Sanal üzerinden şikayet edildim

Peki o doldurdugu form neymiş geri çekecek mı onu ? Oh geçmiş olsun ya çok sevindim hadi gözün aydın :)

öncelikle lütfen kimseye sanal ortamdan da olsa küfür etmeyin, hakaret etmeyin. hatta tartışmaya dahi girmek çok gereksiz. sorunuzun cevabına gelince, bence birşey olmaz. mesela ben bir siteye üyeyim, insanların iş yaptığı bir site yani belli bir iş kolundaki insanlar bir araya gelip yeni işler alıyorlar, teslim ediyorlar falan internet üzerinden yürüyor. orada da görseniz, o onu dolandırıyor, biri diğerinin parasını alıyor ama işini yapmıyor, oyalıyor, kandırıyor falan. şikayet ediyorsunuz, sitenin yaptığı tek şey suçlu olanın üyeliğini silmek. bakın küfür hakaret neyse, milletin parası gidiyor ama orada bile kimse kimseye birşey yapmıyor. ama siz yine de daha seviyeli yazışın lütfen.

hayir, zaten isin ilginc tarafi o beni sikayet edip hatta kapima kadar gelip siddet uygulayacagini söylüyordu ( nedeninu bugün olmus hala anlamis degilim konusuna istemedigi tarzda yorum yapmistim sanirim=) )
Hasta sanırım
Siz şikayet etseydiniz de tutuşsaydı totosu

Hesabınızı silmenizin bir katkısı olmaz sanırım.

Eğer gerçekten şikayet ederse IP den ulaşırlar. Geçmiş olsun ne diyeyim. Irkçı bir söylem yaptıysanız başınız daha da ağrır çünkü bu ara ırkçı ve dini hakarete dair şikayetlere önem veriliyor diye duydum.

Canım benim bende nefret ederim ayrım yapanlardan türk kürt Çerkez Laz hepsi kardeş hiç ayrım yapmadım yapmamda asla bazı insanlar kendi düşünceleri dışında farklı fikirlerle karşılaşınca çıldırıyor o toplara girme hiç çünkü bende korkuyorum gerçekten öyle durumlardan dünya bu belli olmaz yani

Hey gidi konunuz bana eski günleri hatırlattı. Sırf su siyaset muhabbetinden az ifade vermedim adliyede. O zamanlar daha genctim sonuçtan korksam da, fikrimi savunuyorum diye delikanlılık yapıyordum :) artık bezdim. Dünyanın kötü bir yer olduğunu ve her daim guclu olanın kazandığını kabul ettim. Siyasetle de zerre kadar ilgilenmiyorum artık... Hele ki sanal ortamda hiç fikir beyan etmiyorum. Bu bünye bir adliye vakası daha kaldırmaz :) colugum çocuğum var artık ayol.

Sonuç itibariyle bu hususlarda maalesef epey tecrübeli biri olarak söylemeliyim ki hiçbir şey olmaz. En kötü ihtimalle gider ifade verirsiniz. Daha da kötü ihtimalle ufak bir para cezası ile kurtulursunuz. Bu işlerin en kötü yanı olabildiğince davanın ya da soruşturmanin uzaması. İşin yoksa az biraz sovdun diye iki sene dava sonucu bekle:)

Hakkınızda suç duyurusunda bulunursa Alenen hakaretten ceza alabilirsiniz. Mesajı üyeliği silmek öbemli değil Ip adresinden bulunursunuz. Madem tahammül edemiyorsunuz okumayın hiç tanımadığınız kişilere hakaret etmektense duymayın görmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…