2. Bir hat alıverin canım tek sorununuz buysa,
2. Bir hat alıverin canım tek sorununuz buysa,
O zamanda 2.telefon yok değil mi ?
numara değişmeden hat değişiyor artık hangi hatta gececeksen bayisine gidip talep ediyor,hallediyorsun.üzülme
hatlarınız farklı dıye mı konusamıyorsunuz yoksa aramıyor mu?
9 a kadar calıstıgına gore ne iş yapıyor kı ınternetten tanısmıssınız guwenılır olduguna emın mısınız
sorununuz ne canim? sanal olmasi mi? uzak olmasi mi? gorusememeniz mi? sanalliktan cikmis, uzak olmasinida hafta sonu birbirinizin oldugu sehirlere giderek halledersiniz, telefon hattinizi degistirin , olmadi msnden konusmaya devam edin.. sorununuz yokmus aslinda degil mi?
tatlim internete tanistigin biri ne kadar guvenilir olurki ? siz bu sorunu cozseniz bile baska sorunlar cikabilir? yeme , icme, gelenek, gorenek.kultur, orf , adet vs bunlar evlilikde cok sorunlar cikariyo..bunlar cikmasa bile guvenilirlik az..beni neteen buldu baskasinida bulur diye hepp suphe edebilirsin .. ailesi hosgorusuz insanlarsa bu durumda cok zorlanirsin ve buu insan sandigin kadar iyide olmayabilir..canim dikkatli ol her soylenilene inanma ..inan bana melek yuzlu seytanlar etrafimizi kol acan ediyolar..
Nette ne kadar görüşüyorsunuz? Ben bu tür sanal ilişkilere genelde korkarak bakarım. Çünkü karşındakinin evli olma olasılığı yüksek çıkabilir? Sonuçta arkadaşların dediği gibi numara değiştirmeden hattını taşıyabilir.
24 saat konuşmak zorunda değilsiniz ki. akşamdan akşama nette konuşun işte . yeter de artar bile.
2. hat olabılır mantıklı bı çözüm bence de
görmedığınız bırını nasıl sevıyorsunuz yanı aşk ılışkısı mı bu :44:
Senın ıcın bır hat bıe almak ıstemıyorsa dıycek sozum yok hatlar ne kadarkı telefon yok derse ıkıncı el telefon satan yerler var ıstese bunları cozebılır haaa sana dersekı hattını degıstır ben olsam degıstırmem kusura bakmasında bana verıcegı akılı kendı ıcın kullansın sahsı fıkrım :)
tam sorununuz ne ben de anlamadım .sanal ılıskı mı mesafe mı senı aramaması mı ? sorun tam nedır ?
bıraz daha ayrıntı ve ıcerık gırseydınız sızı daha ıyı anlardık .
sanal ılıskıler pek guvenılır olmaz,hem de farklı sehırlerdesınız .
hem sanal ılıskı hem mesafe var aranız da .bu cocugu sen nasıl tanıyacaksın guvenılır
olup olmadıgını nereden anlayacaksın .ılıskınız kac aylık/yıllık ?
eger henuz yenı basladı ısenız ,hemen ayrılın derım .daha ılıskının basların da
pıntılık yapıp aramamazlık yapıyor ıse hıc gereksız yere rıske gırme.
ılıskınız sanal ortam da baslamıs sanal alem de msn de kalmıs hala da oyle devam edıyor .
bu ılıskıden pek hayır gelmez gıbı,hem ayrı sehırler hem sanal ortam da tanısma
hem de tel muhabbetı bıle yok ,bostan yere basını agrıtma derim .rısk almaya degecek
bır ılıskı gıbı durmuyor .
seven insan bir hat alabilir degisitrebilir kaci kac kurus senin icin yapabilir,
ben yurtdisindaym benimkinin faturaliydi birde kontörlü,gitti annesine verdi fatiuraliy smdi
3 hattida var hepsi birseyler cikardi zamaninda yurt disi konusmasinda, bende her sene aliyordum gidince ama
nerdeyse 4 yildir ayni hat o gerekli zamanlarda para yüklüyor..kapanmiyor yani sanaldan cok güven olmaz sen asik olurken
günden güne onun hayati baska olabilir..
ama tam terside olabilir bence risk alma gerci bunu sormamissin ama birseyleri belli ediyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?