Sanal Marketlerden Alışveriş yapan var mı?

buse94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
395
39
38
31
Şu market alışveriş kuyruğunda çektiğim çileden ömrüm çürüdü. Yılbaşı mılbaşı ayağına aralıkta daha beter olur. Candy crushta 2 level atladım, hey maşallah.

Aaa bende kuyrukta hep candy crush oynuyorum. :) Bakkala sepet sallıyorduk küçükken de şimdi illa uğraşıcan.

Ya ben tüm marketler diye bir siteden alıyorum. Kapıda ödemesi filan var baya kullanışlı geldi bana.

yeni yıl gelmiş miş. git de marketten alışveriş yap. hoş hiçbi yerden yapamıyorsun ki. ne varsa bu yeni yılda

Kızlar modabaskent.com sitesinden alışveriş yapan var mı ? Birkaç şey almayı planlıyorum fakat sizlerin de fikirlerini almak istedim..

valla dün ...sitesinden bir ürün beyendim almaktan çekindim fakat daha sonra ggde gördüm ürünlerini aynıfirma dükkan açmış aldım bugun geldi sıkıntısız :)

buda sitesi

Son düzenleyen: Moderatör:
markete gitmiyorum ben artık. internetten tüm marketler diye bir site buldum. tavsiye edebilirm. ayrıca yılbaşı candır yahu :)

arkadaşlar ben evde yaptıgım herşeyi satabıldigim bir site buldum sıze tavsiyemdir bir göz atın deri sıkıntıdan evde boşluktan yaptıgınız herşeyi satabılıyosunuz buraya bi göz atın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bikaç defa alışveriş yaptım. pratik oluyor çabuk geliyor çok memnun kaldım bi de kapıda ödeyebiliosun

Kesinlikle tavsiye ediyorum kullandigim birden fazla site var hepsinden memnunum. Cok zaman kazandiriyo ayni zamanda kasa kuyrugunda sinirleriniz yipranmiyo ve en buyuk sıkınti tasimaktan kurtuluyorsunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…