Sanal Aşk hakkında düşündüklerimiz...

olmaz diye bir şey yoktur olur olur...
insan severse sanaldada reelde aşk olur....
yeterki güvenilir yeterki insan olsun

sacmada degil ya ha ben guvenemem diyenlere birsey demiyorum herkesin tercihi ama sacmada degil sonucta devam ettirip yuva kuranlar var

ha bi arkadaş toplantısında tanışılmış,ha bi kafede.
ya da nette..
farketmez nerde tanıştığın ıLK..

sorasında gerçek gerçek buluşup,kaynaşıp anlaşabiliyosan,sorun yok diyorum bende...

duygular sanal olmadıkça bence problem yok..çok görüyoruz birileri vasıtasıyla tanıştırılmış yada bir aile ortamından çıkmış aşkları daa...insan her yerde aynı,yeter kii doğallıktan,dürüstlükten kaçmayalımm..

Mutluluklar dilerim. Birlikteliğiniz ömür boyu sürer inşallah. Sanalda tanışıp evlenen bir çift benim de tanıdıklarımın arasında var. Benim fikrime gelince çekimserim, aklım sanalda aşk olmaz diyor ama bir yandan da herşey insanlar için diyorum. Ama ağırlıklı olarak olmaz gibi geliyor.

bizim bi akrabamızın kızı öyle tanıştı çocuk çok beyefendi şimdi evlendiler çok mutlular sanalda hep hırsızı uğursuzu yok ki

bende eşimle internette tanışmıştım.2005 te tanıştık.ha görücü usülü ha arkadaş çevresi ha cafe değişen bişey yok...

Bende sanaldan tanistim sevmeye basladim görüstüm yanina gidiyorum her tatilde bunun neresi sacma acaba?

BEnce sanal ask diye birsey yoktur....ama su varki sanal ortam bir tanisma araciligi olabilir....önemli olan aski gercege dokmektir yoksa sonu yoktur hüsranla biter....

Ask paylasmak ister sadece duygulari, hissleri degil ask sevdiginin gözlerine bakmayi, ona sarilmayi, kokusunu duymayi, nefesini hissetmeyi, sicakligini duymayi, ellerinden tutmayi ister...

o yüzden sanal ask gercege dökülmedikce bir yarini olamaz diye düsünüyorum.... sadece bir tanisma araciligi....

Sanalda kalmadiği sürece olaBilir..Bizim oldu mesela =)) ikimiz de soyadımızı sorduk, şunun akraBası mısın, Bunun necisin, o Benim soyadımı görünce arkadasının akraBası sanıyo, Ben onunkini görünce aBimin arkadasının akraBası sanıyorum, öyle öyle konustuk, görüştük, şimdi Baya mutlu mesut yaşiyoruz =)

ehh yani zaten sanalda kaldıktan sonra aşk denmez o duyguya eğlence denir.
o zaman çocukluk olur...yazılanlar gibi

ben aşk degılde sanaldan sonra cok guzel bır sevgı bagı kurulabılır..ve saglıklı bır evlılık olabılır düşüncesındeyım..neden olmasın..ama benım aşk anlayısım bıraz farklı o yüzden aşk olur fıkrıne katılmıyorum..cok mutlu bır beraberlık olabılır..cok ıyı bır evlılıkk..tatlı bırcok cocuklarda olur..ebedı hayata acılan saglıklı guzel bır evlılık neden olmasınkı..kutlarım canım..Allah daim etsın ınsallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…