Sanal chat aldatmamıdır

Herseyguzelolsundh

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2019
415
12
28
şu an kahroluyorum eşimle 1 buçuk yıldır evliyiz cinsel yaşamınız yok denecek kadar kötü beni sevdiğini biliyorum ama kavgalarımız bir türlü bitmedi. Dün gece ise evde Google a girdiğimde arama butonunda chaturbate gibi sitelere girdiğini gördüm araştırdım ve şu an berbat durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bana bir fikir akıl verin

QUOTE="huysuzroka12, post: 61165076, member: 960293"]
Mesajlasmış mı birileryle fln bnce bi süre daha takipte kal
[/QUOTE]
Yabancı birilerinin diyolog başlıklarını gördüm geçmişten ama sayfa açılmadı tam okuyamadım çok kötüyüm dünyam başıma yıkıldı ne yapıcam ben geçmişe baktım daha önce girmemiş hiç dün gece girmiş çok kötüyüm

Sorduğunuz da " hataydı, tek seferlikti, temas yoktu " falan diyecektir. Ya da "havadan sudan konuşmalar " diyecektir.
"O zaman ben de hata yapmak istiyorum veya aç ben de havadan sudan konuşayım " deyin.
Aldatma olup olmadığını eşinizin cevabına göre anlarsınız zaten.

Konusmaninicerigi nedir? Havadan sudan mi cinsellik iceren konusmalar mi o onemli
Cinsellik sanıyorum emin değilim eşimin beni sevdiğini biliyorum ama cinsel hayatımız benden dolayı çok kötü o yüzden cinsellik tir diyorum ama çok kötüyüm nasıl tepki vermem lazım çok kırıldım

Sorduğunuz da " hataydı, tek seferlikti, temas yoktu " falan diyecektir. Ya da "havadan sudan konuşmalar " diyecektir.
"O zaman ben de hata yapmak istiyorum veya aç ben de havadan sudan konuşayım " deyin.
Aldatma olup olmadığını eşinizin cevabına göre anlarsınız zaten.
Çok kötüyüm kavga edipte ondan kötü sözler duyupta daha çok hayal kırıklığına uğramak istemiyorum çok çaresizim....

Cinsellik sanıyorum emin değilim eşimin beni sevdiğini biliyorum ama cinsel hayatımız benden dolayı çok kötü o yüzden cinsellik tir diyorum ama çok kötüyüm nasıl tepki vermem lazım çok kırıldım
Sorun o zaman. Neden ihtiyac duymus bir anlatsin. Simdi chat siteleri degil ama online oyunlarda herkes birbiriyle konusuyor,her konusma aldatma degildir onu soylemek istedim. Ama dediginiz gibi cinsel icerik varsa evet aldatmadir.
Cinsellik neden kotu esinizle? Bir uzmana danistiniz mi? Danismadiysaniz,duzeltmeye calismadiysaniz hatalisiniz cunku

Chaturbate nedir bilmem ama isim olarak pek iç açıcı değil. Böyle şeylerin benim için bir affı olmazdı. Cinsel hayatınız kötü ise buna çözüm bulsun.
Cinsel hayatımız evet kötü benden dolayı zaten aramız 2 haftadır da bozuk çok kötüyüm nasıl sakin kalıcam nolur aklı fikir verin bana

Sorun o zaman. Neden ihtiyac duymus bir anlatsin. Simdi chat siteleri degil ama online oyunlarda herkes birbiriyle konusuyor,her konusma aldatma degildir onu soylemek istedim. Ama dediginiz gibi cinsel icerik varsa evet aldatmadir.
Cinsellik neden kotu esinizle? Bir uzmana danistiniz mi? Danismadiysaniz,duzeltmeye calismadiysaniz hatalisiniz cunku
Düzeltmeye çalıştık fakat aramızda bazı kırgınlıklar kavgalar oldu uzayan bunlarda uzaklaştırdı beni ondan. Ne yapıcam ben ne hiç iyi değilim

Ne yapmalıyım ne yapıcam boşanmak mı çözüm ben bunu hakediicek ne yaptım 😭

ben eşinizle konuşup neden bunu yaptığını öğrenmeniz taraftarıyım. davranışlarına göre niyetini anlarsınız zaten. eğer aldatmaya meyilli biri ise kendinizi onu değiştirmek için harcamayın lütfen.

Düzeltmeye çalıştık fakat aramızda bazı kırgınlıklar kavgalar oldu uzayan bunlarda uzaklaştırdı beni ondan. Ne yapıcam ben ne hiç iyi değilim
O zaman once siz kendi rahatsizliginiza odaklanin. Adamin aldatip aldatmadigina sonra karar verirsiniz. Once siz. Sonra ikiniz.

Karşılıklı biriyle duygusal ve fiziksel her aktivite bana göre aldatmaya girer
Burada karşısında biri var ve senin dışında oluyor ve pek tabi sanal aldatmadır
Şöyle birşey de var %100 sadık eş bu zamanda çok zor
Zaten insan doğası tek eşli değil
Yanı sen ne kadarını tolere edebilir kabullene bilirsin
Eğer tepkilerin gerçeği yansıtmayacaksa blöf olacaksa tepkilerini ölçülü tut

ben eşinizle konuşup neden bunu yaptığını öğrenmeniz taraftarıyım. davranışlarına göre niyetini anlarsınız zaten. eğer aldatmaya meyilli biri ise kendinizi onu değiştirmek için harcamayın lütfen.
Evliliğim böyle olmamalıydı ben mutlu olmak isityodum

Çok kötüyüm kavga edipte ondan kötü sözler duyupta daha çok hayal kırıklığına uğramak istemiyorum çok çaresizim....
O zaman başka bir arkadaşının başına gelmiş gibi anlat. Biraz değiştir. Arkadaşının çok kötü oldugunu ve kocasını affetmeyeceğini şöyle.
"Ben olsam ben de affetmezdim" de. Bayağı bir saydır. Yüzünden anlarsın zaten.

Evliliğim böyle olmamalıydı ben mutlu olmak isityodum

hayatta her zaman her şey istediğimiz veya düşündüğümüz gibi gitmiyor maalesef. öyle olsaydı asla tecrübe edinemezdik. bazen en doğrusu gerçekleri olduğu gibi kabullenip yolumuzu çizmek.

Back
X