Sanal Seks

Belki de arkadaşınızı yoklamak için böyle bişey yapmıştır.Hani bu konudaki düşünceleri ve yaklaşımı ne anlamak istemiştir.Ama her türlü hoş değil bence.Bir de gerçek sevişme olmadan sanal seks çok itici geliyor bana.Gerçeğini yapıyosundur , heyecan ve değişiklik olsun diye sanala geçilebilir.Ama gerçeğini yapmadan sanal konusu açmaya çalışmak abazanlık olmuş gibime geldi.

İyi de bunun sizin seks tabunuzla alakası olan bir durum yok. Yani burada kimse size şey demiyor "Aaa nasıl seks yapmazsınız olur mu?" falan. Yapmayabilirsiniz, bu kişinin kendi tercihidir. Bunun karşı tarafı yadırgayacak bir durumu yok. Ancak karşı taraf zihin okuyamıyor, arkadaşınız rahatsız olduğunu söylemedikçe anlamayacaktır karşı taraf. Net bir dille bu tarz cinsel içerikli konuşmalar yapmaktan hoşlanmadığını, evlilik öncesi cinsellikten ziyade belki daha duygusal bağlamda iletişime geçmek istediğini beyan edebilir. Gerçi bana göre cinsel hiçbir şey yaşamadan, yani seks olmasa bile öpüşmeden, yakınlaşmadan sevgiliyle arkadaşın pek bir farkı yok ama kendisi bilir.

Bu arada kaç yaşında insanlar olarak tavsiyem cidden siz de o da cinsel ilişkilerinizi, romantik ilişkilerinizi başka insanlara anlatmayın. Bu cidden hoş değil. Yakın arkadaşlarıma dahi sevgilimle yaşadıklarımı anlatmıyorum. Yeri gelir yüz yüze bakacağınız zaman olur, bence hoş olmaz.

Allah insanı bu kadar nefsine düşkün hale getirmesin. Bu neymiş ya insan helâli olmayan senede bir değişen adamla nasıl olur da bu şekilde konuşabilir anlam veremiyorum

Hoşgeldiniz Fetva Hattı. Böyle dini içerikli, ayrıştırıcı konuşmalar forum kurallarına aykırı haberiniz olsun.

Cinsel tercihlerinizi tabu olarak görüyor bundan rahatsızlık duyuyor olsaydınız yapılan yorumlar sizi cesaret verici olmalıydı. Nitekim çoğunluk durumu "normal" bulmuş.

Bence siz bundan rahatsızlık duymuyorsunuz, bu tabularla (tercih demek daha doğru olur) yaşamaktan memnunsunuz.

Bunun modern dünya, günümüz ilişkileriyle alakası olduğunu düşünmüyorum. Her zaman birileri sakındı, birileri sevişti. Size burda 100 kişiden 99u normal dese de, siz bunu normalize etmeyeceksiniz ki !

Benim önerim, inancınızın, yaşam tarzınızın, tercihlerinizin arkasında durun. Ben de evlilik öncesi cinsellik yaşamadım fakat bunu tabu olarak görmedim. Yaşayan insanların modern, batılılaşmış olduğunu da düşünmedim. Bu bi tercihtir, o kadar.

Kırmak istemem ama buu "modern değiliz, olamıyoruz" falan bana biraz manipüle gibi geldi. Burada cinselliği özgürce yaşayan insanlara karşı serzenişte bulunmak polemikten başka bir şeye sebep olmayacaktır. Ama alaycı yorumlara olan siteminize hak veriyorum.

35 yaşında adam, 3 aydır bilirliktelik ama cinsellik Yok, bu "çoçuk" normal mı?
Bence önce bi bu adamın çoçuk olmadığını kabullenmek lazım. 35 yaşında adam bunu düşünmesinde ne yapsın?
Bunu gerçekten hiç beklemediyse o zaman karşısına kim çıkarsa çıksın herkeste bir hayal kırıklığı yaşar. Adam yavaştan konuyu açıyor işte, yaşa bakılırsa çok bile beklemiş

Beni yanlis anladiginizi, istemeden de olsa bize haksizlik ettiginizi dusunuyorum.

Bu konuda tabulariyla yasamaya asik kadinlar olsaydik eger, yasanan bu olay sonrasi bu adamin arkadasima uygun olmadigini dusunup adami kestirir atar, olayi sirf diger uyelerin dusuncelerini alabilmek adina bu foruma tasimazdik. Biz yillandikca bu tabunun yikilmasinin cok daha zorlastigindan sitem etmem, evlenmeden once seksi tabu olarak gormenin artik rahatsiz edici oldugunu ima etmek degil de nedir sizce?

Modern dunyadan kastim, simdiki zaman. "Modern" sifatini diger insanlarin yasam tarzlarini elestirmek veya benim gibi yasamayanlari otekilestirmek icin kullanmadim. Herkese, her yasam bicimine saygim sonsuz. Inanin bana.

Benim asil anlatmak istedigim sey ozetle suydu: Artik varligindan rahatsiz oldugumuz tabularimiz ile arzularimiz arasinda bocalamaktan yorulduk artik ama bu sarmaldan cikmak da kolay degil iste.

35 yaşında bekar adam düz duvara tırmanır o

Esasen arkadaşınız da 29 unda o da karşılık verseydi onun ki de normal. Kisaca istekli olmaları normal bence.

O halde özür diliyorum.. Hani genelde "biz sizin kadar modern olamadık kusura bakmayın" gibi bi kinaye vardır ya, bana onu çağrıştırdı. Yanılmışım, kusura bakmayın.

İkiniz de kendi değerlerinizi oluşturacak yaştasınız aslında, maddi ve manevi olarak ailelerinize bağlı yaşıyorsanız onların sınırları içindeyken yarattıkları tabuları yıkmak zor olabilir.

Bir de herşey bi yana, adamın tavrı tabuları olmayanlara bile itici gelebilcek türden. 35 yaşında birinden daha hassas, kibar bi yaklaşım beklerdim ben.

beyinle yazılmayan sms sınıfı

Ya ciddi bi sey varki o da.. son yillarda ozellikle iste sosyal medyanin yayginlasmasi herkesin eline gecmesiyle bu tarz seyler cogaldi.. ve bence herkes birbirinden goruyo duyuyo ogreniyo filan abartiyolar meseleyi...yani sanal sexi anlayamamisimdir ztn.. cunku kadin olsun erkek olsun kendini tatmin etmek icin karsida birine ihtiyaci yok. Ama iste artik hersey netten ya bu da olmazsa olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…