Sanal aşk yaşayanlar, kavuşamayanlar aldatılanlar gelin bizde burda toplanalım

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim Onu kıramam çünkü o beni kırmıyor o diğerlerinden farklı buna eminim.

Arkadaşlar ben evliyim bir tanede çocuğum var ama eşimle hergün hır gür halbuki aşk evliliği yapmıştık ama aile mevzuu vs maddi sorunlar bitirdi aşkımı, sevgimi ... tam o aralar biri ile face te tanıştım sonra msn aldık vs görüşüyorduk derdimi dinliyordu ama sonra ben ona aşık oldum hemde deliler gibi yanlış anlamayın ben eşime onu sevdiğimi ayrımak istediimi söyledim hep hatta başkasını seviyorumda dedim. bu kişinin de oldu yalanları adını bile ben kendim öğrendim... sonra sonra anlattı yavaş yavaş gerçekleri o başka şehirde ben başka şehirde geceleri konuşuyorduk görüntülü... bnm ki artık saplantıya dönüşmüştü ben psikologa gittim... bana merak duygunun tutkuya dönüştüğünü söledi. o kişi beni bulunduğu şehre çağırdı tabii gerçek bulunduğu değil iş için bulunduğu şehre... bana ankarada yaşadığını sölemişti o da yalanmış sonra söledi ama gerek yaşadığı şehri. psikolog onunla görüşmen lazım dedi onu çağır çağırdım ama seçim vs işleri yüzünden olmadı en son bi gece konuşurken ztn depresyondaydım psikiyatriden ilaçlar alıyordum bütün hepsini içtim onun göüzünün önünde yaklaşık 15 tane yalvardı kus nolur diye sen iyi bi insansın ben değilim vs klasik erkek lafları bana söledi o zmn hangi şehirde olduğunu... kusmadım ama midem çok bozuldu bulandı baş dönmesi vs okumuştum içeriğini en az 60 tane içmem lazımdı ölümcül olabilmesi için ben sadece uyku uyumak için içtim. sonra iki gün sonra dedim ben gelicem eşimide kandırdım sabah bindim otobüse onun bulunduğu şehre gitim sandım ki onu görünce geçecek her şey ... çok farklı olduğu gerçek kameradakinden daha tipsizdi ama zaten hiç bi zmn onun yakışıklı olduğunu düşünmemiştim. ama gönül ilk görüncee tuhaf olduk ikimizde ama 10 dk içinde sanki hep tanışıyormuşuz gibi olduk beraber 1 gece kaldık onunla... toplam 3 aydır tanışıyoruz... sonra ben herşey burda kalsın dedim çünkü sonnu yok eşimden de ayrılmayı istiyorum... oda dedi benim zmna ihtiyacım var en az 5 ay işlerim karışık... şu an bir hafta oldu ara ara konuşuyoruz ama eskisi gibi değil normal bi şekilde sil demiştim silmeyelim böle kalsın deneyelim sen ne istersen o olsun dedi... hala çok seviyorum onu onunda bana karşı boş olmadığını biliyorum ama hiç bi zmn demedi seni seviyorum diye sadece bnm için çok değerlisin diyor.. kendini suçluyor çocuğum için. babasız kalmasın diye... bunları yazmak çok zor biliyorum beni ahlaksız olarak düşüneceksiniz ama ben asla öle bi insan değildim kimse kimseyi sakın kınamasın bu benim başıma çok geldi kimi ne için kınarsan onu yaşamadan gitmiyorsun bu dünyadan şu an hem karşılıksız bir aşkım hem mutsuz berbat beni hizmetçi gibi gören bi eşim evliliğim var kafayı yedim artık ailemde istemiyor boşanmamı çünkü ablamda boşandı sen bari kal yuvanda diyorlar ve beni mutsuzluğa itiyorlar.... insan mutsuzluktan bile ölebilir yakında bende ölücem sanırım.... o kişi ile de bi gelecek yok ama herşey tek sseferlikti yine de pişman değilim her ne kadar çok byük bir günah işlesemde.... sakın kınamayın...

Hikayenize çok çok üzülsem de kesinlikle kınamıyorum. Daha 21 yaşındayım ve eminim ki siz benden daha tecrübelisiniz. Her zaman herkesten birşeyler kapıp öğrenmeye çalışmışımdır. Sırf ileride öğrencilerime katkılı olabilmek için. Allah sizi hep mutlu etsin sakın ama sakın bir hata yapıp hayatınızı karartmayın. Eğer seviyorsanız onun da sevgisine güveniyorsanız evliliğiniz onun yanında masal kalır. Dine sünnete bağımı biri olarak bunları söylüyorum size. Lütfen amntığınızı geri plana atmayın. Bu yaşımda ve bu halimle sizi ancak bu kadar anlıyorum. Umarım kısa zamanda çok iyi olursunuz.

benimde basımda bu sanal aşk laneti.. aslnda daha kötü bi tecrübe edinmedim ama imkansız oldgunu bile bile bağlanmak insana acı veriyor.. benim yurtdısından konustugum biri vardı yaklasık 1 yıl kadar konustuk artık knsmuorz.. smdi istanbuldan biryle konusuorm ben konyadayım. 2 ay fln oldu beni görmek için gelmedi hiç.. bilmiyorum beni seviyo gibi davranıo ama...

Evet arkadaşlar fazla güvenmemek lazımmış.. Çünkü daha az değer verildiğinden biz kadanlarda kalıcı yaralar açılıyor.. Ben kaderimdeki insanı beklemeye karar verdim o anne kuzusu ve İstanbul'dan ayrılmak istemiyor.. Boşuna üzülüp kırılmaya gerek yok ve karşılıklı bağımızı bitirmeye karar verdim. Hepimize bol şans sevgilerimle :))

Oldu mu oluyor ,sürüyorda.
Güveniyorum,seviyorum,uzakta..
1yıl hiç görüşmedik yanyana.
Şimdi yanımda,aşığım,aşık.
Yani bence herzaman pişmanlık duymayacağımız ilişkiler yaşarsak pek yara almayız.
Bir ay ayrı kalmıştık ve deli gibi aşık olmama rağmen çok az acıdı canım,çünkü pişman olucak hiç bir şey yaşamamıştım,ama geri döndü.
Umarım herkes doğru insanı bulur ve pişman olmaz.

Ah arkadaşım çok zor durumdayıım anlatamam ... eşimle ayrılmak istiyoruz aslında çünkü gerçekten anlaşmıyoruz ve kpsssınavına girdiğim gün tokat yedim yok yere bu şekilde evlilik işkence zaten kızımı aldım ailemin yanına gittim... çocuğun var yuvayı yıkmayın iki kişi nasıl geçineceksiniz şöle böle zoraki geri dönecem evime malesefzoraki bi evlilik nasıl yürtülürse öle yürütücez yapacak bişi yok sevdiğim kişi de zaten onun beni sevdiğine inanmıyorum demedi öle birşey sadecce benim için çok seğerlisin diyor o kdr onuda bişekilde unutmam lazım bu kadar çaresiz ve baba evine bu kadar yabancı hissetmemiştim kendimi... insanın ekonomik gücünün olmaması çok kötü Allah kimseye benim yaşadıklarımı yaşamasın...

Bende sizlerdenim kızlar..
2 -3 aydır konuşuyoruz ama samimi değildik ilk zamanlar daha sonra samimi olduk son 1 ayda..Ama samimiyetimiz öyle canım cicimli olmadı..Daima saygı çerçevesindeydi..Ki hala bana canım diyemez..Belkide canı olmadığım içindir
bilemiyorum

Geçen hafta ilk buluşmamızı yaptık zaten zar zor buluşma teklifi aldırdım..Buluştuk lunaparka gittik dönme dolaba
bindik korku tüneline bindik sonra havuz kenarında bişeyler içtik ve eve döndük..Bana ilk gün sürekli zarf attı niye evlenmedin nasıl birini istiyorsun hayatında fln fln..Bende gurur ya işte ona karşı bişeyler hissettiğimi belli etmemek adına hep arkadaşça yaklaştım evlenemedim istemiyorum karşıma düzgün biri
çıkmadı çokta önemli değil dedim..

2 gün geçtikten sonra yine buluştuk..Arkadaşız diyordu bana hatta iki iyi dostuz diyordu..Yağmur yağdığı için msj attım istersen buluşmayalım hava kötü diye..Yağmurda olsa çamurda olsa karda yağsa fırtına da kopsa seni bekleyeceğim diye msj attı bu ilk samimi mesajıydı şok oldum..Neyse buluşma zamanı tam 20 dk beklettim ve gıkı bile çıkmadı yeterki gel önemli değil beklerim dedi..Bi kafeye gittik bişeyler içtik bana tavla oynamayı öğretti..Ara sıra elimi kaçamak tutmaya çalıştı daha doğrusu elimizin boyunu ölçelim gel deyip elimi tutmaya çalıştı,ojeme bakmak için elimi tutmaya çalıştı..Merak ettim sonu gelecekmi diye bu yüzden hiç çekmedim elimi ama sonu gelmedi..Yine başarısız bi girişim oldu tutamadı..Belkide elimi tutmak istemedi gerçekten ojeme vs bakacaktı ben yanlış anladım..

Herneyse o gün yine evlilik konusu açıldı..Bana niye iş yerinden biriyle düşünmüyorsun dedi..Bende aynı iş yerinden biriyle düşünmüyoum dedim..Emniyettekiler çok mu iyi sanki dedi (İş yükü bakımından) bende illa emniyet olsun demiyorum ki dedim..Tabi acaip bozuldum o an benimle bişeyler düşünmediğini anladım..Öyle olsa bu soruları sormazdı dedim..

Ardından şakalıştık güldük her gülüşünde kıpkırmızı oluyordu yada bişey dediğimde başını hemen önüne eğiyordu kızarıp..Sonra bende dışarıdan görenler bizi sevgili sansalar ne güzel anlaşıyorlar derler dedim..Bi nevi zarf attım..Ve verdiği cevap niye iki iyi dost olamaz mıyız biz öyleyiz dedi ..Beynimden vurulmuşa döndüm..Sonra bozulunca tabi suskunluk aldı beni..Niye susuyorsun hiç konuşmuyorsun fln dedi..Eşşek herif o kadar laf dedin nası güleyim

Çıkışta şu taraftan gidelim biraz yürürüz dedi tamam dedim..Yürürken elini omzuma attı 5 dk sürdü bu durumda..Bana eli omzumdayken arkim gibi bişey söyledi bende yanlış anladım hakim mi ne hakimi dedim..Hakim evet birden hakimler geldi aklıma dedi..Tabi ben yine bozuldum..

Sonra bana bi msjında da ben arkadaşımı kaybetmek istemem ama sanırım kaybediyorum demişti..O gün tartışmıştık da..

İki gündür de çok fazla ses seda yok..Sabahları sadece "günaydın" yazıyor bi daha tık yok..

Anlayacağınız ben tek kişilik sanal aşk yaşıyorum karşımdaki beni arkadaşı olarak görüyor bu daha acı emin olun..

benimkide tam tersi, bundan 3 yil önce biriyle tani$tim msnde ama ayri $ehirlerdeydik, ve o bana tam olarak demesede sevdigini belli ediyordu cümleleriyle, ama ben her seferinde lafi agzina tikiyordum, çünkü ben a$ik olamazdim benim platonik a$kim vardi...bir yil boyu konu$tuk hiç bulu$madan onu çok seviyordum çünkü bana çok deger veriyordu, bana adimla hitap etmezdi hep hayatim derdi, ama ben hiç bir zmn yüz vermedim hep arkada$ oldugumuzu belirttim senin arkada$in gibi...
bana hiç seni seviyorum demezdi, ama sadece hayattaki en degerli ki$i oldugumu falan söylerdi, ho$umada giderdi :) en sonunda beni sevdigini ve artik uyuyamadigini falan söyledi msndende olsa benim cevabim "hahahaha bende seni seviyorum ) hep öyle diyordum, veya bende seni seviyorum abicim derdim, bana resmen hayrandi, dünyanin en iyi insani olarak görürdü beni, bir arkada$imdan bahsedince, (yani normal siniftan erkek olanlardan) o kadar kiskanirdiki aniden çevrimdi$i olurdu, ve diger gün ben konu$ana kadar konu$mazdi, daha neler neler, hatta ortak bir arkada$imiz vardi o bile bana birgün dediki "o seni gerçektenn çok seviyor" o ortak arkada$imizda benim kankamdi hep benden yana çikardi ama sira ona gelince hep seni çok seviyor derdi...
zaman geçtikce onunla konu$mak istemedim çünkü zaten imkansizdi, en sonundada yine seviyorum falan dedi, ben yine ciddiye almadim, sonrada annesinin buldugu bir kizla evlendi, evlendikten sonra 1 kere konu$tuk ve malesef, bana "hep seni dü$ünüyorum, yatarken bile" dedi ben mahfoldum o gün bugündür konu$muyoruz yani aradan 3 yil geçti, zaten artik msnde takilmiyorum bile

İyide tatlım ikisi farklı şey

Sen baştan beri tavrını koymuşsun onun için hiç bişey yapmamışsın ama benim olayım bambaşka..Sen kendin diyorsun buluşmadık diye..Msndeki adamı görmeden etmeden nasıl sevecesin ki zaten ? Sen ona buluşalım deseydin buluşsaydınız görüşseydiniz o zaman sen benim abim deseydin durum değişirdi..Ama sen hiç çaba sarfetmemişsin baştan sona pek umursamamışsın benim durumumum bambaşka..
Ayrıca ben hiç seni seviyorum gibisinden laflar etmedim hatta farkında bile değil duygularımın..Ben kendi kendime yanıyorum gelin güvey oluyorum..Onunla konuşurken herşeyi unutup arkadaş o yokken karaları bağlayan aşığım..Olay bu yani..

konuşacak kimse yok çok mıtsuzum.
biz en son birbirimizi lisedeyken görmüştük.o bir şekilde telimi alıp bana mesaj falan attı.bu şekilde mesajlaşarak 2 yıl iletişim içerisinde olduk.bu sürede birbirimizi hiç görmedik.
araya ünv falan girince de sınavlara hazırlanma telaşı derken iletişimimiz kopma noktasına geldi.
o beni sevdiğini falan söyledi ama ben ona onu arkadaş olarak gördüğümü söyledim.derken bu böyle iki yıl daha devam etti.arada sırada mesajlaşarak bazen bir ay hiç mesajlaşmayıp bazen 3 4 ay iletişim içerisinde olarak.
neyse en son üç ay önce bana bi mesaj attı artık seni de sınıftaki bir arkadaşım olartak görüyorum diye.ben de bir şey demedim.
iki gün önce en yakın arkadaşımla konuşmuş,arkadaşımın anlattığına göre beni hala unutamamış,kafası çok karışıkmış,ben ona kendisni tanıtma fırsatı vermemişim,çok yıpratmışım onu.
aslında ben de ona karşı boş değildim neden o şekilde davarndım bilmiyorum.arkadaşım ona benimle kouşabileceğini teklif etmiş ama istememiş benim kafamın karışmasını istemiyormuş.şu an düşünüyorum da ben böyle bi insana nasıl bi fırsat vermedim.bazen pişman oluyorum.
o şehir dışında okuyor ben istanbul da ikimizde istese başka bi kız bulamaz mıydı?
ne yapıcam ben galiba bu kez onu gerçekten bitti

Yok yere tokat yemedin bence? esini aldattigin icin Allah cezani vermis olmasin???

ya hiç bulu$ma teklif etmedim, zaten ben yurt di$indayim, ve bana turkiyeye gelince görü$elim dedi, kabul etmedim, aslinda içimde öyle bir korku vardiki, zaten o beni çok seviyordu ve bende açiksasi ona a$ik olmaktan korktum, çünkü ben ba$kasini platonik olarak seviyordum 6 yildir, ve çok aci çekmi$tim, bu yüzden tekrar aci çekmekten korktum cesaret edemedim, o dört dörtlük bir insandi gerçekten, ama ailemin onu kabul etmeyeceginden emin oldugum için yüz vermedim, belki birkaç kez bulu$saydik veya biraz daha konu$saydik a$ik olurdum, çünkü çok çok ii anla$iyorduk

ben senin tam tersin dedim çünkü bu durumda sen onu seviyorsun ama o seni arkada$i olarak görüyor, ve sen ona onu sevdigini dememi$sin fakat o hissetmi$ki sana sürekli arkada$ oldugunuzu demi$, yani belki gözlerin, sözlerin seni ele verdi...

kızlar merhabalar bende sizinle paylaşmak isteğim bir hikayem var:))

bundan 8 9ay öncesinde bir tavla sitesinde biriyle tanıştım oyun üzrinden sohbetlerimiz oldu sistem hep otomatik çıkardı karışma hatta espirisini bile yapıyoduk yine sen çıktın karşıma falan diye 1 hafta hep böyle oldu ama ne isim sordu ne nerden olduğumu bende sormadım oyun üzerinden konuştuk takıldık biribirimizie falan.neysee biz böyle baaya bi oynadık 2 hafta sonra falan artık ben sordum isim ne falan diye öylede tanıştık gel zman git zman biz baaya konuştuk:)8 ay falan bu şekilde sonra o sitenin sohbet bölümü kapanınca ben dedimki artık buraya kadarmış seni tanımak güzeldi hakkını helal et dedim ne yani bittimi dedi ee öyle dedim.sonra ben dedim ki istersen msnimi vereyim ekle yeni bir oyun sitesi bulursam sana adres atarım ama sakin yanlış anlma beni dedim seni yanlış anlıcak olsaydım bu saate kadar çoktan msn falan verirdin dedi.neyse msnimi verdim o siteye de birdaha girmedim bekledim eklyecek diye 1 ay oldu daha 4 günönce eklemiş beni bende mail attım sensin dimi niye bukadr geç ekledin yazdım hala cvp gelmedi

birkaç arkdaşa anlattım evli olabilir dikkat et dedi kafam çok karıştı .bi cvp versin face istiyecem eklmese msnden silicem işte öyle dostlar tamm bir muamma içerisindeyim:))

Canım pöh ise nete girmesi biraz zor olur..Hergün giremeyebilir bazen çünkü onları araziye götürüyorlar orda kalıyorlar bazen..

Canım pöh ise nete girmesi biraz zor olur..Hergün giremeyebilir bazen çünkü onları araziye götürüyorlar orda kalıyorlar bazen..

yok cnm bu çevik kuvvet ilk konuştuğumuz zamanlar yeni atanmıştı.zaten o bana demişti ben çok net kullanmam bir oyun oynamak için giriyorum demişti.benim bir beklentim bişiyim yok daha kendisini bile görmedim ama çok farklı bir yaklaşımı oldu daha öncede yazdığım gibi hiç kız avcısı gibi değildi bakalım ne cvp vericek soruma bekliyorum öyle:))

pöh onunla 1 ay öncesinde konuşmutum facedendi o tabii btti :))

keşke daha önce evli olup olmadığını sorsaydın...

bence bu arkadaş evlii...

bende adını vermeyim bir siteden biriyle tanıştım...site amacını başka yönlere kaydırmış hemen üyeliği iptal ettirdim.... aynı şehirdeydik çok güzel mantıklı şeyler yazıyordu... ben açıkça söyledim ben msn vermem konuşmak niyetinde değildimde onunla...buluşmak canlı canlı tanışmak istedi..asla buluşma niyetinde değildim. fakat arkdaaş benim konuşma şeklimi çok beğendi adını soyadını hatta iş adresini verdi nasıl bir cesaretle verdiyse... asılnda iş için burda bulunuyormuş..kimsenin tanımayacağını düşünmüş garibim...

ama benim çevrem geniş...çok şükür tanıdıklarım çok...kendi memleketimden biriyle konuşamak bu şehrin insaıyla arkadaş olmak özellikle evlilik düşünmek istemiyordum.. başka şehir insnalarıyla görüşüyordum...oda başka şehirdendi ama burada yaşamaya başlamış kısa bir süre önce..

arkadaşı facabook tan aradım... aaa tanıdık biri var dedim... iş arkadaşı arkadaşım akrabası....

msn de konuştuk bende kasıtlı adımı verdim... ortak bir noktada tanıdğımız kişiler var arkadşaıma sorsam o kişi hakkında çok detaylı bilgi verebilcek bir arkadaşım ile iş arkadaşı akraba.. sonra ne mi oldu... oğlana senin iş arkdaşını tanıyorum deyince...foyası oratay çıktı ..

adam evliymiş eşiylede aralarında hiç sorunu yokmuş...,,birde bana utanmadan beni yargılamayın diyor...

2 günde Allah çok büyük herşey ortaya çıktı...

yani kısaca sanal arkadaşlıklarda hangi şehride olduğunu mesleğini veya evli olup olamdığı tam olarak öğrenmen şart...

ama bence senle sadece dost olmaya çalışması seninle sadece ark. olmasının yanında seni başka şeyler için kullanması olabilir...

Son düzenleme:
bahsettğiöm arkadaş fotoğ. verdi... kişi karakter yaptığı iş doğru hoş bir kişiye benziyordu. beğenmesem mantıklı yaklaşmasa ... kibar davranmasa asla konuşmazdım..galeye bile almazdım ama... ortak zevklerimiz alışkanlıklarımız siteye göre uygun du... bende olabilir demiştim...çok büyük hayal kırıklığı yaşadım..

aynı gün msd de knuştuk..sonra öğle yemeğine izin istedi anlatacaktı neden siteye üye olduğunu ... ama ben sizi dinlemek istemiyrou dedim ve sildim...

şimdi hayatımda çok güzel bir adam var.. çok seviyorum..çok şükür Allahımın sevgili kuluyum... en büyük belalardan beni koruyor..çok şükür ediyorum.

Yok yere tokat yemedin bence? esini aldattigin icin Allah cezani vermis olmasin???
alakası yok ben sadece o gün kpss cvplarına bakıyordum oda acıktım yemek hazırla diye tutturdu küçük bi çocuk gibi işim bitsin yaparım dedim konu bu insan bu yüzden tokat yememeli sonra ztn çektim gittim ailemin yanına eşime de anlattım herşeyi biliyor artık ve ikimizde geçmişi geçmişte bırakmaya karar verdik beni çok sevdiğini söledi bende eğer seviyorsan adam gibi daranacaksın dedim değişeceğine söz verdi şimdi tekrar deniyoruz Allah belamı verir yada vermez o beni ilgilendirir.... Başına gelmesini istemem ama gelirse görürsün gününü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…