Sanal Seks

Hayaller jartiyer, hayatlar polar pijama. Dalgaya alsaymış keşke. Konu sonunda da tatmin etme aracı olmadığını söyleseymiş.

Allah insanı bu kadar nefsine düşkün hale getirmesin. Bu neymiş ya insan helâli olmayan senede bir değişen adamla nasıl olur da bu şekilde konuşabilir anlam veremiyorum

Tum yorumlar icin gercekten cok tesekkurler. Konudaki bazi noktalar kimileri icin geyik malzemesi olmus oldugundan birkac noktayi aydinliga kavusturmakta fayda var diye dusunuyorum.

1. Kizlar kendi aralarinda sevgilileri icin "cocuk" diye bahsederler ya hani, ben de o sekilde bahsettim 35 yasindaki bu insandan. Biz diyelim "cocuk", siz deyin "adam". Su anki mevzumuz bu degil.

2. "Ustunde ne var?" sorusunun sanal seksle baglantisini kuramayanlara da sunlari soyleyebilirim: Takdir edersiniz ki arkadasim ile sevgilisinin arasinda gecen yazismayi okumus degilim. Arkadasimin bana aktardigi sekilde ben de size aktardim. Bildigim ve bilmedigim diger detaylari aktar(a)madigimdan bu soru bir basina degerlendirilmesin lutfen.

3. Arkadasim ve ben... O 29 yasinda, ben ise 30. Cocukluk arkadasiyiz, cizgilerimiz de ayni. Daha once cinsel birliktelik yasamadik ikimiz de. Bir nevi tabu denilebilir belki bizim icin seks konusu. Yikmaya calistigimiz ama biz yillandikca sanki bizim icin yikilmasi cok daha zor bir hal alan duvar misali... Uzulerek belirtmek isterim ki modern dunyaya, gunumuz iliskilerine ayak uyduramadigimizi dusunuyoruz artik. Buradaki yorumlar bile bunu gosteriyor. Sevdigimiz adamlari her normal insan gibi biz de arzuluyoruz ama ne tezattir ki sevgililerimizin bize olan bu tarz yaklasimlari bizim icin hala "zamanlamasi yanlis" birer eylem mahiyetinde. Asamiyoruz bu durumu, olmuyor iste.

Anlasilabilmisimdir umarim.

Son düzenleme:
Nefis bu hale gelmişse Şeytan da muhakkak oralarda volta atıyordur

Allah insanı bu kadar nefsine düşkün hale getirmesin. Bu neymiş ya insan helâli olmayan senede bir değişen adamla nasıl olur da bu şekilde konuşabilir anlam veremiyorum

senede bir değiştiği ne malum? ayrıca neden kadın suçlu? erkek niye değil?
ayrıca iki tarafta 'istiyorsa' istedikleri gibi konuşsun kime ne? no

Yeteri kadar modernleşememiş -batılılaşmamış diyelim- sizleri çok seviyorum ben. Bencede böyle kalın. Özel ve önemli değerlerle yaşamak, herkes olmaktan çok daha güzel.

senede bir değiştiği ne malum? ayrıca neden kadın suçlu? erkek niye değil?
ayrıca iki tarafta 'istiyorsa' istedikleri gibi konuşsun kime ne? no

Kadın niye suçlu?? Böyle bir adamla ilgili hala acabaları olduğu için.. Neyse herkesin kendi hayatı size göre doğal bana değil.. Benim kanaatimce bir kadına internet ortamında bu tarz teklifler kadını aşağılamak gibi hakaret gibi geliyor o yüzden kızıyorum

iyi de siz demişsiniz ki 'helalı olmayan, senede bir değişen adamla nasıl böyle konuşuyor' kadının acabalarından değil yani.

Bu konuda hassasiyet varsa ve karşıdaki kişi bunu biliyorsa ona göre yaklaşmalı. Bunu bile bile bu konuyu açıyorsa birbirlerine uygun değillerdir diye düşünüyorum. İnsanların kendi tercihi, 35 ya da 25 ya da 30 fark etmez, cinsel ilişkiyi evlenmeden yaşamak istemiyorlarsa saygı duyulması gerekiyor. Bu konuda zorlama, baskı vs. olduğunda o ilişkiden hayır geleceğini düşünmem ben. Burada önemli olan nokta bu durumu arkadaşınızın görüştüğü kişi biliyor mu? Üslubunu, yaklaşım şeklini de arkadaşınız anlar zaten. Rahatsız olduysa açıkça konuşsun bence, gelen tepkiye göre şekillendirir düşüncesini.

Biri 35 biri 29 yaşında ve normal karşılanabilir mi diye mi soruyor arkadaşınız? Sanal seks ergence bişey gerçi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…