.
ama ben yapamazdim diye düsünüyorum.
nasip kismet....

sanalda kalmayıp gercege tasınırsa surebilir ama devamlı sanaldan olmuyor..bende sanaldan tanıdım 5 sene oldu birlikteyis sanaldakilerde insan sonucta:) onemli olan kisilik tanıstıgın yer degil

%1 ihtimal ama ....
%1 ihtimal de, 1 ihtimaldir...
ve hayattaki herşey de ihtimaller dahilindedir...

buradada bir tür sanal hayat yaşamıyormuyuz
kızıyoruz seviyoruz üzülüyoruz neden olasınki çokta kolay olunur
haa doğrumu yanlışmı oda şans işte binde bir doğru kişde çıkabilir
ya binde 999 kötü kişi neolacak

sen istisna olabilirsinn ama ben pekte mutlu şeyler duymadım sanal aşkla ilgili.bana görede hiç deil zaten.inanmıorum

ayyy,çok şaşırdım yazılanları okuyunca...bence çok uçuk birşey sanal aşk.bir foto görmüştüm.nette yazışan 2 genç(!).kızda problem yoktu da.adam feciiiiiiiiiiiiiiiiiidi.mutlu olanlara diicek bişey yok.Allah mutluluklarını daim etsinopuyorumnanaktan bence çok cesaret isteyen bişey...aynı şehirde olsalar problem yok sanki,görüşülür,araştırılır vs.ama biri vanda biri edirnede nasıl olcakCADIARZU

bizde ayrı sehirdeydik ama zamanla tanıyorsun birbirirni normalde cafede orda burda tanıdıgınız birine hemen guveniyormusunuz degil buda oyle birsey kendisini ailesini yavas yavas tanıyıp guveniyorsunuz..5 sene oldu artık sanalı falan kalmadı yani teknoloji ilerliyor telefon internet insanlar buralarda tanısabilir..benim bir tanıdıgım arkadaslık sitesinden tanıstıgı adamla evlendi..arkadasım hic gormedigi telefonda yanlıslıkla aradıgı biriyle evlendi yani bunun sanalla falan alakası yok insanların kisilikleriyle alakalı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…