Sanal s...ks

faceden akrabalarima flaanda ulasir dimi

Facesiz duramıyorsan sapıklarına da katlanacaksın o zaman.

Evli erkeğin uçkuru niye bu kızın derdi olsun ki?
Herkes kendinden sorumludur.
Kocanız reşit değilse bilemem tabii..

facesiz duramıyorum demiş arkadaşımız ama sanırım hayatında biri var belki .Kapatmaktan çekineceği kişiler olabilir . Herneyse zor bir olay .Ben neler nelerini gördüm .

Bu konular buraya niye açılıyor hanımefendi düşüncelerimizi paylaşmazsak ne faydası var ki körü körüne sadece bulduğumuz çareyi söyleyelim öyle mi siz öyle mi yapıyorsunuz kendi düşüncelerinizden hiç bahsetmiyor musunuz,o sizin bileceğiniz iş
aklın fikre kimin ihtiyacı olduğu gayet açık selametle

çok kötü. niyeti bozduysa face teki resimlerini kullanabilir. Bu yasal suç dahi olsa bunu bilmeyecek kadar cahil olabilir. Numaranı değiştirmekten başka ivedi çözüm yok şu an.

faceden akrabalarima flaanda ulasir dimi

Neden yaptiniz diye sormayacagim ama yapmis oldugunuz sey cok çirkin. Çünkü kim bilir kac evli adamla yaptınız bu sanal seksi? Size de yazik olmuş. Insan hayati boyunca aldigi en cirkin darbedir bu. Kara bir leke. Inşallah tövbe etmissinizdir. Ama geçmiş maalesef insanin pesini birakmiyor. Yasiniz kac? Ve neden kendi adinizla yapma geregi duydunuz?

Lütfen kırılma, senden beklediği tam olarak nedir acaba? Kontor, para vs karşılığı mı yapıyordunuz?

ne kadar cesursunuz diyebiliyorum sadece

tamam yerden yere vurun devam edin . toplumumuzun böyle yaratıcı fikirlere ihtiyacı var .Devam .. Herkes aman ben çok namusluyumu ispatlama derdinde nedense :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…