- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.131
- 128
- 32
- Konu Sahibi Hayalperestpiyon
-
Şikayetçi oldunuz mu?
Hasta sanırımhayir, zaten isin ilginc tarafi o beni sikayet edip hatta kapima kadar gelip siddet uygulayacagini söylüyordu ( nedeninu bugün olmus hala anlamis degilim konusuna istemedigi tarzda yorum yapmistim sanirim=) )
Hasta sanırım
Siz şikayet etseydiniz de tutuşsaydı totosu
Ohh cokkur valla bana dert olmustuTama sikayet etmeyecegim ama bir daha yapma benim gibi insafli olmayabilirler dedi
Anlıyorum değmezmişacikcasi hic ugrasacak bi dönemde degildim ve kendisi yurtdisindaydi o siralar gerci ben de yurt disindaydim anlayacagin uzun hikayeydi :) bi de dedigin gibi hastalik alameti olarak degerlendirdim kaale almadim
Mesaj tekrariTama sikayet etmeyecegim ama bir daha yapma benim gibi insafli olmayabilirler dedi
Anlıyorum değmezmiş
ama ufak capli tutusmustum o siralarekran görüntüsü falan delil olarak aldim dedim hasta bu nolur nolmaz
Canım benim bende nefret ederim ayrım yapanlardan türk kürt Çerkez Laz hepsi kardeş hiç ayrım yapmadım yapmamda asla bazı insanlar kendi düşünceleri dışında farklı fikirlerle karşılaşınca çıldırıyor o toplara girme hiç çünkü bende korkuyorum gerçekten öyle durumlardan dünya bu belli olmaz yaniArkadaslar bu gece su siyaset meselelerinden artik bana gina geldi ve son raddeye gelip yeter artik diyerek baska bir forum sitesinde bir cocuga sensurlu kufur ettim. Annesjne de etmis olabilirim. Ayrimciliktan nefret ediyorum. Siyasettekilerin de tapilacak birileri olmasindan nefret ediyorum. Cocuk sanal uzerinden bir sikayet doldurma formu mu ne oyle bisey doldurmus bana gonderdi. Acikcasi korktum da. Uyeligimi sildim. Birsey cikar mi altindan emin degilim. Sizce ne olur bu surec ?
Hala uyemi goruyormusun.hayir, zaten isin ilginc tarafi o beni sikayet edip hatta kapima kadar gelip siddet uygulayacagini söylüyordu ( nedenini bugün olmus hala tam anlamis degilim ,konusuna istemedigi tarzda yorum yapmistim sanirim=) )
Hala uyemi goruyormusun.
üyeligi iptal olmus ama neler saydirmis yaaa bana :))Hala uyemi goruyormusun.
Anilarini canlandirdim bak sana :)üyeligi iptal olmus ama neler saydirmis yaaa bana :))
Anilarini canlandirdim bak sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?