• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanal hakaret

gelelimsana

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2017
74
9
1
Kızlar sözlümle daha önce iki kez beraber olmuş sözlümden 7 yaş büyük bi kadın var 4 ay önce instagramdan yazdı bende jigolo arıyosan bu sözlüm degil bizden uzak dur diyip engelledim gecen günde sözlümün faceden yazdi şifresi bendeydi bende sözlüm gibi cvp verdim maksadım halâ görüşup görüsmediklerini aralarinda bi sey olup olmadigini anlamakti neler yazdı neler izinde neden yanima gelmedin dedim gelince rahat durmuyoruz ki ondan gelmedim yazdi ben cildirdim tabi ismimi verdim sonra da " sana 50 kez söyledim halâ arkamdan orospuluk mu yapıyosun dedim aklimda yoktu aklima düşürdün dur nişanlını bi arayım zilli falan dedi seni sikayet edecem dedi ben de seni edecem dedim sonra akrabalarina bu konusmalari attim sahip cikin şuna dedim onlardan biri (akrabasi falan degil genc bi erkek) kardesim ben abisinin arkadasiyim hesabi calinmis dedi bende instagrami da mi calindi yalan söylüyo dedim daha somra da farkli bi hesapla bi kac gün sonra yazismalari abisine attim simdi oda sen kimsin kardesimin hesabi calindi sikayetci oldu falan dedi şimdi sorum ş karsilikli hakarette silayetci olsa ben ya da sozlüm ceza alirmiyiz bu arada ilk hakaret eden o

Hiçbir şey anlamadım kim kimle ne etmiş nolmuş? Sözlün gibi yazışınca "Geldiğimde rahat durmuyoruz" dediyse sözlün seni aldatıyor demektir. Ayrıca sen hakaret etmişsin baya, şikayet ederse tazminat davası açabilir sana. Ben olsam açardım. Sözlüne kızman gerekirken kadına kızıyorsun ne alaka?

Neden öyle çirkinleştinizki?
Burada asıl mesele sözlünüzün sizi aldatması değil mi?

Ben anlamadım sanırım.
işte mesele orda sozlüm ikii senedir bu kadinla görüsmuyor ama kadin hep karsimizda ben seni rezil edecem diyince de hesap calindi diyor

Hiçbir şey anlamadım kim kimle ne etmiş nolmuş? Sözlün gibi yazışınca "Geldiğimde rahat durmuyoruz" dediyse sözlün seni aldatıyor demektir. Ayrıca sen hakaret etmişsin baya, şikayet ederse tazminat davası açabilir sana. Ben olsam açardım. Sözlüne kızman gerekirken kadına kızıyorsun ne alaka?
ben anlatamadım konuyu kadınla iki senedir görusmeyen sözlüm ama kadın görüşüyolar gibi gösteriyo ben rezil edecem diyimce de bayadır görüşmüyoduk aklima soktun dur arayim diyo

Sozlun hala sana b.. Nuz takıyor ve sen orada degilsin. Canım kadının yaptıgı kufurmu, nişanlının hala onla gorusmesini asıl konu?sen kufre takılma bence nişanı at bugun bunu yapan evlenince kim bilir sana neler yasatır. Gozunu ac !

ben anlatamadım konuyu kadınla iki senedir görusmeyen sözlüm ama kadın görüşüyolar gibi gösteriyo ben rezil edecem diyimce de bayadır görüşmüyoduk aklima soktun dur arayim diyo

Sözlün gibi yazışmadın mı, kendi ağzınla yazsan okey de. Yani ya senin yazdığını anlamış ya da sözlün görüşmüyoruz diye seni yiyor.

Kadın büyük olunca ilişkiye girdiği kişiye jigolo gözü ile mi bakıyor ?
Kadın bu işi kendi kendine yapmadigina göre sevgilinizde arzu etmiş yapmış.
Olay çorba olmuş üslup çirkin..
olay şu ki erkek istemedigi vaad vermedigi halde kadın yaziyor senin nisanlin bana instagramdan baya bindirdi zilli diyor ve gulüyor siz olsaniz bu olaya ne gözle bakardiniz ???

Ne diye muhatap olursunuzki...
Sozlune guvenmiyorsan ayril gitsin, test mest bunlara gerek olan iliskiden ne hayir gelir..

Gorusmeseler iki yıl sonra kadın hala niye ugrassın. Saf olma guvendigin daglara kar yagar sonra

Kızlar sözlümle daha önce iki kez beraber olmuş sözlümden 7 yaş büyük bi kadın var 4 ay önce instagramdan yazdı bende jigolo arıyosan bu sözlüm degil bizden uzak dur diyip engelledim gecen günde sözlümün faceden yazdi şifresi bendeydi bende sözlüm gibi cvp verdim maksadım halâ görüşup görüsmediklerini aralarinda bi sey olup olmadigini anlamakti neler yazdı neler izinde neden yanima gelmedin dedim gelince rahat durmuyoruz ki ondan gelmedim yazdi ben cildirdim tabi ismimi verdim sonra da " sana 50 kez söyledim halâ arkamdan orospuluk mu yapıyosun dedim aklimda yoktu aklima düşürdün dur nişanlını bi arayım zilli falan dedi seni sikayet edecem dedi ben de seni edecem dedim sonra akrabalarina bu konusmalari attim sahip cikin şuna dedim onlardan biri (akrabasi falan degil genc bi erkek) kardesim ben abisinin arkadasiyim hesabi calinmis dedi bende instagrami da mi calindi yalan söylüyo dedim daha somra da farkli bi hesapla bi kac gün sonra yazismalari abisine attim simdi oda sen kimsin kardesimin hesabi calindi sikayetci oldu falan dedi şimdi sorum ş karsilikli hakarette silayetci olsa ben ya da sozlüm ceza alirmiyiz bu arada ilk hakaret eden o

ee sözlünle bir araya geldiklerinde rahat durmuyorlarmış:işsiz:
sen kadına ayar vereceğine ayrılsana..

muhabbetler çok çirkin. ekran görüntüsü alıp akrabaya atmak filan. hayatı biraz daha düzgün yaşamayı deneyin.
oyle mi bi gün o kadin sizinle sozlünüzun arasina girsin sonra size zilli desin sikayetci olcam diyince hesap calinmis desin sizde usluplu yasamak icin susun olay bu mudur

Hesap çalındı.
Jigola dendi.
Rahat durmuyoruz dendi..
O kötü laf dendi..
Bu ne böyle yahu seviye nerede edep nerde..
Kendinize gelin..

Back
X