Evli erkeğin uçkuru niye bu kızın derdi olsun ki?tamam kaşar kısmını yazdığım ıcın ozur dılerım agır oldu basına gelmeyen bılemezz fakat seen bu seılde eğlence kurmuşsun sımdıde facesız duramıyom dıyosun bu ne perhız bu ne lahana tursusu
Eger saplanti haline getirdiyse yapabilir.faceden akrabalarima flaanda ulasir dimi
14 bilemedin 15 tir yaa..yaşın kaç yaş yaşşş
ne diyelim o zaman şimdi sana,çözümü sunuyoruz facesiz duramam diyorsun,başa gelen çekilir.facesiz duramiyorum yaa ne biliyim
14 bilemedin 15 tir yaa..
Başlık sahibi sizin düşüncenizi sormamış ki çaresizliğini anlatmış belki bir fikir istemiş belki bir yardım istemiş akıl akıldan üstündür diye .Sizin hiç bir katkınız yok ki olan olmuş iyi ya da kötü doğru ya da yanlış .
Eee sen pissin bunu yaparsın .Belli kendisi de pişman .Demeye devam edin ne diyeyim .allah akıl fikir versin .
çok kötü. niyeti bozduysa face teki resimlerini kullanabilir. Bu yasal suç dahi olsa bunu bilmeyecek kadar cahil olabilir. Numaranı değiştirmekten başka ivedi çözüm yok şu an.Arkadaslar beni yadirgamayin ama bundan 1 sene oncesine kadar sanal sks yapiyordum. Ciplak fotograf falan gondermedim ama telefonda sesli yada facede yazisarak yapiyordum. Tanimadigim erkeklerle. Cok kisiyle yaptim ve iclerinden bitanesinden yakayi hala kurtaraamiyorum. Gercek facemden yapmistim adim soyadim ve resimlerimi gordu(normal resimler) ama hala pesimi birakmiyo. bundan 6 ay once num degistirmistim. o ara faceden israrla baska hesaplardan ekliyodu. kabul etmiyodum bu sefer ark. ulasmis. num bulmustu yine degistrmek zorunda kaldim. ve hala bska hesaplardan ulasiyo. bu numaramida degistirmek istemiyorum napmam gerek
faceden akrabalarima flaanda ulasir dimi
tamam yerden yere vurun devam edin . toplumumuzun böyle yaratıcı fikirlere ihtiyacı var .Devam .. Herkes aman ben çok namusluyumu ispatlama derdinde nedense :) :) :)Bu konular buraya niye açılıyor hanımefendi düşüncelerimizi paylaşmazsak ne faydası var ki körü körüne sadece bulduğumuz çareyi söyleyelim öyle mi siz öyle mi yapıyorsunuz kendi düşüncelerinizden hiç bahsetmiyor musunuz,o sizin bileceğiniz iş
aklın fikre kimin ihtiyacı olduğu gayet açık selametle
yssim 20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?