Sanal aşk yaşayanlar, kavuşamayanlar aldatılanlar gelin bizde burda toplanalım

Hepsi de çok ilginç azucena :2:
Ama 2. si en bombası açıkçası :96:
Şaşırdım yani... Defalarca aynı şekilde güvenebilmene... :26:

gönül gözüyle görmekten dolayı.Kişi kişiyi bilir kendi gibi derler ya ondan :))) kadınlar kulubu aramızdaki en salak insan ödülünü bana vermeli diye dusunuyorum :))) bu kadar şeyi ancak bir salak yaşar çünkü.

Bişey sorucam yanlış anlamayın ? neden sanal aşk? kendinize güveninizmi yok real hayatta birini bulamazsınız diye? kendine güveni olan bir insanın sürekli olarak sanaldan birşeyler yaşaması çok normal gelmiyor bana..
Herkes kendini gizler , olduğu gibi anlatmazki sanalda ..

Tamamen tesadüf mü diyelim kısmet mi diyelim bilmiyorum.Çok sosyal,geniş çevresi olan,beğenilen,ilgi gören biriyim.konservatuvar mezunuyum ve işim sahne zaten.çekingen olmama imkan yok :)))Bu bahsettiğim sanal aşkların hiç biri arkadaslık sitelerinden veya chat odalarından girmedi hayatıma.Felsefe,edebiyat ve fotoğraf kluplerinde,başka konular hakkındaki paylaşımlarda hatta birebir olmaktan cok coklu yorumların oldugu sayfalarda tanıstım.Güvenişimin nedenidir belkide kültürlü oluşları,aşk meşk den öte uzun süre herkesle kolaylıkla yapamayacagınız sohbetleri yapabilmektir.Bu adamların hiç biri bana aramızda birseyler başlayana,bir etkilenme yaşadıgımızı anlayana değin en ufak bir asılma,iltifat,fotoğraf görme,telefon numarası isteme vs.gibi girişimlerde bulunmamışlardı.

aşk denen şey tamamen şans ve kısmet işi..
yaşıyacağın varsa yaşıyorsun..ama sanal aşk yaşamayan kişiler
sanal aşk yaşayan kişilere ne kadar tuhaf baksada hadi canım oda ne öyle dese bile
o kişiler başına gelmeden en önemlisi yaşamadan bilemez..
ben yaşadım biliyorum..bu sanaş aşk kimilerine göre komik saçma kimilerine göre ise
yaşayanlar için söylüyorum evet öyle bir şey var..her ne kadar zor olsa da
o senin kaderinde varsa elbet zamanı gelince evleniyorsun...
artık aşkın sanalda ya da reelde aşkı yaşıyorsun...
ama insan başına gelmeden anlamıyor bu sanal aşkı

açıkçası benim merakla başladı ya çevremde duyuyordum hani şöyle bir uygulamavar böyle iyi şöyle eğlenceli falan:44::44: bir gün can sıkıntısından baktım hani neler oluyo vs diye sonra biriyle karşılıklı mesajlaşmaya başladım birisiyle falan fişman işte aslında bizim dostlukla başladı dicem belki saçma gelecekbu da ama ikimizinde amacı kısmet bulmak değildi ilk başta belki orda o an varolma sebebimizin aynı olup çakışması yaklaştırdı zamanla birbirimize çünkü yaklaşık 4-5 ay yazıştık kitap önerileri müzik albüm önerileri falan ciddi ciddi hatta saçımı nasıl kestrsem gibi sorular sanki bir dostumdu da ayrılmıştık gibiydi ama tövbemi ettim akıl karı değil arkadaşım

:d Birçoğuna denk gelir ama bazı hikaler var of Allahım ne kadar acı dedim.

Bir hikaye ...Sohbet odasına keyif olsun diye giren bir bayan, bir bayana kur yapıyor sırf meraktan sonra saf kadınımız bu erkek sandığı kadına bağlanıryor.
Yada bambaşka bir hikaye 40-50 yaşlarında zengin bir kadın bir oğlanı ağına düşürüyor 3 sene oğlanla eğleniyor sonra da bu olayı arkadaşlarına ballandırı ballandıra anlatıyor. Oğlanı tanıyan bir bayan çıkıyor ve oğlan rezilliğine mi yansın kandırıldığına mı?

Ruh hastalığı gibi
Bu sanallık çok acı veriyor. Psikolojini daha kötü bozuyor çünkü herşey sanal..

Aşkın sanal halleri ...Canan Tan. Bu kitabı okudum bundan sonra sanal ortam sohbetlere son dedim.

Sanal ortamda tanısıp evlenen,nişanlanan çok arkadaşım olduğu için saçma gelmedi hiç bana.Aptallık edip güvenmeye de devam ettim ama artık ASLA !

Hepsi de kötü çıkacak diye birşey yok. Genelleme yapmamak lazım. Benimde bir arkadaşım çok meraklıydı bu sanal aşk muhabbetlerine filan. Sürekli birileriyle tanışıp buluşurdu. Tabi aralarında sapıklarda çıktı, otele davet edenler filan.. Ama en sonunda buldu birini ve evlendi. 9 yıllık evliler, çocukları da oldu. Çok mutlular.. Yani kesinlikle şans, kısmet meselesi bu işler

sanırım ben senden daha fazla adayım bu ödüle yaşadıklarım okadar ağırki anlatmaya dilim varmıyor 6 yıl ve birbirini izleyen iki büyük hata

Bende yaşadım pek yalana rastlamadım ama ilk sevgilim tam fiyaskoydu ben onu durmadan msnde bekliyordum o da antalyada neler neler yapıyodu 1 yıl ağladım zırladım :d sonunda döküldü kadınlarla resimlerini gösterdi güzel tecrübe oldu

Diğerleri hep ufak ufaktı ama en son 9 ay öncesinde yaşadıklarım stresten şeker hastası oldum o da yalan söylemedi ama ayda 12000 sms çok fazlaydı katlanamadım tabbiii ince eleyip sık dokumak lazım evlenmek ayrı şehirse biraz imkansız ama hayaller filan güzel :) kapılmamak gerek tabii

İlk ve son defa olarak yaşadım.Yüzyüze de görüştük.
Yalancının biriymiş.Şuna kesin kanaat getirdim ki.
''Yanlış yerden doğru insan bulunmaz.'' En yakınımızdakine güvenemeyeceğimiz bir zamanda sanaldan birine hiç güvenmememiz gerekir.

sanal diyoruz tabiki ama yaşadığınız şey gerçek oluyo acısını zaten anca tadanlar bilir..gerçek hayatta kimsenin bizi beğenmediğinden yada pasif bi insan olduğumuzdan değil. bir anlık boşluk bi bunalım anınızda kendiliğinizden kapılıveriyorsunuz bu rüzgara.. gönül bu işte yaa aka da diğerine de konuyor :S.. çok fazla kınanamamak lazım bu durumu kendim kınayıp yaşayanlardanım.. Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın arkadaşlar

şu anda normal hayatta bile tanıyamıyorz ki insanları sanalda ne kadar tanıyabilecegiz.. görmeden hissetmeden sadece kendimizi kandırrız.. iyi insan yokmu sanalda tabiki vardır ama çok nadir artk toplum öyle kötü ki kimseye hemen güvenmemeli asla...!!!

Herkes iyi veya kötü bir şeyler yaşamış..Ama kendi hikayemi anlatmak istiyorum uzunca bir dönem dini obsesif yaşadıktan sonra herşeyin bittiğini düşünerek hayatı kendime zindan ettim. Annem bile yabancıydı artık. Yakınlarım iyi olmama yardımcı olamamışken sanalda tanıştığım biri sayesinde neredeyse tamamen iyileştim. Hala görüşemedik ve hala çok seviyorum. Kaderim olduğuna inanıyorum.
Yol yakınken vazgeçmeli miyim bilmiyorum. Benim kadar arayıp sormaz ilgisizliğine sığınıp güvenmek istiyorum. Malum erkek milleti korkutucu olabiliyor. O kadar farklı hissediyorum ki devam etmek istiyorum. Hayatım onun olduğu zamanlar daha iyi olacakmış gibi geliyor. Ayrıca sanal oluşu da pek koymuyor kültürlerimiz çok yakın gerçek biriyle dib dibe olmayı sevmem. Mesafeli olmak rahatlatır genelde. Sizce devam etmeli miyim???:44: yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

canm kendini onun yanında mtlu huzurlu hissediyosan devam et.. ama fazla güvenme bağlanma derim

canm kendini onun yanında mtlu huzurlu hissediyosan devam et.. ama fazla güvenme bağlanma derim
Teşekkür ederim canım umarım üzüleceğim birşey olmaz 6. hissim fena değildir (tamamen hislere bağlı ilerliyorum sanırım) etrafımda o kadar insan bir şans beklerken hiç tanımadığım birine bu kadar bağlanmama çok şaşıyorum kader şaşırtmasın cnm:44:

Bu konunun duayeni olarak tavsiye etmiyorum...mutlaka hakkında araştırma yapın,bütün kimliklerini görün...onu kırmaktan çekinmeyin,inanın insanlar sizi kırmaktan hiç çekinmiyorlar...ben de özel sandıgım,güvendiğim,huzur buldugum,mutlu oldugum icin inandım hepsine :))) dikkatli olun...takıntılı olmaya da yatkınmıssınız dikkatli olun.

aminnn canm.. şu an bende senle aynı konumdaym sanırım.. sanaldan oldu ama buluşacagmız günü ayarladk bakalım.. sanalımız gerçek olcak..
umarım doğru yolda ilerliyoruzdur...

aminnn canm.. şu an bende senle aynı konumdaym sanırım.. sanaldan oldu ama buluşacagmız günü ayarladk bakalım.. sanalımız gerçek olcak..
umarım doğru yolda ilerliyoruzdur...
inşallah Allah yolumuzu açık eder. Biz de buluşacaktık çok da uzak değiliz ikimiz de göçmeniz görüşler fikirler aynı ve masumluğuna tüm kalbimle inanıyorum. daha 21 yaşındayız yaşayacağımız çok şey var. Fakat benim dengesizliğim yüzünden muhabbetimize 1 hafta ara verdik. Buluşacaktık dedim çünkü sınavları var onu da anlamak istiyorum. Samimi olduğuna kendime inandığım kadar inaniyorum. Her erkek aynı değildir umarım karşımızdakiler de dürüst ve güvenilir insanlardır.
Senin durumuna çok mutlu oldum fakat yine de dikkat etmek lazım sapık ruhlu çıkabilir dualarım seninle sende bana dua et canım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…