- 2 Ekim 2017
- 74
- 9
- 1
- Konu Sahibi gelelimsana
Kızlar sözlümle daha önce iki kez beraber olmuş sözlümden 7 yaş büyük bi kadın var 4 ay önce instagramdan yazdı bende jigolo arıyosan bu sözlüm degil bizden uzak dur diyip engelledim gecen günde sözlümün faceden yazdi şifresi bendeydi bende sözlüm gibi cvp verdim maksadım halâ görüşup görüsmediklerini aralarinda bi sey olup olmadigini anlamakti neler yazdı neler izinde neden yanima gelmedin dedim gelince rahat durmuyoruz ki ondan gelmedim yazdi ben cildirdim tabi ismimi verdim sonra da " sana 50 kez söyledim halâ arkamdan orospuluk mu yapıyosun dedim aklimda yoktu aklima düşürdün dur nişanlını bi arayım zilli falan dedi seni sikayet edecem dedi ben de seni edecem dedim sonra akrabalarina bu konusmalari attim sahip cikin şuna dedim onlardan biri (akrabasi falan degil genc bi erkek) kardesim ben abisinin arkadasiyim hesabi calinmis dedi bende instagrami da mi calindi yalan söylüyo dedim daha somra da farkli bi hesapla bi kac gün sonra yazismalari abisine attim simdi oda sen kimsin kardesimin hesabi calindi sikayetci oldu falan dedi şimdi sorum ş karsilikli hakarette silayetci olsa ben ya da sozlüm ceza alirmiyiz bu arada ilk hakaret eden o