Sanal Dünya Yalan Dünya...

Adamla muhatap olma.
Sosyal medya hesaplarını kapat, kullanacak olgunluğa geldiğinde açarsın çok hevesin varsa.
Bir daha da oturup kalkmasını, yemek yemesini görmediğin, arkadaş ortamına girmediğin, elini uzattığında tutamadığın kimseye umut bağlama.
Hatta vakit de harcama.
Okul, iş durumlarını bilmiyorum, kendi hayatının kalitesini arttırmaya bak, karşına da daha kaliteli insanlar çıkacaktır.
Çok haklısınız,çok teşekkür ederim:-)

Bu kacinci sanal faciasi ya. Herzaman ki yorumumu yapacagim. Sanaldan bulacaginiz adamdan hayir gelmez. Birde ozel harekatciymis pes. Kimbilir kac kisiyle daha yazisiyordu. Su durumda yapilacak tek sey engellemek ve artik gercek hayata donmek

Merhaba kk'nın güzel kadınları,benim için bugün aydınlanma günü oldu desem yeridir.Daha önceden açtığım konuları okuyanlar bilir,sanaldan bir özel harekatçı ile tanışmıştım.Daha önce buluşmak istediği ile ilgili bir konu açmıştım.Bugün şans eseri bana adını bile yalan söylediğini öğrendim.Ailem yok,yurtta büyüdüm demişti,o da yalanmış.Ailesinin sosyal medya hesaplarına bile ulaştım.Resmen beni salak yerine koyup kandırmış.Ben onunla konuşmayı kesmiştim,o bana tekrar yazdı ve böyle konuşmaya başladık.Bugünde şans eseri söylediklerinin yalan olduğunu öğrendim.Şimdi ona bir ders vermek istiyorum.Sizce ne yapayım?Nasıl yalanlarını yüzüne vurayım?
Direk yalancı de ve git. Uğraşma

Hiçbirşey yapma derim
Engelle unut gitsin
Bir daha kolay güvenme

Back
X