- 2 Ekim 2017
- 74
- 9
- 1
- Konu Sahibi gelelimsana
yok canim gorusmuyolar cunku nisanlim askeri personel iki yildir dogudaGorusmeseler iki yıl sonra kadın hala niye ugrassın. Saf olma guvendigin daglara kar yagar sonra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canim gorusmuyolar cunku nisanlim askeri personel iki yildir dogudaGorusmeseler iki yıl sonra kadın hala niye ugrassın. Saf olma guvendigin daglara kar yagar sonra
sizin kendinizde oldugunuz profil fotonuzdan belli tahrik edenler sucsuz mu yaniHesap çalındı.
Jigola dendi.
Rahat durmuyoruz dendi..
O kötü laf dendi..
Bu ne böyle yahu seviye nerede edep nerde..
Kendinize gelin..
oyle mi bi gün o kadin sizinle sozlünüzun arasina girsin sonra size zilli desin sikayetci olcam diyince hesap calinmis desin sizde usluplu yasamak icin susun olay bu mudur
sizin kendinizde oldugunuz profil fotonuzdan belli tahrik edenler sucsuz mu yani
canım suclu olsa asla yaninda durmam ama bu kadinin bütün hesaplarimi calindi bana zilli diyen o aylar önce instagram hesabindan yazinca sikayetci olmuyor faceden yazinca ben yakalayinca sikayetci oluyor gururlu hakli insan ilk seferde gider sikayetci olurduYasak meyvenin tadı güzel olur diyorlar...Sanırım gençlikte bir hata yapmış ve o hata dönmüş dolanmış gelmiş sizi tekrar bulmuş.Arkadaşınla konuş ve ne kadar süredir görüştüğünü öğren şayet uzun süredir görüşme olmadıysa kadından bir şekilde kurtul eğer görüşmeye devam ederse adamdan kurtul yolun başındayken.Herkes kurtul boşan demeyi adet edinmiş kolay birşey değildir öyle ani ayrılıklar.
o an insanın gözü dönüyor işte annesi yasinda bi kadin zamaninda ne yasanmissa yasanmis erkek acmiyor konusunu da kadin ne diye daha ara bozuyor ben bu iliskiye kac ayimi ne emeklerimi verdim onun lafiyla hakkaride iki yoldir kalan adamimi terkedeyimusluplu yaşamak için susmak tabi k. herkesin terbiyesi kendinedir. karşınızdaki seviyesizce konuşuyosa siz de o seviyeye düşmek zorunda değilsiniz. böyle bi savunma şekli yok ki.
o an insanın gözü dönüyor işte annesi yasinda bi kadin zamaninda ne yasanmissa yasanmis erkek acmiyor konusunu da kadin ne diye daha ara bozuyor ben bu iliskiye kac ayimi ne emeklerimi verdim onun lafiyla hakkaride iki yoldir kalan adamimi terkedeyim
ben haddimi bilirim ancak surda dertlesmek icin fikir almak icin girdigim sayfa da beni aşagiliyosun ben sana tek kelime etmedim beni tanimiyosun hayatimi bilmiyosun neden beni sucluyosun empati yapmiyosunHaddini bil ufaklık..
Kib....
iyi de bir degil iki degil bu kadin bu kadar pesinden kosunca insan ister istemez şüpheleniyoiyi de siz sevgilinize güvenmeyip kadın ağzının aramışsınız. ne duymayı umuyodunuz ki? her türlü rezillik valla.
ben haddimi bilirim ancak surda dertlesmek icin fikir almak icin girdigim sayfa da beni aşagiliyosun ben sana tek kelime etmedim beni tanimiyosun hayatimi bilmiyosun neden beni sucluyosun empati yapmiyosun
yok engelledim haklısın sayfada da görüldüğü gibi suçsuzum hakarete ugruyorum sürekli karsimiza cikanin yaptigi taciz ve hakaret olmuyor ancak benim sinirlenip ailesine sikayet etmem taciz oluyor saplantili bi kadini ailesine sikayet etmek neden asagilik bi hareket olsun ki o kadin bana ya da sözlüme zarar verse daha mi iyi olacakBu erkeklerin kulaklarını çekmekte fayda etmiyor...Ne işi varsa kendinden büyük kadınla anlamadım...Şu internet ve modern kültür insanın beyin devrelerini yakmak için her imkana sahip.Kadından şikayetçi olmadan önce üslubunu korumalısın çünkü yeni kanunlar seni mağdur edebilir haksızken haklı konuma geçer durduk yerde başına iş açarsın haklısın iş gücü erkek kafeslemek olan tipler var aramızda ama kanunlar öyle demiyor.Bu konuda bir hukukçudan yardım almalısınız eğer tacizler devam ediyorsa.
çirkin laf?Ben haddimi bilirim..
Aşağılamak mı sen öyle düşünüyorsun oysaki mesaj uyarı gibiydi.
Sanki o çirkin lafı sen söyledin..
iyi de bir degil iki degil bu kadin bu kadar pesinden kosunca insan ister istemez şüpheleniyo