Sanal ilişki...

öncelikle ben netten görüşmelere karşıyım çünkü karşındakinin ne olduğunu nasıl biri olduğunu anlamak mümkün değil sonradan pişman olma ama ben ne olursa olsun görüşücem böylede tanırım dersen her yöne mesaj hakkı yapılabiliyo onlardan yaparsanız mesajlaşabilirsiniz diye düşünüyorum

Yeni hat neden pahalıya gelsin ki,ayda 20 lira verse hem ucuza konuşur hem de mesaj hakkı alır,onu da pahalı buluyorsa artık cimrinin teki demek ki,ya da seninle görüşmek istemiyor o saate kadar..

evli barklı olmadığından eminmisin o insanın

Başka şehirde ve sanal..Hımm bilemedim..Hayırlı olur inşallah.
Numara degişmeden de hat geçişi yapılabiliyor,uygun paketler var dakika ve sms olarak,onlardan kullanabilirsiniz elbette.

dikkatli olmanı öneririrm. ben de sevgilimle nette tanıştım. çıkma teklif etti ama yüzyüze görüşmeden ne çıkması dedim. sanal ilişki olur o zaman. bana saçma geldi kabul etmeddim. 1 ay sonra buluştuk görüştük, faturalı hatta geçtik. 2 yıl olcak hala görüşüyoruz. ama sevgilimi tanıyanlar vardı önceden yani referans oldular. yoksa güvenemezdim sanırım. başına iş alanı çok gördüm. inş ii olur seninki..

seni üzmek şüpheye sokmak ıstemem ama dikkatli olmakta fayda var bu zamanda artık aile içinde bile tanıyamadıgımız kısıler oldugunu goruyoruz uzulmemek ıcın cok guvenme sen bırak bakalım bı akısına o senınle daha cok gorusmek ıstesın sen bıraz gerı dur bence....

evet canım çok doğru söylüyosun bende o yüzden güvenemiyorum zaten habersiz kaldığım için ve akşama kadar konuşamıyoruz

öyle yapmaya çalışıyorum hemen güvenmek istemiyorum hat konusunda her yöne sms yapıcam ayın sonunda dedi ama bilmiyorum bakıcaz artık..

facebooktan tanıştık canım bi sayfada yorum yaparken ikimizde aynı ünlünün fanıydık ordan..evet çok iyi niyetli biriyimdir herkese çabuk güvenirim yaşım 18 canım... her yöne sms yapıcam diyo ama o da benim zorumla yani yoksa onuda yapmıcak nette konşuyoruz o yeter diyo

evet insanların çoğu çok kötü malesef canım. evet uzak olduğu için aslında bende biraz soğuk bakıyorum canım inş hayırlısı olur bakalım..

hiç görüşmeden başlanılan şeye ilişki değil 'çelişki' denir.
kaç yaşındasınız merak ettim.
başka bir şehirde olsanız bile çok isterseniz görüşebilirsiniz.

18 yaşındayım buraya gelmeyi düşünüyo aslında görüşmek içinde işi yüzünden pek müsait olamıyo

Ay bunları duymak çok güzel gerçekten : )) adınıza çok sevindim canım.. Emin olamıyorum canım daha yeni çıkmaya başladık zaten zamanla tanıycam inş o zaman karar vericem napıcağıma..evet canım ya biraz umursamaz biri o yüzden napıcağımı bilmiyorum :26:

İletişim ve hat konusunu bırak bence o düşünsün.

O pek düşünmüyo ben zorlamasam her yöne sms bile yapmıycak..işteyim çalışıyorum mesaj atamam diye..

evet canım o da inş her yöne yapıcak ay sonunda .. Buluştuktan sonra karar vericem daha iyi tanıma fırsatım olurr

Yeni hat neden pahalıya gelsin ki,ayda 20 lira verse hem ucuza konuşur hem de mesaj hakkı alır,onu da pahalı buluyorsa artık cimrinin teki demek ki,ya da seninle görüşmek istemiyor o saate kadar..

canım eski hattıda var şimdi yeni hatta alıcak ya ikisine birden kontür alması gerekicek ve sms hakkı yapıcak o yüzden masraflı olur diye düşündüğü için 2.ci hatta sıcak bakmıyo. Nette görüşürüz akşamları o yeter diyo

evli barklı olmadığından eminmisin o insanın

Eminim canım yaşı 19 zaten

Başka şehirde ve sanal..Hımm bilemedim..Hayırlı olur inşallah.
Numara degişmeden de hat geçişi yapılabiliyor,uygun paketler var dakika ve sms olarak,onlardan kullanabilirsiniz elbette.

inş canım hayırlısı olur..her yöne sms yapıcak inş..

Bir ilişki ya vardır ya yoktur.

Sanalı olmaz :)

doğru söylüyosun cnm :) sonuçta karşıdakide insan

inş canım yaa.. daha öncede biriyle netten çıkmıştım iyi anlaşmıştık fakat sonra yollarımız ayrıldı inş bundada iyi anlaşırızda devamı gelir..

öyle yapıcam canım zaten yavaş yavaş insanlar kendi kişiliğini belli ediyo bana göre...öyle yapmak istiyorum ama aklım kalıyo :18:

Kızlar şuan kavga ettik onla nedenide hiçbi kızla ciddi düşünmemiş ve benlede ciddi düşünmüyomuş sadece ben iyi birisi olduğum için çıktığını söyledi. Bende ciddi olmuyosan nie benle çıkıyosun dedim maksat sevgili olması dedi bende yol verdim

sadece ıyı bırı olduğun ıçın senınle çıkıyorsa, ıyı yapmışsın

ben senın yerınde olsam "senın bu kadar öküz olduğunu bılseydım senınle hıç konuşmazdım" derdım ...

ne herıfler var yahu, ıyı yapmışsın boşver değmez

adama bak! salla gitsin yaa Allah'ım ne biçim insanlar var.. senin yerinde olsam onu silerdim, daha da görüşmezdim. gitsin kendine eğlencek kız bulsun

Sanalda ilişkiye nasıl cesaret edebiliyosunuz anlamıyorum..
Karşınızdaki kişiden hiçbir zaman emin olamazsınız..

Nerden bileceksin diyeceksin.. Etrafımda bu hatayı sürekli tekrar eden bi büyüğüm var.. Ve başladığı hiçbir ilişki telefonda görüşmekten öteye gidemedi..
İnsanlar yüzyüze gelecek özgüveni bulamadıklarından sanalda ilişki yaşıyorlar.. Sonu ise hüsran ve büyük bi vakit kaybı..

Bence bi ilişkiye başlıyosanız önce karşılıklı görüşün..

Aman diyim canim.Yol ver gitsin.Zaten gorusmek isteyen adam kus olur ucar.ki bu adam konusmaktan bile aciz..
Kesinlikle guvenilir bir tip imaji vermedi zaten banada.Daha yasin kucuk,kimler kimler cikar karsina.Sanalla falan ugrasma,devir cok kotu.Allah bahtini acik etsin.

Son düzenleme:

Benim kocacim gb, 4400 km den ucar gelir:)))

Cnm hakkinda hayirlisi, hem daha yasinda kucukmus.
Daha neler neler cikar karsina.

Hayırlısı olsun hat işini çözüme kavuşturun
Gönlünüzce olsun herşey.

canım hiç üzülme bunu şimdi bilmen çok iyi oldu bence ilerleyen zamanlarda öğrenmiş olsaydın daha çok üzülürdün iyi yapmışsın yol vermişsin elini sallasan ellisi hiç takma kafana inşallah seni hakeden mutlu olabileceğin biri çıkar karşına

Sanal ilişkiler yanlış geliyor bana.Bence sevgili dediğin elle tutulur gözle görülür olucak.Nerede ne yapıyor biliceksin.Sanaldan adam sana olduğunu değil olmak istediklerini anlatır sen de inanırsın yazık olur.Hem o sevgilinin elinden tutamıyacaksan,gözlerine bakamıyacaksan,kokusunu içine çekemeyeceksen ona sevgili denir mi hiç???Bazen diyorum teknoloji bu kadar gelişmeseydi keşke.Aşklar ne hallere geldi

Sanalda tanisip kisa bi sure sonra gercekte gorustukten sonra baslayan iliskileri anlarim da, direk sanaldan iliskiye baslamak.. ne bileyim.. iyi sanslar. cok dikkatli olun

konuşmak için ortamı erkek yaratmalı..

biz de sanalda tanıştık hatlarımız da farklıydı..ama bir yılı geçti, tanıştığımızdan beri benim onu aramam bir elin parmaklarını geçmez..ne yardan ne serden misali bu ilişkide yürümez üzgünümm:26: zaten belirtmiş sanırım.. ayrıca sanal ortam,tanışmak için bir ortam olabilir ..fakat ilkişkiye götürmek zaman,özveri,çaba,sabır ve karşılıklı fedakarlık gerektirir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…