• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanal hakaret

Var böyle karaktersiz tipler ama muhattap olmamak en iyisi.tek yapacaginiz heryerden engellemekti.
Sözlünüzün haberi varmi olanlardan?

sen ne karışıyosun, sevgilin istese pekala engel olur.
zaten zar zor numarasini buldi nisanlimin günahi yok ben seninle görüşmuyorum neden o kizi aglatiyosun sen beni ayırdın Allahtan bul dedi cevap olarakta iyi oldu burdan yazidigin seni de karakola veriyorum karakoldayim yazmis e buna ne demeli simdi ooooff

iyi de bir degil iki degil bu kadin bu kadar pesinden kosunca insan ister istemez şüpheleniyo
Sözlünüz çocuk değil. Ağzı var dili var arama sorma diyebilir. Şu erkeklere kadınlar tarafından zorbalığa maruz kalabilen savunmasız canlılar gibi davranmayın yahu !

Sözlünüz çocuk değil. Ağzı var dili var arama sorma diyebilir. Şu erkeklere kadınlar tarafında zorbalığa maruz kalabilen savunmasız canlılar gibi davranmayın yahu !
ama yasalarda erkegin a bile yazmasi suc bundan da muzdaribiz bildiginiz gibi kadin isterse suc olmaz ama kadin sikayetci olursa suc olur

Bence sozlusu o kadinla cinsel ihtiyaclarini gidermistir. Diger manada (sevgi vs) bisi yoktur.

ha ben sana hakaret ettigimi ima ettin sandim ya ama ben oldugumu bilmeden nisanlima yaziyo sandi ve " instagramdan iki ay önce iyi giydirdi bana zilli " yazinca cildirdim napiyim bi de aynen böyle gülerek yazdi bu lafi duyup hala nisanlima sulaniyo sen olsan ne yapardin

ha ben sana hakaret ettigimi ima ettin sandim ya ama ben oldugumu bilmeden nisanlima yaziyo sandi ve " instagramdan iki ay önce iyi giydirdi bana zilli " yazinca cildirdim napiyim bi de aynen böyle gülerek yazdi bu lafi duyup hala nisanlima sulaniyo sen olsan ne yapardin

Profil resmime laf attın yanlış yaptın.
Terbiye ve edebi ben çok iyi bilirim..
Ne olursa olsun böyle çirkin cümleler kurulmaz.

Hala gorusup görüşmedik Kerim'i anlamak için yazdim diyorsn ve güvenim var diyorsun çok saçma
benim nisanlimdan yana sorunum yok ama aklima hep o kadin soktu bunlari sonra nisanlimin ailesi aradi ispatladilar alakasi olmadigini yani su an nisanlima guvenim tam zaten kadinda sonradan bocaladi bayadir görüsmüyoduk dur onu bi arayim dedi ben sok oldum hani görüşüyodunuz dedim sustu kaldi durduk yere gunahini aldim o gün benimkinin
Profil resmime laf attın yanlış yaptın.
Terbiye ve edebi ben çok iyi bilirim..
Ne olursa olsun böyle çirkin cümleler kurulmaz.
e sende bana direk suclu sensin dedin

İyi yapmışsın, şikayetten birşey çıkacağını düşünmüyorum. Nişanlına tembihle sakın küfür, hakaret yazmasın şu noktadan sonra. Savcıya ifadeye çağrılırsan yani gerçekten şikayet etmişse sen de şikayetçi ol.

benim nisanlimdan yana sorunum yok ama aklima hep o kadin soktu bunlari sonra nisanlimin ailesi aradi ispatladilar alakasi olmadigini yani su an nisanlima guvenim tam zaten kadinda sonradan bocaladi bayadir görüsmüyoduk dur onu bi arayim dedi ben sok oldum hani görüşüyodunuz dedim sustu kaldi durduk yere gunahini aldim o gün benimkinin

Bence iyi düşün içinde atamadiklarin var ve o kadinla konusmana nişanlın nasıl kizmadi hayret yani elin.... Siyla konusucam eşim beni kovalar resmen hayırdır diye

bu arada olayın detayini ekleyim instagramdan ben ona hakaret ettigimde sikayetci olmadi aradan 4 ay gecti onun yazismalarinin hakaretlerinin ssleri delil olarak benim elime gecince sikayetci olcam dedi yani bi kuyruk tutusması var BEN ŞUNU SORUYORUM SİZLERE HESABI CALINDI İSE ETTIGIM YA DA ONUN ETTIGI HAKARETLERDEN O DA BENDE SORUMLU OLUR MUYUZ ?

Hesap çalındı.
Jigola dendi.
Rahat durmuyoruz dendi..
O kötü laf dendi..
Bu ne böyle yahu seviye nerede edep nerde..
Kendinize gelin..

sizin kendinizde oldugunuz profil fotonuzdan belli tahrik edenler sucsuz mu yani

Haddini bil ufaklık..
Kib....

Ben haddimi bilirim..
Aşağılamak mı sen öyle düşünüyorsun oysaki mesaj uyarı gibiydi.
Sanki o çirkin lafı ben söyledim..

Nerde demişim suçlu diye..
Kendinize gelin dedim ...

Ben anlamıyorum bunlar nasıl oluyor ya? Siz bir kadınla kavga ediyorsunuz, sonra ailesine şikayet ediyorsunuz, nişanlınızın sizi aldatıp aldatmadığını ailesi size kanıtlıyor... neden yuva kuracak 2 kişi aranızda bunları halletmiyorsunuz? Adam doğuda diyorsun, öyle bir şey yol. Ee o zaman bas engeli, kadın ne hali varsa görsün. Hem bu başkası adına yazmalar, katekulliler nedir yahu? Hiç olgun değil. Ben böyle şeyler yapsam, adam beni bırakmadan ben onu bırakırım nasıl bir psikolojiye soktun beni, ne biçim bir şey oldum ben diye. Evlendikten sonra bunları gülerek mi hatırlayacaksınız yoksa ikiniz de bunlardan utanacak ama unutamayacak mısınız? Alın size evliliğinizde problem. Adam demeyecek mi, yaşlı başlı ailem sana benim seni aldatmadığımı kanıtlamaya çalıştılar, o aile size ne gözle bakacak? Benim de erkek kardeşim var, ben gidip sevgilisine kardeşimin aldatmadığını kanıtlayacağım, hadi ordan yavrum, kardeşime güvenmiyorsan başka kapıya derim.

Back
X