- 17 Haziran 2022
- 263
- 199
- 53
- 29
- Konu Sahibi gorkemlitavuk
-
Kızlar merhaba herkese. Eşim sanal seks yapıyormuş tango, telegram gibi siteler üzerinden, bazen de whatsapp üzerinden görüntülü konuşarak. Onlara para gönderiyor para karşılığında yapıyor elimde deliller var. Boşanma davası açacağım, böyle bir şey yaşayan var mı, mahkeme zinadan sayar mı yardımcı olursanız sevinirim
Zina değilde aldatma sayılır. Bu delillerle boşanırsiniz ama tazminat vs nasıl olur onu bilmiyorum, avukat yönlendirir zaten.Kızlar merhaba herkese. Eşim sanal seks yapıyormuş tango, telegram gibi siteler üzerinden, bazen de whatsapp üzerinden görüntülü konuşarak. Onlara para gönderiyor para karşılığında yapıyor elimde deliller var. Boşanma davası açacağım, böyle bir şey yaşayan var mı, mahkeme zinadan sayar mı yardımcı olursanız sevinirim
zina sayılmıyorKızlar merhaba herkese. Eşim sanal seks yapıyormuş tango, telegram gibi siteler üzerinden, bazen de whatsapp üzerinden görüntülü konuşarak. Onlara para gönderiyor para karşılığında yapıyor elimde deliller var. Boşanma davası açacağım, böyle bir şey yaşayan var mı, mahkeme zinadan sayar mı yardımcı olursanız sevinirim
zina bile yapmış olsa nafakayı veya velayeti etkilemiyor ki -etkilemesi için anca meslek olarak seks işçiliği yapıyor filan olması lazım, çocuğu tehlikeye atacak bir ortamı/alışkanlığı vs. olması lazım.Zina suç değildir ama boşanma sebebidir.Evlilik içinde sadakat yükümlülüğünü ihlal ettiği için hukuken sonuç doğurur, cezai yaptırımı yoktur.
acarsınız davanızı sunarsınız delilleri belki nafaka, çocuk varsa velayet gibi sonuçları etkileyebilir
Ne kadar sürede boşandınız . Bizde reel yok galiba varsa da bilmiyorum. Karşı taraf boşanmak istemediğini söylüyor ben bir an önce bitirmek istiyorum avukat arayışındayım şuanVar, ilk eşim sanalla başladı reele döktü ama bizim dilekçede benim boşadığım yazıyordu sebep yazmıyordu sanki. Ama dilekçeyi yazan amca sayesinde ortak açılmadı dava ben açtım ben boşadım gibi oldu.
Teşekkür ederim avukat arayışındayımZina değilde aldatma sayılır. Bu delillerle boşanırsiniz ama tazminat vs nasıl olur onu bilmiyorum, avukat yönlendirir zaten.
Offfff bide evli fantezisi varmış ……Zina suç sayılmıyor ama bosanirsiniz aile birligi bozuldudan
Yalnız ne s*lk kocanız varmış elinde gul gibi kanlı canli karısı varken, sanaldan parayla seks yapmak da ayrı fantezi
Çok geçmiş olsun.Kızlar merhaba herkese. Eşim sanal seks yapıyormuş tango, telegram gibi siteler üzerinden, bazen de whatsapp üzerinden görüntülü konuşarak. Onlara para gönderiyor para karşılığında yapıyor elimde deliller var. Boşanma davası açacağım, böyle bir şey yaşayan var mı, mahkeme zinadan sayar mı yardımcı olursanız sevinirim
Ne kadar sürede boşandınız . Bizde reel yok galiba varsa da bilmiyorum. Karşı taraf boşanmak istemediğini söylüyor ben bir an önce bitirmek istiyorum avukat arayışındayım şuan
Aynen. Bekarlar ne halt yiyorsa yesin ama evliyken zina yapmak suç olmalı.Zinanın suç sayılmaması da ayrı bir olay. O zaman neden imza atıyoruz? Neye söz veriyoruz? Bir yaptırımı olması şart! Şeriat ülkelerindeki gibi kırbaç falan değil elbette ama caydırıcı cezası olmalı ki bu işlere merakı olan, boşansın da yapsın ne yapıyorsa.
Tazminat talep edilebiliyor. Ben maddi ve manevi tazminat talep ettim. Çocuğum yok sadece yoksulluk nafakasi talep ettim. Şimdilik zina değil gibi dava. Ama celseler ilerledikçe ne olur bilmiyorum. Aldatma konusundan haklılık ispat olursa maddi ve manevi tazminat alan var diye biliyorum, çevremde çok avukat tanıdığım var. Öyle dediler.Anca tazminat talep edebilir ki onu da zina varsa "ağır kusur" olduğundan talep ediyorlar
"Evlilik birliğinin sarsılması" ile dava açılınca (başka ekstra durum yokken) tazminat talep edip alan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?