- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 48
- 32
- Konu Sahibi ThinkinPinky
-
Peki ilk basta fotoğraflarınızı gördünüz müKismetinin nereden çıkacağını bilemezsin yüzyüze tanıştığın bir insana hemen guvenebilir misin onu da yapamazsın her türlü ihtimal ikisinde de var belli olmaz.
ilk zamanlar hep senin gibi düşündüm ama kısmet boyleymis 1 seneden daha fazla zamandır evliyiz. Sanal olmaz diye birşey yok hep sanal olarak kalacak değil ya
Zaten tamam devam edelim dersem sanalda kalmaz o yuzyuze gorusurum kesinlikle karşıyım ben de uzaktan uzağa ilişkilereBirincisi yalanla başlamış ikincisi ise insanlar yanındaki adamlara güvenemiyor yıllar geçse bile tanıyamıyorken sanaldan nasıl olacak?
Bazı arkadaslar söylediğime karşı cıkıyor ama gercek bu yani...
Zaten tamam devam edelim dersem sanalda kalmaz o yuzyuze gorusurum kesinlikle karşıyım ben de uzaktan uzağa ilişkilere
Cok uzak sehirlerse degiliz zaten 3 saatlik yol.. gidip gelmek sorun olmaz ama işte kafam karışıkYani sende farkındasın. İlişkiye başlasanız bile uzaktan ilişki ne kadar zor, devam edebilecek misin? bdv de uzaktan ilişkide çıkan sorunlarla ilgili o kadar çok konu varki...
Şahsen benim mantığıma uyan bir durum var değil.. .
Peki ilk basta fotoğraflarınızı gördünüz mü
Anladım nasıl oldu peki.. yani simdi ben görmedim onu ve sevgili gibi konustuk sevgili gibiyiz dedim ya gördükten sonra begenmezsem falan ne biliyim o zaman umut verip görüsmeyi kesmek daha kotu olmaz mıHayır görmedim hatta adını bile farklı biliyordum
Anladım nasıl oldu peki.. yani simdi ben görmedim onu ve sevgili gibi konustuk sevgili gibiyiz dedim ya gördükten sonra begenmezsem falan ne biliyim o zaman umut verip görüsmeyi kesmek daha kotu olmaz mı
Arkadaşlarınız reelden bulunca çok mu güvenilir oluyormuşbence bu konuda onları takmayın ve kalbinizin sesini dinleyin. Benimde sanaldan tanıştığım biriyle bir buçuk yıllık ilişkim var mutluyuz hiç bir yanlışını görmedim bu zamana kadar, ama biz facebooktan tanışmıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?