Canım bizde erkek arkadaşımla nette tanıştık. 2 yıl olacak bir kaç ay sonra.
Onun hattı faturalıydı sürekli arıyor mesaj atıyordu. Ona külfet olduğu için ben 1 ay sonra onun hattından aldım.
Sonra benim ailem de herkes öbür hattan olduğu için o hatta beraber geçtik.
Ama biz aynı şehirlerde bulunuyoruz.
Sadece internetten konuşarak bu ilişkiyi yürütemezsin.
Ben güvenemezdim telefon işine çözüm bulmadan olmaz bence.
canım benim kardeşimde eşini netten buldu ama zamanla bazı ufak pürüzler çıkıyor tabii
iyi tanımak lazım bence kendini kaptırmadan önce biraz tanımaya çalış
eğer oda seni gerçekten önemsiyorsa mutlaka hat konusuna bir çözüm bulacaktır
netten tanıştık derken nerden tanıştınız facebook'tan mı oyun sitelerinden mi yoksa sözlük vb platformlardan mı? ilk iki seçenekten biriyse cevabın umarım başına bir şey gelmez, baykuş cemillik yapmak istemem ama taciz, tecavüz, şantaj, organ hırsızlığı da dahil olmak üzere bir çok şey olabilir bu işin sonunda. kaç yaşındasın bilmiyorum da yazdığın cevaplardan anladığım daha küçüksün ve oldukça iyi niyetlisin maalesef. hat alamıyor, parası yok, kontörü yok, telefonu yok o zaman sevgilisi de olmasın bırak.
nasıl böyle güvenebiliyorsunuz tanımadığınız adamlara şaşıyorum sonra müge anlı'da almayın da soluğu.
çok çok dikkatli olmak lazım ve kendinle ilgili önemli olduğunu düşündüğün birşeyi paylaşmamak gerektiğini düşünüyorum çünküüüüüüüüüüüüü çok fena insanların olduğu bir dönemde yaşıyoruz. güvenmeyelim hemen öyle yüzümüze her gülene. sonradan ah vah demek yerine tedbirli olmak lazım veeeeeee kendi çevren kendi memleketin dışında biriyle zorluklarla görüşmeye çalışmak gereksiz uğraş bence onu tanıman daha güçleşiyor. yakın iyidir herzaman her konudagüvenme, inanma ve arkanı dön kaç bence neler duyuyoruz çünkü. diğer arkadaşlar yazmışlar zaten şunu yapıyorlar bunu yapıyorlar diye tekrar etmeyim şimdi bende BUNLAR BENİM ŞAHSİ FİKRİM TABİ :92: Rabbim hepimiz için herzaman hayırlısını versin inşallah
hiç görüşmeden başlanılan şeye ilişki değil 'çelişki' denir.
kaç yaşındasınız merak ettim.
başka bir şehirde olsanız bile çok isterseniz görüşebilirsiniz.
Bizde esimle netten tanistik.
Ustelik o yurtdisinda, suanda yasadigimiz ulkedeydi.
Tanistiktan 1ay sonra hemen uctu yanima geldi, hemde evine bile ugramadim.
Bir kac gun beraber gecirdik, gorduk birbirimizi, goruslerimiz, fikirlerimiz vs vs, uyustuk.
6 ay sonra ikinciye geldi, bu sefer annemle de tanistirdim.
Onunda onayindan sonra her sey daha iyi yolunda gitti.
Karsindaki insan samimiyse, sana gercekten deger veriyorsa, durustse ve ozellikle
seni farkli amaclar icin istemiyorsa, nerede tanisildigininda cokta bir onemi yok.
Biz 3yilimizi tamamlayacagiz ins, 7aylikta evliyiz.
Ben bu adamin pesinden, 4400 km uzaklara bile gozum kapali geldim:))
Senin durumuna gelince, hat almak bile zor geliyorsa, aramaktan cekiniyorsa, bunlarin kulfet olacagini dusunuyorsa,
Orada bir dur derim.
Bunlar olmasi gereken seyler zaten.
Bence sen ondan tamda emin olmadan cokta baglanma derim.
Iliskide bunlari da yapamayacaksa, daha sonraki fedakarliklari nasil bekleyeceksin bu adamdan.
İletişim ve hat konusunu bırak bence o düşünsün.
öncelikle ben netten görüşmelere karşıyım çünkü karşındakinin ne olduğunu nasıl biri olduğunu anlamak mümkün değil sonradan pişman olma ama ben ne olursa olsun görüşücem böylede tanırım dersen her yöne mesaj hakkı yapılabiliyo onlardan yaparsanız mesajlaşabilirsiniz diye düşünüyorum
Yeni hat neden pahalıya gelsin ki,ayda 20 lira verse hem ucuza konuşur hem de mesaj hakkı alır,onu da pahalı buluyorsa artık cimrinin teki demek ki,ya da seninle görüşmek istemiyor o saate kadar..
evli barklı olmadığından eminmisin o insanın
Başka şehirde ve sanal..Hımm bilemedim..Hayırlı olur inşallah.
Numara degişmeden de hat geçişi yapılabiliyor,uygun paketler var dakika ve sms olarak,onlardan kullanabilirsiniz elbette.
Bir ilişki ya vardır ya yoktur.
Sanalı olmaz :)
dikkatli olmanı öneririrm. ben de sevgilimle nette tanıştım. çıkma teklif etti ama yüzyüze görüşmeden ne çıkması dedim. sanal ilişki olur o zaman. bana saçma geldi kabul etmeddim. 1 ay sonra buluştuk görüştük, faturalı hatta geçtik. 2 yıl olcak hala görüşüyoruz. ama sevgilimi tanıyanlar vardı önceden yani referans oldular. yoksa güvenemezdim sanırım. başına iş alanı çok gördüm. inş ii olur seninki..
seni üzmek şüpheye sokmak ıstemem ama dikkatli olmakta fayda var bu zamanda artık aile içinde bile tanıyamadıgımız kısıler oldugunu goruyoruz uzulmemek ıcın cok guvenme sen bırak bakalım bı akısına o senınle daha cok gorusmek ıstesın sen bıraz gerı dur bence....
Kızlar şuan kavga ettik onla nedenide hiçbi kızla ciddi düşünmemiş ve benlede ciddi düşünmüyomuş sadece ben iyi birisi olduğum için çıktığını söyledi. Bende ciddi olmuyosan nie benle çıkıyosun dedim maksat sevgili olması dedi bende yol verdim
Aman diyim canim.Yol ver gitsin.Zaten gorusmek isteyen adam kus olur ucar.ki bu adam konusmaktan bile aciz..
Kesinlikle guvenilir bir tip imaji vermedi zaten banada.Daha yasin kucuk,kimler kimler cikar karsina.Sanalla falan ugrasma,devir cok kotu.Allah bahtini acik etsin.
Kızlar şuan kavga ettik onla nedenide hiçbi kızla ciddi düşünmemiş ve benlede ciddi düşünmüyomuş sadece ben iyi birisi olduğum için çıktığını söyledi. Bende ciddi olmuyosan nie benle çıkıyosun dedim maksat sevgili olması dedi bende yol verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?