- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
benim konuştuğum kişi ne iş yaptığını sölemiyor utanıyor sanırım neyse... bu vaktinde çok sıkıntı çkmiş sanırım psikolojisi bozuk bunu çok iyi anladım ayrıca çift karakterli gibi kendi faceine eklemişti ordaki paylaşımları ile bazenki konuşmaları tutuyo ama bazende bambaşka biri oluyor bazen öle bazen öle en son dün aradı beni sınav sonuçları açıklanmış sen kaç aldın dedi baktım neyse iki kelime konuştuk ben ona ben seni çzödüm ama sölemyeceğim kırımanı istemiyorum dedim söle söle dedi sen dedm çift karakterlisin nee ne diyorsun kapatıyorum dedi kapattı aradım açmadıda msj attım cvp ta vermedi iyi oldu ztn görüşmeme kararı almıştım onu unutucam kesinlikle.... bide özlemesem çok daha kolay olacak...
benim konuştuğum kişi ne iş yaptığını sölemiyor utanıyor sanırım neyse... bu vaktinde çok sıkıntı çkmiş sanırım psikolojisi bozuk bunu çok iyi anladım ayrıca çift karakterli gibi kendi faceine eklemişti ordaki paylaşımları ile bazenki konuşmaları tutuyo ama bazende bambaşka biri oluyor bazen öle bazen öle en son dün aradı beni sınav sonuçları açıklanmış sen kaç aldın dedi baktım neyse iki kelime konuştuk ben ona ben seni çzödüm ama sölemyeceğim kırımanı istemiyorum dedim söle söle dedi sen dedm çift karakterlisin nee ne diyorsun kapatıyorum dedi kapattı aradım açmadıda msj attım cvp ta vermedi iyi oldu ztn görüşmeme kararı almıştım onu unutucam kesinlikle.... bide özlemesem çok daha kolay olacak...
hem evlisin hem de hala ısrarla adamı arayıp mesaj atıyorsun.
adam sana cevap vermedikten sonra mı aldın görüşmeme kararını
cevap verseydi hala konuşuyor olurdun .
Arkadaşlar ben evliyim bir tanede çocuğum var ama eşimle hergün hır gür halbuki aşk evliliği yapmıştık ama aile mevzuu vs maddi sorunlar bitirdi aşkımı, sevgimi ... tam o aralar biri ile face te tanıştım sonra msn aldık vs görüşüyorduk derdimi dinliyordu ama sonra ben ona aşık oldum hemde deliler gibi yanlış anlamayın ben eşime onu sevdiğimi ayrımak istediimi söyledim hep hatta başkasını seviyorumda dedim. bu kişinin de oldu yalanları adını bile ben kendim öğrendim... sonra sonra anlattı yavaş yavaş gerçekleri o başka şehirde ben başka şehirde geceleri konuşuyorduk görüntülü... bnm ki artık saplantıya dönüşmüştü ben psikologa gittim... bana merak duygunun tutkuya dönüştüğünü söledi. o kişi beni bulunduğu şehre çağırdı tabii gerçek bulunduğu değil iş için bulunduğu şehre... bana ankarada yaşadığını sölemişti o da yalanmış sonra söledi ama gerek yaşadığı şehri. psikolog onunla görüşmen lazım dedi onu çağır çağırdım ama seçim vs işleri yüzünden olmadı en son bi gece konuşurken ztn depresyondaydım psikiyatriden ilaçlar alıyordum bütün hepsini içtim onun göüzünün önünde yaklaşık 15 tane yalvardı kus nolur diye sen iyi bi insansın ben değilim vs klasik erkek lafları bana söledi o zmn hangi şehirde olduğunu... kusmadım ama midem çok bozuldu bulandı baş dönmesi vs okumuştum içeriğini en az 60 tane içmem lazımdı ölümcül olabilmesi için ben sadece uyku uyumak için içtim. sonra iki gün sonra dedim ben gelicem eşimide kandırdım sabah bindim otobüse onun bulunduğu şehre gitim sandım ki onu görünce geçecek her şey ... çok farklı olduğu gerçek kameradakinden daha tipsizdi ama zaten hiç bi zmn onun yakışıklı olduğunu düşünmemiştim. ama gönül ilk görüncee tuhaf olduk ikimizde ama 10 dk içinde sanki hep tanışıyormuşuz gibi olduk beraber 1 gece kaldık onunla... toplam 3 aydır tanışıyoruz... sonra ben herşey burda kalsın dedim çünkü sonnu yok eşimden de ayrılmayı istiyorum... oda dedi benim zmna ihtiyacım var en az 5 ay işlerim karışık... şu an bir hafta oldu ara ara konuşuyoruz ama eskisi gibi değil normal bi şekilde sil demiştim silmeyelim böle kalsın deneyelim sen ne istersen o olsun dedi... hala çok seviyorum onu onunda bana karşı boş olmadığını biliyorum ama hiç bi zmn demedi seni seviyorum diye sadece bnm için çok değerlisin diyor.. kendini suçluyor çocuğum için. babasız kalmasın diye... bunları yazmak çok zor biliyorum beni ahlaksız olarak düşüneceksiniz ama ben asla öle bi insan değildim kimse kimseyi sakın kınamasın bu benim başıma çok geldi kimi ne için kınarsan onu yaşamadan gitmiyorsun bu dünyadan şu an hem karşılıksız bir aşkım hem mutsuz berbat beni hizmetçi gibi gören bi eşim evliliğim var kafayı yedim artık ailemde istemiyor boşanmamı çünkü ablamda boşandı sen bari kal yuvanda diyorlar ve beni mutsuzluğa itiyorlar.... insan mutsuzluktan bile ölebilir yakında bende ölücem sanırım.... o kişi ile de bi gelecek yok ama herşey tek sseferlikti yine de pişman değilim her ne kadar çok byük bir günah işlesemde.... sakın kınamayın...
Arkadaş evlimiymiş???bilmiyordum şaşırdım :S Allah yardımcısı olsun diyecek başka bişey yok sanırım
Sen çocuğunu aldatmışsın aslında, hadi kocanı geçtim "kocamı kandırıp otobüse bindim" çok yazık.o adamın koynunda kaldığın gece çocuğun gözünü önüne geldimi hiç,birde böyle şeyleri normalleştiriyorsunuz,herkes bihtere üzülüyor nedense bihter olmak melankolik acılar çekmek neden bukadar çekici anlamıyorum kendinize saygınız yokmu sizin hiç allah akıl fikir versin ne diyim.yazıklar olsun yaa bir anne için bu dünyada daha başka üstün bir duygu olamayacağına inanırdım,sizi bu duygudan koparan aciz yanınızdan nefret etmeli ve ondan kurtulmalısınz bence.Bırakın nefsinize dünyevi zevklere yenik düşmeyin içinideki sese kulak verin bence orda derinlerde sevgi dolu bir anne var sevgiyle kalın,eğer ağır olduysada kusura bakmayın dost acı söyler birileride kötü olmak zorunda o kötü ben olayım bu kez iyiliğiniz adına...
bende istemedim böle olsun ama psikoloğa gittim ve bana bunların hepsinin sebebinin eşim olduğunu söledi ilgisizlik alakasızlık yalnızlık bi boşluk anımda olmuş herşey ama bitti görüşmyoruz çok zor olan görüşmemek değil anlaaşamadığın biri ile bi şeyleri devam ettirmeye çalışmak çok zor ...
internetten tanışılan kişilerden bi cacık olmaz...bende 2005 te bi çocukla tanıştım biz yüzyüze bile görüşmedik..zaten çocuk beni hep arkadaş olarak görmüş...ben kendi kendime gelin güvey olmuşum..onun bana yakın davranmasını yanlış anlamıştım..çocuk aşk acısı çekiomuş meğer...arkadaşlığı çok iyiydi ...ama duygularımı açıklayınca arkadaşlığımız bitti..canımı acıtıcak sözler söyledi...o da internetten tanışıp bu işlerle ilgili karar almayı saçma buluyodu...bende ne var yüzyüze görüşüp tanışırız diyodum...Antalyada yaşıyorum ben o da İStanbulda...
yani internetten tanıştığın kişilere güvenilmez...yüzyüze bile tanıştığımız kişilere güvenemiyoruz...en güzeli gerçek hayatta görüp beğenmek...internette sizinle tanışan güzel sözler söyleyen başkasına niye aynı şeyi yapmasın ?sonuçta sanal...
bende istemedim böle olsun ama psikoloğa gittim ve bana bunların hepsinin sebebinin eşim olduğunu söledi ilgisizlik alakasızlık yalnızlık bi boşluk anımda olmuş herşey ama bitti görüşmyoruz çok zor olan görüşmemek değil anlaaşamadığın biri ile bi şeyleri devam ettirmeye çalışmak çok zor ...
Suçun büyüğü sende! Boşan o zaman. Zor dimi bir erkek olmadan ayakta durabilmek? Birinden kurtul öbürüne sarıl. Onlar olmadan yaşanmıyor mu? Al çocuğunu gül gibi geçin.
benimde ilişkim sanalda başladı ve nazar değmesin çok mutluyuzikimiz türkiyenin iki ayrı ucundayız ve 5 aylık bir ilişkimiz ve 2 senelikde arkadaşlık dönemimiz var sadece 3 gün buluşma fırsatı bulabildik ve o beni ailesiyle tanıştırdı. her zaman önyargılı yaklaşmamak gerekir bu konulara herkes aynı değildir herkesin düşüncesi niyeti aynı değildir, gerçekten sevdiğini hissedebiliyorsanız içinizde kuşku barındırmayın nolur, internetteki her insanın kötü niyetli olacağı diye bi kural yok sokakta yolda yürürken bacağınıza oranıza buranıza yiyecek gibi bakan adamlar daha mı iyi niyetli
o evli değil ben evliyim malesef bitti görüşmüyoruz ama eşimlede olmuyooo sahur da gece bile tartıştık sürekli ağ<ında boşanalım lafı tmm diyorum boşanalım bu seferde vazgeçiyoo
internetten tanışılan kişilerden bi cacık olmaz...bende 2005 te bi çocukla tanıştım biz yüzyüze bile görüşmedik..zaten çocuk beni hep arkadaş olarak görmüş...ben kendi kendime gelin güvey olmuşum..onun bana yakın davranmasını yanlış anlamıştım..çocuk aşk acısı çekiomuş meğer...arkadaşlığı çok iyiydi ...ama duygularımı açıklayınca arkadaşlığımız bitti..canımı acıtıcak sözler söyledi...o da internetten tanışıp bu işlerle ilgili karar almayı saçma buluyodu...bende ne var yüzyüze görüşüp tanışırız diyodum...Antalyada yaşıyorum ben o da İStanbulda...
yani internetten tanıştığın kişilere güvenilmez...yüzyüze bile tanıştığımız kişilere güvenemiyoruz...en güzeli gerçek hayatta görüp beğenmek...internette sizinle tanışan güzel sözler söyleyen başkasına niye aynı şeyi yapmasın ?sonuçta sanal...
Ee yuh diyorum kusura bakma da !!
Sen evlisin ve bi başkasıyla görüşüyorsun
Nasıl bayansınız anlamıyorum ya yemin ederim nasıl bir mantıktır bu ! Evlisin ya parmağında yüzük var kocanın soy
adını taşıyorsun onun namusunu taşıyorsun nasıl böyle bişey yaparsın..Ayrıca kendine saygında mı yok?
Git boşan ne yapıyorsan yap ama evliyken hiç hoş görünmüyor..Ayrıca eşin boşanalım deyip vazgeçiyormuş onun
karar almasını mı bekliyorsun ? Madem mutsuzsun yapamıyorsun olmuyor o zaman neyi bekliyorsun anlamadım..Bu
biraz istemem yan cebime koy gibi olmuş
Biraz ağır oldu kusura bakmayın ama inanın çok sinirlendim !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?